Condica salajencelor-101

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna, buna cafeluta, mersi Oti!

Oti, fa pe tort in loc de floricele niste sticle de sampanie, sau/si niste note muzicale pe un portativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Trebuia neaparat sa intru sa va spui ce happy sunt ... am primit unitate si tastatua noua ... ea si timpul, am tot amanat cumpararea lor , dar acu vad ca a sosit momentul si meg bici . Asa ca am de facut niste multumiri lui Vlad cae mi-a ajutat colegu sa-mi faca acest minunat cadou mult asteptat Si lui Oti tre sa-i multumesc ca doar bussines-ul e in family

Am fugit la somnic . Azi-dimi uitai ca am fata scolaritza si mi-am amintit la 7.35 . Sa vedeti ce viteza a 5 a aveam aman2 prin casa. Trezit,spalat,imbacat,iesit pe usa. Am apucat sa-i pun un sandwich si un ma cu ea. Asa ca cum meg la nani ca dimi la 6 e trezirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Adrianaaaaaaaaaa,La multi ani!!!!!!!!!!!!!

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

Bucuria lumii toata,
Zi de zi-n usa sa-ti bata,
Bunul Dumnezeu sa-ti dea,
Tot ce iti doresti si ai vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunata ta familie. Sa va bucurati cu Luci de fete si sa aveti parte de tot binele din lume. Dulciuri

Mergi la inceput

pentru toate salajencele !!!!

Bia si oti multumesc din suflet pentru urarai !!! Sunteti tare dragutze si niste fete a-ntaia , intotdeauna mi-ati fost alaturi si la bine si la greu si tin sa va multumesc pentru acest lucru.

Azi am zi scuta la munca. La ora 12 meg cu sotul meu la pranz. Vom inaugura azi Popasul Romanilor sa vedem cum e prin zona.

Aseara am avut o surpriza la care nici prin gand nu visam. Colegu ma anunta ca vineri aterizeaza fratelo la Cluj. Va dati seama ca sunt in al ce de fericita. Pacat ca vizita e foarte scurta si va sta doar pana sambata. Vine cu bussines-ri.
Va pe toate si ne mai auzim pe parcusul zilei de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Adriana si tot binele din lume alaturi de familia ta frumoasa. Un buchet de si multi.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

adriana LA MULTI ANI!
SANATATE, FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI SI TOATE VISELE SA ITI DEVINA REALITATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

La Multi Ani Adriana si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca!
Sa aveti distractie placuta si sa ne zici si noua cum e la Romani

Noi bine, am luat-o de ieri cu lectii , teme,usurel dar am inceput.
Am baiat mare si sunt fuarte mandra
In rest, bine, prin zona

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Va poftesc la o felie de tort Dulciuri

Mergi la inceput

Deci, dupa cum spuneam sunteti cele mai adevarate pritene
Va multumesc tuturor din inima pentru urarile pe care mi le-ati facut. Multumesc mult si pentru flori

M-am simtit minunat pana acum. Sper sa fie toate zilele la fel de frumoase ca si aceasta.
Ma bucur de familia minunata pe care o am. Am un sot de invidiat. Fetele mele sunt istete ( seamana cu mama-sa ) mi-au facut fiecare in felul lui cate o surpriza pe ziua de azi. Mi-au fost si imi sunt alaturi la bine si la greu. Pentru asta ii iubesc !!!

Va pe toate , merg sa pregatesc masa ca trebuie sa soseasca mosafirii !!!

Mergi la inceput