Topic ingrijirea copilului - CIC(5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

nu am inteles, esti deja in CIC?

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28
Am depus actele pt CIC in august si nici un semn pana acum Stiti cumva daca se mai trimite vreo hartie acasa in bucuresti, decizia parca se numeste ?

Ca sa-ti faci o idee, eu am depus actele la inceputul lui iulie si am primit banii, inclusiv cei restanti, la mijlocul lui septembrie, deci cam 2 luni jumatate a durat...cam atat am si auzit de la alte fete ca ar dura.
Iar referitor la decizie, n-am primit asa ceva si nici n-am auzit ca s-ar primi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu am primit decizie de la directia de munca la ambele nasteri...si cu cine am discutat toti au primit

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

nu eseea dar ma intreseaza ce ma asteapta pt cand o sa intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Multumesc mamici pentru raspunsuri.
petrean,Am auzit si eu de decizie mai la inceputul anunui, dar de curand in Buc nu am mai auzit pe nimeni sa o primeasca...poate e volumul de munca prea mare; in tara am vazut ca se trimite si oricum pracesarea e mult mai rapida.
Unei prietene care a depus in sept i-au spus ca in 3 luni va primii banii...
De obicei pe cat intra banii? Dupa 15 ale lunii?

Mami fericita de mic Mihnea Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu primesc lunar in 10..dc pica sambata..ii primesc in 9.

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandradaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Intra in calcul TOATE veniturile salariale sau asimilate lor impozabile.

Astazi la ASCO mi s-a raspuns ca nu intra in calcul Conventia civila ci doar Conventia Sociala.
Stie cineva care este diferenta intre cele doua? Exista vreun caz concret de angajat ca si mine cu Conventie civila caruia i s-a luat in calcul venitul?

Va multumesc anticipat pt rabdare, intelegere si raspuns.

"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Sunt angajata din septembrie 2009 in invatamantul de stat. In mai 2010 ar trebui sa nasc.Din aprilie 2008 pana in septembrie 2009 am lucrat ca PFA si nu am platit decat impozitul de 16% si asigurarea de sanatate. Este nevoie sa platesc retroactiv contributia la pensii pentru a beneficia de indemnizatie in CIC in 2010?!
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu trebuie sa platesti nimic pt CIC.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viviannie spune:

Buna,

Daca esti in CIC, CIC bb1 inceput dupa 1.01.09 (mai exact in 6.05.09), si ramai gravida, cum e mai bine ca sa continui CIC cu aceeasi indemnizatie: sa nasti bb2 pana implineste bb1 2 ani sau sa-l nasti pe bb2 in luna urmatoare implinirii 2 ani al lui bb1? sau tre sa te intorci la servici din CIC cu 12 luni inainte sa imlineasca bb1 2 ani???
S-ar prea putea sa nu am unde sa ma intorc la servici din CIC caci firma la care lucram merge tare prost si poate ar fi mai bine sa fac al 2lea bb acum. CA de angajat altundeva, in vremuri de criza, mai greu...
Dorinta mea e sa stiu in ce conditii pot sa intru din cic in cic, cu maxim de beneficii? sa raman gravida cu 9 luni inainte de a implini bb1 2 ani si sa-l nasc in aceeasi luna cu bb1 sau ... cum?
In al 2lea cic indemnizatia va fi la fel ca la primul cic?

Multumesc anticipat,

Mergi la inceput