O rugaciune din suflet pentru un suflet chinuit

O rugaciune din suflet pentru un suflet chinuit | Autor: ariel_7000

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, am marea rugaminte sa ne ajutati si pe noi cu o rugaciune spusa pentru cumnata mea, care trece printr-un moment foarte greu...un chin cumplit pentru o proaspata mamica.

aici am dat ceva detalii, nu am scris in amanunt, caci am avut senzatia ca o tradez daca scriu toate detaliile...insa e trist sa vezi asa ceva...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141247

Am rugat pe mai multe persoane, sa se roage toate pentru Oana, in fiecare zi la ora 12...sper ca rugaciunea colectiva va alunga acest nor din sufletul si din mintea ei si se va putea intoarce si ea la fetita ei, sa o iubeasca asa cum si-a dorit mereu.
Doamne ajuta!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La ora 12 si oricand ne vom aminti: Doamne ajuta aceasta mamica tanara, lumineaza-i sufletul chinuit si intoarce-i privirea si gandul spre puiul atat de mult dorit!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Doamne lumineaza-i mintea mamicii chinuite!
Maicutza Sfanta fii alaturi de mamica si pruncul ei!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

TREBUIE sa se faca bine, pentru fetita ei frumoasa!!!Doamne, ajut-o!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Doamne-ajuta o mamica mult-incercata sa se faca bine si sa revina la familia ei!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

M-a impresionat foarte mult povestea Oanei! Cat de fragili suntem noi, oamenii! Si uitam mereu asta!

Ma rog la Dumnezeu ca Oana sa-si revina cat mai repede si definitiv, sa se intoarca la fetita ei care are mare nevoie de ea! Doamne ajut-o pe Oana!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bunul Dumnezeu sa o vegheze pe Oana, si sa o ajute sa isi revina, sa se insanatoseasca si sa revina alaturi de familia ei, sa se bucure de micuta!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ariel, sanatate multa cumnatei tale.
Ma voi ruga si eu, sa-si revina si sa meraga acasa alaturi de fetita si cei dragi.
Doamne ajuta !

Imi pare nespus de rau ca a ajuns aici din cauza ... unui medic.
Sunt sigura ca a trecut prin momente cumplite si acum are nevoie de mult timp si intelegere sa poata merge mai departe.
Sper sa gasiti si un psihoterapeut bun care o va ajuta dupa ce iese din spital, cred ca e foarte important.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Imi pare nespus de rau ca a ajuns aici din cauza ... unui medic.

Si eu îi doresc Oanei tot binele posibil, si sa se refaca repede, cu toata sinceritatea .

Dar nu înteleg fraza ta de mai sus. De ce spui ca problema e cauzata de un medic?

Tot ce a scris Ariel despre nastere este:
"A fost o nastere ... cu final neprevazut, traumatizanta, ea a fost la 1 pas de moarte, i s-au facut transfuzii de sange".

De unde pâna unde vinovatia medicului ?

sau mi-a scapat mie ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Gabi3604 nu cred ca mai conteaza a cui este vina,important este ce se va face pentru ca ea sa fie bine si langa familia ei.
Ariel_7000 ,multa sanatate si un gand bun noii mamici.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelyna

Gabi3604 nu cred ca mai conteaza a cui este vina,important este ce se va face pentru ca ea sa fie bine si langa familia ei.
Ariel_7000 ,multa sanatate si un gand bun noii mamici.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Asa cred si eu, adelyna , si eu îi urez sa-si revina grabnic.
Dar nu cred ca e bine (probabil nu e nici crestineste?...) sa acuzam pe un semen de-al nostru, oricum l-ar chema si orice meserie ar avea, daca n-avem nici o informatie ca ar fi vinovat de ceva.

Mergi la inceput