Intrebarii

Intrebarii | Autor: Neli_N

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Sunt si eu noua pe acest forum deoarece prietena mea cea mai buna este insarcinata.
Eu am un gand greu care nu imi da pace.In urma cu 3 ani am suferit 2 avorturi.
Nu stiu pe cine sa intreb dar ve intreb pe voi poate stii careva sa imi raspundeti.
Exista vreo analiza sau vreun control pe care as putea sa-l fac dupa care sa stiu sigur daca mai pot avea copii?
As vrea sa stiu daca se poate afla, deoarece as vrea pe viitor sa fac copii si vreau sa stau linistita ca nu exista nici o problema si ca pot avea o viata linistita si sa am si eu un copil fiindca ador copii. Dar nu as vrea ca trecutul meu sa-mi umbreasca viitorul.
Va rog mult sa-mi spuneti daca stiti ceva! Eu am trimis un mail doctorului de la despre copii dar pana acum nu mi-a raspuns nimeni.
Astept cu nerabdare un raspuns sigur si concret de la voi.
Multumesc.
Multa sanatate tuturor mamicilor si viitoarelor mamici si sa va bucurati din plin de copii vostri, sanatate si lor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Buna Neli,si eu am avut un avort acum 1 an, o sarcian de 3 luni oprita in evolutie din cauza unui virus CMV in organismul meu.Bineneteles ca poti sa faci un control precum si analize la ginecolog.
Dar cel mai bine te duci la un doctor ginecolog si ii spui ca ai avut avorturi si iti face o ecografie intravaginala sa vada uterul si ovarele si un control probabil o colposcopie unde vede daca peretii uterului sunt subtiati dar oricum doctorul iti va spune ce trebuie sa faci in urma controlului ginecologic.Analize tip pentru a vedea daca esti sanatoasa poti sa ti le faci iti spune tot el gen virusi care po sa-ti afecteze grav bebele cand vei ramane gravida exemplu: Citomegalovirus, Lysterie, Rujeola,toxoplasmoza etc.
Iti doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Buna Neli,si eu am avut un avort acum 1 an, o sarcian de 3 luni oprita in evolutie din cauza unui virus CMV in organismul meu.Bineneteles ca poti sa faci un control precum si analize la ginecolog.
Dar cel mai bine te duci la un doctor ginecolog si ii spui ca ai avut avorturi si iti face o ecografie intravaginala sa vada uterul si ovarele si un control probabil o colposcopie unde vede daca peretii uterului sunt subtiati dar oricum doctorul iti va spune ce trebuie sa faci in urma controlului ginecologic.
Analize tip pentru a vedea daca esti sanatoasa poti sa ti le faci iti spune tot el gen virusi care pot sa-ti afecteze grav bebele cand vei ramane gravida exemplu: Citomegalovirus, Lysterie, Rujeola,toxoplasmoza etc.
Iti doresc multa sanatate.daca esti din bucuresti eu iti recomand clinica Medlife super buna este si la analize si la precizia lor dupa parerea mea.

Mergi la inceput