Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele (Halo ma frend- pe turceste)

Mi-a luat ce va timp sa citesc ce ati scris in urma- dar am citit.
Credeam ca pierd vreo veste buna- care sa-mi mai ridice moralul.

Fuse fff frumos in conced la turci: m-am odihnit, m-am relaxat , am mancat di toati .. si cam atat.

In rest sunt ff suparata - sunt in ~Z105.
Am facut si test - nicio urma de a 2a liniuta.

Asa ca de azi voi incepe sa-mi pun 5 zile utrogestan sa-mi vina si voi incepe monitorizarile ...

M-am intors cu forte proaspete si kg in plus (desi aveam o tona acum am 2 tone)- as vrea sa fie ultima lupta in care ma avant si as castig cat mai rpd razboiul.

Oricum nu voi renunta- fie ce-o fi.
Imi doresc ff mult un bb si il voi avea.

Pup toate fetele si va doresc sa fiti cat mai curand mamici.

Ana- Lali - aveti grija de flacai

Felix- GEoogi- Mada- Madut- Adriana- Ileana- Mirela ....si toate fetele noi [b] va urez mult succes

[b]Adriana
- ce diagnostic avea sotul tau ? A facut vreun trat. ?
Am citit ca ti-au iesit f bine analizele - felicitari si succes
Se spune ca dupa HSG, histeroscopie si laparo ramai mai usor (rpd) insarcinata - nu rata ..
Asa am citit- si chiar cunosc cateva cazuri .
La mine nu a fost asa- le-am facut pe toate si degeaba.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Ajutatima si pe mine cu un sfat ca nu pot sa ma hotarasc .Trebuie sa ma operez Laparo cu Histero amandoua odata pentru uter septat si sinechii uterine si DR Tutu nu face in spital ci in clinica .Problema ar fi banii ca o sa coste probabil mult nustiu nu mia spus cat si mai trebuie sa imi puna sterilet dupa operatie sa nu se lipeasca peretii uterini inapoi .Eu intre timp am mai fost si la DR ESANU SORIN de la polizu si mia recomandat aceeasi metoda de operatie ca si DR TUTU.Oare ar fi bine sa ma operez cu ESANU in spital o fi la fel de bun ca TUTU ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

eu as face cu dr. tutunaru.
daca nu as gasi banii necesari as merge si la altcineva. la tratament nu renunt !

Mergi la inceput

intrebarea care mio pun eu este ca ori TUTU ori el la fel ar lucra?zic ca odata ce mia spus ca trebuie sa imi faca OP prin aceeasi metoda pas cu pas ca TUTU stie ce face si el nu?

Mergi la inceput

Mie frica ca din cauza banilor sa nu dau gres mergand la alt DR pentru operatie si sa nu imi reuseasca adica sa nu fie priceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tamaryllis da ..am avut parte de multe peripetii .Asa ca daca nu ar fi fost ..nu aveam de ce rade acum .Si eu m-am enervat f tare , dar ce puteam face ? mama zice sa o sun pe aia sa ii zic etc , am zis ca ce rost are , oricum nu recunostea ca este de la ea , ar fi in stare sa zica k asa i-am dus-o , ori ca nu este adevarat am murdarit-o eu dupa . in fine , acum nu mai conteaza , am bagat-o apoi in ariel + vanish si au iesit petele , mai am cateva dar sunt f putin vizile , ar tb sa stea cineva sa se uite la microscop sa le desc .

vulturas da mai nasesc ...s-ar putea la anul , niste prieteni au fixat restaurantul si ne tot bat app : cum a fost sa fim nasi? daca ne-a placut ....sotului i-a zis : hai nasule sa bem un vin ,chestii de-astea asa ca cine stie ?! faza e ca ei mom nu au zis verde in fata iar noi ne facem ca ploua doar nu o vrea sa ii intreb io : vreti sa va cunun ?! oricum de acum incolo am invatat lectia : fac ochii cat cepele si sunt atenta la orice detaliu .

coca eu te sfatuiesc sa faci cu TUTU indiferent cat ar costa , ideea este ca poate dr de care zici o fi bun , nu am auzit de el insa cu siguranta nu asa de bun ca Tutu , asta e parerea mea , acum nu am auzit de TUtu pe partea cu sterilet etc , dar iti pot spune , iar multe fete iti pot confirma ca la op de laparo se pricepe cel mai tare , este un adevarat profesionist , si la o adika si lui ala va tb sa ii dai bani . Vb cu tutu intreba cat costa si asa mai departe si vezi cum rez problema . Succes si sanatate multa ! ps : ai bebe ?

ce mai faceti fetelor ? pe unde umblati ...afara este o vreme urata rauuuuuuuuu ......

va pupik

Mergi la inceput

ADITZA nu am bebe .Am fot operata de TUTU de 2 ori LAPARO pentru endometrioza si am facut tot de 2 ori dipherelin am ramas de 2 ori insarcinata dar sau oprit din evolutie .A vazut prin histeroscopie problema mea.

Mergi la inceput

coca imi pare rau.... si nu se mai poate face nimik ? adika pur si simplu iti pune sterilet si gata ? of doamne ...

Mergi la inceput

Nu ADITZA doar pentru un timp 1 sau 2 luni nu stiu sigur pana se vindeca rana de la operatie

Mergi la inceput

ufff m-am linistit .....bravo ca e numai pt atat , ce sa zic multa bafta si i sanatate si sper sa faci cea mai buna alegere in ce priveste dr . te pup

Mergi la inceput