Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(22)
Raspunsuri - Pagina 11
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Este, este, am strecurat si cateva picaturi de cogniac fin. ![]() Pentru buna-dispozitie, sa nu credeti ca sunt alcoolica. |
foarte bine !!!
multammmmmmmmmm
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui menics![]() vineeeeeeehttp://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png Manu |
multumesccccc...........mult mai bine!!!!
Never say never!!!
Mona40 spune:
Nico scumpa si frumoasa fata,
La multi ani din toata inima si sa-ti dea Domnul fericire alaturi de alesul inimii si copii frumosi si cucuieti .
Multa sanatate si sa ramai asa cum esti acum, sufletista , plina de umor si o buna prietena.

Mona
:)
Pe felie
Mona40 spune:
Soricico,
Suntem cu tine, cel mai bine este sa mergi la un control si sa te linistesti.
Nodulii astia sun ca si chistuletele de pe ovare.
Ne amarasc viata cate o luna.
Mayan, Mazal Tov, ( sa fie cu noroc ) cum se zice pe la noi..pt laptop.
Gali, pup.
Eu sunt pe naspa...
Iar ne-am certat cu mesiu....
Eu sunt pe CM si tot el nu are rabdare...in loc sa ne intealeaga in zilele astea cand hormonii o iau razna..
Sunt suparata foc pe el..
Tot ma suna si-mi transmite pupici dar nu ma las asa usor...
Mona
:)
Pe felie
guzelnico spune:
Mona, iti multumesc si tie pentru urarile frumoase. 
Ia poftim la tort si sampanie.
Asa, asa, nu te lasa!
Macar pana ... diseara.
Si eu am sa-l surprind pe al meu sotior dupa cina romantica promisa.
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Mona, iti multumesc si tie pentru urarile frumoase. ![]() Ia poftim la tort si sampanie. Asa, asa, nu te lasa! Macar pana ... diseara.Si eu am sa-l surprind pe al meu sotior dupa cina romantica promisa. ![]() |
Deci se lasa cu nabadai
Never say never!!!
guzelnico spune:
Daca a fost ascultator (pana la urma
) si s-a ocupat de programare la noua clinica, trebuie sa-l recompensez si eu, nu-i asa? 
Asta e secretul meu: una rece (fataitul - la rece), una calda (corpul meu fierbinte sau ... infierbantat
).
Smiles de chicotit nu avem?!
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Daca a fost ascultator (pana la urma ![]() Asta e secretul meu: una rece (fataitul - la rece), una calda (corpul meu fierbinte sau ... infierbantat Smiles de chicotit nu avem?! |
NEBUNATICO!!!
Never say never!!!
guzelnico spune:
Paaai, Lumy, a cam trecut ceva vreme: am plecat in RO, am stat in RO, m-am intors in TR, imediat a 2-a zi m-au invadat rusii, au plecat rusii dar a fost "pedepsit" 'mnealui ...
In plus, astazi pot sa-mi fac de cap, parca imi spunea cineva. ![]()