Condica salajencelor-101
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui piticutz
sa stii ca ieri noapte eu m-am visat acasa la mama, eram cu Rudy si colegu a ramas aici; mama statea la casa, chiar facea placinte.Mirosea in casa peste tot, si eu vorbeam la telefon cu colegu, ca nu stiu cum, plecasem de aici fara sa mai apuc sa spun la servici si imi bateam capul cum sa ies din belea.Si eu tot happy m-am trezit.Si la amiaza, in pauza de lunch, i-am sunat, si au zis ca au stiut ca ii sun si statusera pe linga telefon. fa-te bine si tu, mai fata! ![]() cum e Bambi? tot cu ziare imprejur? |
vai tu ,ce vise faine aveti.fiecare viseaza cu ce-l doare
![](icon_smile_big.gif)
la tine cami ,visul se implineste mintenas.acusi vine mami sa-ti faca placinte.
la tine adriana , e chestie de luat decizie si mers la ambasada.
si eu visez de ani buni ca zbor si zbor, da vise taica, vise.da nu ma las pana nu-mi implinesc visul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
mihaela, pup fetele , dar in special mica scolarita.scumpa de ea iti duce doru? auzi tu la ea sa fie bb ca sa stea doar cu tine.iubita mica.
felicitari ptr progresele facute la scris si vorvit suedeza.bafta in noul an scolar.
in romanik e ceva in aer,pe langa ca e poluat, mai e si virusat.circula enteroviroza asta ,mai ceva ca taxiurile
.ne-am dres cu afine si lichide,dar si cu regim alimenta.niema pirule, ca-s io dificila
.
dianaiulie2009 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bimilit
vai tu ,ce vise faine aveti.fiecare viseaza cu ce-l doare ![]() la tine cami ,visul se implineste mintenas.acusi vine mami sa-ti faca placinte. la tine adriana , e chestie de luat decizie si mers la ambasada. si eu visez de ani buni ca zbor si zbor, da vise taica, vise.da nu ma las pana nu-mi implinesc visul. Bimilit - soacra cu DOUA nurori ![]() |
Si la mine se va implini visul pe 17 decembrie cand ne revedem all familly in germania la vara-mea la logodna. Vine fratelo cu a lui familie si neamurile toate din HD.
Bimilit spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dianaiulie2009
Si la mine se va implini visul pe 17 decembrie cand ne revedem all familly in germania la vara-mea la logodna. Vine fratelo cu a lui familie si neamurile toate din HD. |
waw,asta da veste.super.deci se anunta chef ,de chef
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Io tocmai mi-am mobilat noua casa , cadou de 2 ani
.
Bia si grecoaica, sa vi se implineasca visele!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Io tocmai mi-am mobilat noua casa ![]() ![]() Bia si grecoaica, sa vi se implineasca visele! ![]() fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
waw,au trecut 2 ani.nu-mi vine sa cred.
superbe poze, frumoasa famile sunteti
![](pupic.gif)
mihaela, poate o sa se implineasca,candva si visul meu.
mama viseaza cu ochii deschisi ca merg la ei sa ne shoppingarim si sa vizitam impreuna meleagurile americane.sper sa se materializeze visul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Nici mie Bia, cand scriam postul parca ma vedeam din nou aia cu sacii in spinare incarcand-o pe Ibi si am retrait sentimentele alea cu noduri in stomac de atunci. Ce departe mi se pare...
Ai sa vezi ca daca continui sa visezi, se va implini! Tin pumnii stransi atat cat trebe.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
salutare
va scriu de la mures, am ajuns dimineata la 6 la cluj, avionu a avut intarziere, am avut peripetii da suntema casa.
am predat vineri casa la banca asa ca suntem liberiiiiiiiii
mai trec, amu ma duc la ca suntem rupti toti
pup gasca
dianaiulie2009 spune:
Mihaela, asa pe sarite m-am uitat si eu la link-le puse de tine. O sa-mi fac timp special pentru a citi tot ce ai scris acolo. Acum va si va urez noapte buna si
usor cu multe vise placute care va doresc din toata inima sa vi se implineasca !!!
P.S> INca tot cu sticla sunt