Prietenie la plesneala 68 - Oana nu pleca!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

kari...in viata tb sa stii sa mai si pierzi.
as vrea sa ma asez si sa plang pana nu mai pot doar ca sa ma descarc caci simt ca s-au adunat iar multe

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

heloooooo,
VREAU CONCEDIUUUUUU, gagici simt ca o iau razna, ...imi vina sa urlu, sa plang , sa ma duc in padure ca sunt la stres MAXIM

saoptamana viitoare termin si scoala de soferi...adica orele de condus..tre sa ma apuc serios de studiat...si simt ca neuronul nu ma ajuta cu nimik

Ema vad ca se apuca de...gatit, bate oua, lapte...si imi face bucataria...de comanda

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

delphi,ce patisi?
au venit norii cei negrii la tine?
ca io nu i-am alungat sper Vaslui
iti trimit si tie vreo 2 raze de soare sa te mai inveselesti va dev a noastra nu mai vrea ..vad eu
Irinuca bine ai revenit...
Kari esti cu pilele?
mari iti dau eu concediu,de care vrei? si cat? ca azi sunt darnica
daca te ajuta cu ceva io ma pregatesc de aproape 1 an pt examen si inca n-am terminat doctor ma fac in ale condusului...sau ma rog,macar in teorie

dodo sunteti bine?

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Delfinuto, trebuie sa treci cumva peste toate...sunt lucruri care nu merita bagate in seama, chiar daca te baga ele pe tine
sunt convinsa ca vei gasi o solutie si vei merge mai departe! noi suntem alaturi de tine! si te vom iubi, orice ar fi!

ma duc sa imprastii gasca vesela, ca deja sunt babele cu ochii pe noi, de multa vreme. si nu vreau sa faca scurta la ochi....

si un sfat intelept, de la o baba inteleapta. nu va expuneti problemele si nu dati amanunte despre vietile voastre private, aici la subiect, care pot fi speculate de "admiratorii" anonimi, cand te astepti mai putin, poc un ciocan sub centura! folositi messul sau telefonul! va spune una arsa rau, pe toate partile!

Mihaela, sarbatorita noastra de azi, inca o data multe impliniri si realizari!!!

Ionica, sanatate multa bebelinelor tale! crede-ma, aici esti in locul potrivit!

Claudi@, te asteptam cu vesti despre tine si copii!

Devo, pe unde umbli mataluta? ai gasit ceva probleme noi de mate pentru Sara? eu nadajduiesc ca ai plecat in vacanta!

Oana/Kay, nu te-am uitat! sanatate multa Soniei si tie putere! ti-am spus deja ca esti PUTERNICA!

Misho, ce mai face finutul nostru drag, Alex?

Ralu, abstellräume, este camara! pupici multi

Vio, tu cand ai de gand sa iei carnetul ala? de presedita!!!

Iulio, tu mai stai mult in concediul ala? mai lasa si mie ceva din Croatia...

Irinuco, sigur ca imi amintesc de tine? ai uitat ca te-am infiat? da acuma ca ai barbat, nu te mai trag la raspundere!

agent007, tu mai ai doua zile...si scapi! AMR!!! pune si tu poze, sa vaza si ochii nostrii pe unde te-ai plimbat!

Dodo, tu ordoni, tu executi! imi place! da sa mai execute si altii. succes maine! si nu te ingrijora mai mult decat trebuie, Isabelle va fi bine!

Marami, da tu unde pana mea esti? iara ai ramas fara semnal? ai dat bir cu fugitii cam de multicel....

Sorana, tu te antrenezi pentru scoala? lasa ca ai vreme, dupace incepe!

Anco, tu antreneaza-te! pentru viitorul finut al nostru!

Diarux, tu nu mai faci versuri? am locuit putin in Bacau, frumos oras....

Viky, mai usor cu munca, ca pana la concediul urmator....menajeaza-te mama!

Aliclara, tu cum mai esti?

Aida, esti pe ultima suta de metrii cu sarcina, din cate imi amintesc! sanatate multa, te asteptam cu drag la noi!

daca am uitat pe cineva, iertare....

aaaaaa, marea noastra absenta, Ripley!! ne-ai parasit de tot? de ce oare?

gata, ca au venit terminatorii in casa! va pup dulce pe toate!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Delphi, nu ti-am zis ce mult mi-a placut urarea ta. Nu-mi place insa sa te stiu trista. Nu stiu ce te framanta, dar stiu cum e cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor. Stiu si ca nu ma prea cunosti, dar daca ai nevoie sa vb cu cineva, desi ai atatea prietene extraordinare aici, m-as simti onorata sa ma numeri printre ele. Te pup dulce ca sa mai alung din norii supararii tale.

Ionica, sanatate multa si sa scapati de antibiotic.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Plesnitele spune:

Delfinuto, tu stii ca te iubim?

semneaza o nemtoaica nelinistita!

am vrut sa probez daca ma pot loga nemteste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

va puuup pe toate maine am sa fiu cam absenta , e ziua nepotelei mele cele mari ..trebuie sa caut cadou si apoi merg la petrecerera ei

O zi buna va doresc si cat mai scurta daca se poate

A M R 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Miho treci aici cu torturile tale
LA MULTI ANI !!!!!!!

Am venit cu tortul,sa traiti!

Multumesc de urari dragutelor!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata

...aaaaaaaaaa...sunt prima la tort????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Miha, m-ai dat gata. Rezist sa stau nemancata, rezist fara paine, dar la dulciuri sunt belea. Ca sa nu ma ai pe constiinta, merg mai tarziu la cofetarie.
Kari, la scarbici nu ma menajeaza nimeni, dar acasa ma menajeaza sotul si soacra.
Delphi, multi , duca-se toate relele!
toate fetele, va las si ceai, sa aveti spor in toate!

Mergi la inceput