Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 18
iepumic spune:
Fetelor, vorbeati de Arefam.
Am cautat Arefam in farmacii de imi pierdusem speranta. Unele farmaciste nici nu auzisera de el. Se pare ca este un medicament nou.
Si eu iau tot 1 de 200 mg/seara, intravaginal, 14 zile (dar eu prima zi am ratat-o, am inceput din ziua urmatoare).
Sunt bucuroasa ca mi s-a confirmat ca ovulez natural si cu asta presupunerea ca problema la mine este cu implantarea. Poate cu Arefam asta sa se rezolve si asta. Suna prea simplu ca sa fie si posibil, nu?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
aditzaC spune:
iepumic
Si eu am cautat la cateva farm pana am gasit Arefam . Tot de 200mg / seara 1 pe zi iau ..timp de 14 zile . Ma bucur ca ai ovulatie natural. NU stiu daca med este nou sau nu dar cred ca nu este f folosit si atunci nu il tin in stoc .BAFTA ! Sa ne vedem cu 2 liniuzte
anka_daria77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdita [Ankuta , eu te sfatuiesc ca inainte cu o zi de analize, sa ii trimiti sms dr.-ului T sa iti confirme programarea la laparo pentru data de 9. Eu asa am facut si tot era sa raman nelaparoscopiata, ca alta pacienta ii confirmase ca ea e programata. Insa dr.T m-a operat pe mine exact in ziua programarii, nu stiu ce a facut cu cealalta. |
Scumpa eu ma gandeam ca de maine sa-i aduc aminte si banuiam ca e un pic aerian
. MEsajul il trimit pe acelasi tel la care am facut programarea nu?
tannoo25 spune:
anka_daria77, mesajul i-l trimiti la nr. 0723999939; tot la nr asta ai facut si programarea, nu ? 
anka_daria77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 anka_daria77, mesajul i-l trimiti la nr. 0723999939; tot la nr asta ai facut si programarea, nu ? ![]() |
Ok deci la asta se face si confirmarea.
vulturas spune:
va multumesc mult

astept sa treaca menstruatia si o sa sun si eu sa imi fac o programare
mada23 spune:
'Neatzaaaaaaaaaaa

va invit la o cafelutza si la un foietaj cu sunca si branzica
Sunt prin zona cu ochianul pe voi
un WE minunat!
multi pupici moldovenestiiiiiii 
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cristy1977 spune:
mada, ai mila de siluetele noastre
![]()

cate un pupic pentru fiecare fata
si un weekend superb
"After all, tomorrow is another day!"
aditzaC spune:
neatza fete dragi
hop si io .. va invit la o activia fibre si un sw sunca si cascaval
eu sunt cam 
am petrecut aseara , fuse ziua lui sosul meu !
o zi mumoasa tuturor 
mada23 spune:
Am reusit sa pun cateva pozici din concediu:
http://family.webshots.com/slideshow/574320082jXOjaB
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "