Prietenie la plesneala 68 - Oana nu pleca!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

neata si din est.multam mult de si de tort...e bun, dar eu am ochit unul si mai si in paginile mihaelei.
sa zicem ca sunt la fel ca ieri, daca nu un pic mai rau. sper sa trec si peste asta, dar pacat ca cine tb sa ma ajute este oarecum indiferent.
o zi buna va doresc...sper sa-mi gasesc de treaba azi ca sa nu ma urc pe pereti de nervi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

uite, am o propunere pentru tine. vii azi la mine si esti responsabila cu distractia, te joci mingea cu copii, demolati niste pereti, enervati niste babe...mai vedem noi. a, si pun la rece pepene galben, struguri si multa inghetata1

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Kari, pt ca te cunosc, nu o schimb. Ma rasfata in sensul ca ea face cumparaturile (cu barbatii din casa) si ea gateste (pai daca asa vrea ea, eu de ce sa o refuz? Mai ales ca, gateste f.f.bine). Fiind recasatorita si copii nu-s ai lui, ci doar ai mei, e clar ca nu-si bate capul sa fie bunica in adevaratul sens al cuvantului. Dar tine la ei, in felul ei. Nu e rea, dar tot soacra este, asa ca o pastrez. Nu vreau sa sufere si altele.

Mergi la inceput

Revin cu 2 intrebari si o rugaminte.
Ora si locatia intalnirii?
Si...
Vio, te rog, mai gandeste-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miho ca cat trebuie sa ajungi la gara?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Kari ,aici imi erai mataluta? multumesc pentru spijinul acordat aderarii in club.

Testul promit ca imi voi face timp sa-l intorc pe o parte si pe cealalta iar daca sunt instare ma bag, m-as baga la " sa sune telefooooooooonul" cred ca mi-ar iesi la cat stres am in ultima vreme.

Dodo-pui,Sophia si Sarah au facut o infectie urinara in vacanta de vara,cred ca de la piscina nu stiu,cert este ca la intoarcere adica iulie , erau amandoua cu febra nejustificata.
Lunea trecuta Sophia mi-a "adus"de la Kiga un virus urat si s-au incurcat treburile.
Asa ca ne-a pus doctorul pe Cefaclor timp de 7 zile,azi am scapat .

Ce gasca minunata sunteti voi aici, va multmesc pentru primirea calduroasa si tin sa intaresc cele scrise de Kariguld in ceea ce priveste viata privata.

Va pupic pe tote si va urez un calduros weekend!

Mergi la inceput

Anca, eu intelesesem ca ar trebui sa ajunga la aeroport, nu la gara, dar ne lumineaza Mihaela cand mai are timp sa intre aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

anca clar neuronii tai sunt engravidati nitel...mihalea o duce pe mama ei la aeroport, doar nu o sa calatoreasca femeea cu trenu pana in spania. si tb sa fie la ore 13
uite sa te ajut nitel

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O
in principiu,mama trebuie sa fie in aeroport la 13,o sa mai stau cu ea 10-15 mnute,apoi fug,pana vin in bucuresti...nu stiu cum o fi pe DN1,la ora aia,sa zicem undeva pe la 14...
insa locatia o alegeti voi,mie imi spuneti doar adresa...
insa as avea o mare rugaminte,poate gasim ceva cu spatiu de joaca pt copii,ca sa se joace mihaita si sa il pot supraveghea,ca daca mergem in parc,nu mai stau cu voi,stau cu el...dupa el..

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Din pacate la noi povestea are si "sezonul2".Am observat schimbari in bagajul de achizitii ale Isabellei doar la o saptamana dupa vaccinul de 4 luni.Am reusit performanta sa nu-si mai tina capul-daca o tragi usor de manutze(daca i tii de subrat pareok).Azi am ajuns la un medic in care am incredere(spune adevarul ,in fata..frumos dar fara cosmetizarea adevarului).Da o reactie la adversa la vaccin.
Este pe remedii homeopate...o voi programa la neurolog...trebuie sa inceapa si ea kinetoterapia
Altceva nu a mai pierdut din achizitii...si asta ma bucura rade chiar hohoteste;muta jucaria,urmareste lumini,zgomote,sta pe burta si-i tine capul bine susu(dar cu pumnutzi stransi(semn de afectiune)
Nu mai are voie sa faca vaccinurile obligatoriide la un an si 2 si jumatate iar la 6 luni doar daca gasesc o forma speciala "DiTe"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nu stiu ce am facut de merit atatea

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

do you miss me???

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor...zic cu intarziere LA MULTI ANI!sarbatoritelor....

Vad ca se pregateste de o intalnire in capitala....ce frumos!Va doresc sa va simtiti minunat impreuna!

Va doresc un week end la superlativ si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput