Prietenie la plesneala 68 - Oana nu pleca!!!
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta69 'neata! vreti ceai verde? nu vreti???beau singura.... pup si eu dragalasele toate,Oana,Sonia,Misha(plus Alexutz scumpic),Aliclara,Andra,Viky,diarux,anca,cinezee,delphi,andreea ![]() ![]() ![]() si restul care nu sunt la raportul de dimineata ![]() sa aveti o zi linistita...sa nu va alerge dulaii prin parcare ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ![]() ![]() Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Beau io cu tine,Vio...ceai verde cu lamaie si vanilie,de la Farres...e bun de nu pot spune,aromat...si un detoxifiant,cu soc si altele,nu ma intreba ce,dar e si ala aromat!
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui kay Imi inchid contul aici. Adresa mea de mess o au irina, iulia, delph... Daca vreti sa vb cu mine ![]() ![]() ![]() ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Imi spuneti va rog si mie ce s-a intamplat? Am vazut la subiectul cu conturi inchise la cerere numele "Kay" si am ramas masca. Nu stiam pe cine a intreb pana am vazut ce ati pus voi la titlu.
Si eu va sustin:
Kay, unde pleci? Noi suntem aici!
![](ilovey.gif)
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
oana ce alegi, sa fii in continuare cu persoanele care ti-au fost alaturi, care te inteleg, te sprijina atat cat pot ele sau sa le intorci spatele pt ca niste atotstiutoare vorbesc in nestire, doar pt a-si aerisi gura?www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Ana68 spune:
Oana,ca acuma ne vazuram si ne cunoscuram live...in primul rand te imbratisez cu mare drag si iti spun ca imi pare rau ca a trebuit sa iei aceasta decizie.Nu stiu care a fost motivul care te-a determinat sa ceri inchiderea contului,insa din cate te-am cunoscut eu,se pare ca motivul e gros rau si foarte cu noduri si cineva te-a jignit rau...
Daca te face sa te simti bine cu ceva,afla ca si eu am fost la o miime de pas sa fac acest lucru,dar cineva drag m-a facut sa ma razgandesc,ceea ce nu inseamna ca m-am departat de acest gand...sunt multe locuri pe acest forum unde imi e greu sa intru si sa citesc,dar sa mai si postez...din cauze bine stiute de noi...
Asa ca daca exista la tine un second thought...eu zic sa-l iei in calcul...
Si nici eu nu iti stiu adresa de mail sau ID-ul de mess...
Te pup cu drag si te imbratisez!
Delphinas spune:
citat din mesajul lui Ana68 Beau io cu tine,Vio...ceai verde cu lamaie si vanilie,de la Farres...e bun de nu pot spune,aromat...si un detoxifiant,cu soc si altele,nu ma intreba ce,dar e si ala aromat! ![]() |
pe mine nu ma vedeti ca beau si eu ceai verde, nu???
bine
![](zzzz.gif)
![](floare.gif)
Bazar pt Mihaita
![](sofer.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
uite aici subiectul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141285
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Delphinas spune:
citat din mesajul lui Ana68 Oana,ca acuma ne vazuram si ne cunoscuram live...in primul rand te imbratisez cu mare drag si iti spun ca imi pare rau ca a trebuit sa iei aceasta decizie.Nu stiu care a fost motivul care te-a determinat sa ceri inchiderea contului,insa din cate te-am cunoscut eu,se pare ca motivul e gros rau si foarte cu noduri si cineva te-a jignit rau... Daca te face sa te simti bine cu ceva,afla ca si eu am fost la o miime de pas sa fac acest lucru,dar cineva drag m-a facut sa ma razgandesc,ceea ce nu inseamna ca m-am departat de acest gand...sunt multe locuri pe acest forum unde imi e greu sa intru si sa citesc,dar sa mai si postez...din cauze bine stiute de noi... Asa ca daca exista la tine un second thought...eu zic sa-l iei in calcul... Si nici eu nu iti stiu adresa de mail sau ID-ul de mess... Te pup cu drag si te imbratisez! ![]() |
[emoticon cu aplauze]
![](japonez.gif)
PS azi numai naspa am scris, oi fi indragostita??
![](indragostita.gif)
![](indecis.gif)
![](floare.gif)
Bazar pt Mihaita
![](sofer.gif)
Delphinas spune:
in speranta sa va mai descretiti un pic fruntile, va scriu un banc
Un cuplu era in vacanta in Pakistan.
La un moment dat au intrat intr-un mic magazin de sandale.
Vinzatorul le spuse:
- Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati.
Cu ele se poate face salbatic, cum face o mare camila a desertului.
Sotul simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al , asa incat il intreaba pe vanzator:
- Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta?
Pakistanezul a replicat :
- De ce nu le incerci si vezi de unul singur ?
Sotul, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce.
Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera:
- LE-AI PUS INVERS ! LE-AI PUS INVERS!!!www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Aradia spune:
Oana,
ai aici o gashca super tare care te-a sustinut si te sustine in continuare. Eu va citesc discutiile de ceva vreme si cam de fiecare data imi dau lacrimile (uneori de ras, alteori ma impresioneaza solidaritatea voastra). Am vazut discutia cu pricina... ce sa zic? JALNIC!!
Tu tine fruntea sus, sunt multe persoane cu probleme la mansarda!
Cand este vorba de cazuri ca al fetitei tale ar trebui sa zica Doamne Fereste! si sa-si vada de viata lui fiecare.
Te pup cu tot familionul meu si o pupam si pe Sonia.