Aspirante optimiste >20 (419)
Raspunsuri - Pagina 10
anda2009 spune:
Madutza, voiam sa-ti spun ca eu cunosc o fata cu uter dublu care a nascut la inceputul anului o mandrete de fetita. Deci, se poate, ai speranta, ca vine el si bebe al tau.
Seara buna,
A.
alysa26 spune:
salut fetele
miha imi pare rau ca ti-au venit uratii...
poate reusesti luna viitoare.
madutza cred ca nu e nimik grac daca faci anestezie. nulasa sa treaca mult timp, du-te si rezolva treaba. si asa cum ziceau fetele wowwww ce ciclu nereg ai...trebuie sa ti-l reglezi cumva. daca poti sa mergi la un dr gineco care sa se ocupe de tine, sa iti cunoasca antecedentele, si sa lucreze pe cazul tau ar fi super.
fetele mai am cateva zile...duminica fac cu batul!!!!doamne ajuta!!!
ce simptome am...nu imi place nici o mancare..mi-e pofta de cutare mancare si cand mi-o fac sau o cumpar mi-e greata cum arat , cum miroase, mananc asa 2 guri si gata nu imi trebe..dar am observat ca imi plac dulciurile..alea nu mi se par dezgustatoare..torturi..yammmyyyy
si cu eric, fiul meu, am poftit pana sa aflu ca sunt gravi numai dulciuri....poate o fi ceva putoi de baietel....
nadinas spune:
Fetelor e prea devreme sa fac un test in ziua a 22-a?
D-ne sper sa nu-mi vina uratii..
Insa ma sperie ca ma dor ovarele,simt si o greutate jos,iar sanii s-au marit putin sio nu sunt chiar durerosi.Ultima menstra a fost pe 7 august.Oare e posibil sa ai dureri cand se fixeaza bb???
Voi ce stiti?
Madutza_21 spune:
Na fetelor, m-am intors si eu de la dentist..Pana la urma nu mi-a scos maseaua, ci nervul! Mi-a facut anestezie si cand m-a mai durut mi-a mai injectat in plus. Acuma sincer, daca stiu ca nu e problema cu anestezia, imi doresc din tot sufletul sa fie bebe, dar dac e bebe si pateste ceva de la anestezie, cred ca mor!
..Ma bazez doar pe ce am citit pe net: ca in primele 2 saptamani de la conceptie se aplicaregula totul sau nimic, adica daca e bebe, el ori nu va fi afecatat, ori sarcina se va elimina! of, Doamne...Cate griji..Poate nici nu sunt gravi, si mi-am facut griji degeaba..Parca in adancul inimii imi doresc totusi sa vina uratii luna asta, pentru ca luna viitoare sa il concepem, fara sa mai fie in discutie medicamentele, anestezia, sau tigarile! Acuma, cum o fi, Dumnezeu sa ne ajute!
Anda2009, ma bucur sa aflu ca prietena ta a nascut fara probleme..Insa eu nu am prea auzit de cazuri de uter dublu(care oricum sunt foarte rare), in care femeia sa nasca natural. Prietena ta cum a nascut?
p.s. Va multumesc mult pentru raspunsuri fetelor!
happymum spune:
feteloooooooor........ sunt indragostita iremediabil.
vreau sa am doua fetite, gemene, cu parul cret cret cret, blond si ochi albastrii... si fruntea senina... si cu rochite roz si chilotei albi... si care sa se alinte...
am fost afara cu puk, si am vazut asa ceva... vreau si euuuuuuuu......
Doamne, ce copii frumosi mai dai unora... poate te uiti si la noi?
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
nadinas spune:
Fetelor va intreb inca o data...please
E prea devreme pt un test in ziua a 22-a?
Sau sa mai astept?Oare sunt dureri ca la menstruatie ,atunci cand se fixeaza bb?
onybony spune:
multe s-au povestit cat nu am intrat...sunt racita bocna, sotul nu mi-e acasa ( mi-e urat de mor) si pe deasupra azi am observat o pata maronie-rozulie pe chilot...Doamnee nu vreau sa imi vina dar cred ca da...in mod normal numai luni trebuiau sa vina uratii, dar cred ca s-au hotarat sa vina mai repede...asta e
eu la servici nu pot intra pe forum, si cand vin acasa toate sunteti iesite 
dar va citesc cu mare placere, si apropos de gatit eu am facut zarzavat pentru iarna ieri, si mi-am pus si cas la congelator...of treaba multa mai avem noi cu pusul pe iarna
va pup pe toate 
Alinutzaa spune:
Buna seara
Ma primiti si pe mine in randurile voastre?
Doamne fetelor, am niste emotii cand scriu aici, de nu va puteti imagina. M-am uitat pe prima pagina si m-am vazut pe lista mamicilor foste aspirante. Pfuuuuiiiii, ce vremuri!!!! Ultima oara am intrat pe aici acum 2 ani si 9 luni si am stat putin ca am ramas repede insarcinata. Acum am un baietel de 2 ani si mai vrem un pui mic.
Asa ca...hop si eu pe aici.
happymum, atat iti pot spune: ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample. Doamne ajuta si tie si tuturor fetelor de aici! 
Seara buna tuturor
Alina
alysa26 spune:
nadinas nu stiu..cred ca cam devreme pt test...eu am avut menstra pe 5 aug si inca mai stau pana duminica..sa fiu sigura. eu la prima sarcina nu am simtit nimik...nici durere de ovare, de sani sau altceva, asa ca nu te pot ajuta aici.
eu zic sa nu faci inca testul, mai asteapta catev azile. eu o sa va spun duminica.....
va pupezzzzzzzzzz
YLARI spune:
Neatza!
Sunt cu okii impaienjeniti de somn...
ptr toata lumea.
Abia am adormit azi noapte, am o jena in gat...
Alinutza bine ai revenit! Si eu tot aspiranta de bb2 ![]()
Onyboy imi pare rau ca esti bolnavioara
de la noi sa treaca repede. Si spor la ... muraturi.
Nadinas te asteptam cu testul. Eu mai astept, dar saptamana viitoare pe vremea asta cred ca bag si eu o testare ![]()
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png