Condica salajencelor-101
Raspunsuri - Pagina 5
dianaiulie2009 spune:
Salutare si de la mine !
Ca tot intrebai oti de intalneala , iti raspund ca ne-am intalnit cu Miki care e o scumpa si o dragutza. Arata bine, e silueta si fata de gashka
. Am fost asa : Miki cu 2 prietene, Giulia, Bia, Maria cu una bucata coleg si una bucatzika printesa care a crescut frumos si e tare cuminte
si subsemnata. Eu m-am simtit excelent alaturi de gagici, k de obicei, de altfel. Acuma nu ma pot pronunta si pentru restul fetelor , daca ele nu au zis nimik pana acuma ....![]()
Vad ca nu am scapat nici noi de virusul acela care bantuie prin zona si fetele mele de aseara sunt cu febra foarte mare 39.5 , toata ziua au stat in pat, de abia s-au ridicat sa mearga pana la baie. Acum am reusit sa le dau ceva sa pape si sa bea. Incepe sa scada si febra. Speram sa fie doar atata . Eu am ceva transpiratii si o tentativa de multe scaune.
Bambi e prapadit, isi face treaba mare intr-un loc anume numai. Pipi face pe balcon, dar KK inca nu am reusit sa-l invatam. Acum tot covorul din sufragerie e acoperit cu ziare , poate-poate reusim sa-l dezvatam de obiceiul de a face KK in locul "stabilit" de el.
Mihaela, distractie placuta alturi de familia ta !
Diana, spor la dieta. Eu am terminat-o duminica cu - 13 kg aproximativ. Acum sunt la mentinere. Sper sa nu am tentatii si ispite prea mari si sa ma pot tine si de partea a 2 a acestei diete. Mult succes !!!
Va urez noapte buna si multa sanatate !!!

dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Buna dimineata! Somnoroaselor trezirea! Hai ca destul ati vegetat! Va servesc cu o cafea mare aburinda si o felie de tort ![]() Treceti la raport ca de nu pun pe voi!Dulciuri |
Multam fain , dar mai e un pik pana la ziua mea
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dianaiulie2009
|

Dulciuri
livya spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Cafeluta e servita duamnelor Dulciuri |
esti draguta eu o beau cu placere...

silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui livya
mami de mihai speedy![]() ![]() |
mikiriki spune:
Hello
Gata nunta ![]()
Si eu m-am simtit foarte bine la intalneala. Mai vreau ![]()
Va pup pe toate.
S-ar putea sa trag o fuga la Simleu.
diplodocus spune:
Salutare salajence!
Eu am lipst la raport ca am fost la plimbare :)
Ne-am intalnit si cu frate-meu...am vazut-o prima data pe nepotica de la el...
A fost foarte foarte fain 
Cam in 10 zile incepe si Luca gradinita...abia asteapa...si el, si eu :)
In rest, totul e de la foarte bine in sus, va pup pe toate
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui mikiriki HelloGata nunta |
Dulciuri
livya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Livia, unde esti acum? Dulciuri |
acum sunt in italia,am fost acasapana in 24,pe net nu am avut cum sa intru,si nici timp,tot pe drumuri eram in veci...

pe voi!
de mihai speedy