Reforma educatiei-editia 2009
Raspunsuri - Pagina 5
claujro spune:
6 ani impliniti pana la 15 septembrie. Asa era pana acum si nu stiu sa fi umblat la asta.
Datorita Abramburicii invatamantul nici nu putea ajunge intr-un mai mare haos decat e acum. E o situatie fara precedent. De cand a venit in fruntea ministerului nu a produs decat aberatii in detrimentul elevilor si profesorile. Vai de noi!
Mara si Matei
loryi1974 spune:
Pana la inceperea anului scolar.Dar presupun ca se poate amana un an daca este cazul.
Eu am citit undeva ca in UK se propune clasa pregatitoare incepand cu 4 ani.
loryi1974 spune:
Alte elemente:directorul nu mai are voie sa fie membru de partid,se introduc teste de evaluare din doi in doi ani,incepand cu clasa a doua,iar parintii vor primi la nasterea copilului un voucher educational de 500 euro in contul caruia mai pot depune si ei bani si pe care ii pot folosi ,din cate inteleg eu,pentru a plati gradinita sau scoala.
loryi1974 spune:
http://www.adevarul.ro/articole/invatamant-obligatoriu-de-11-ani.html
Fiecare copil va primi la nastere un voucher educational de 500 euro,iar parintii vor putea directiona anual 2% din impozitul pe venit in acest cont.Voucherul educational va putea fi folosit incepand cu 14 ani.
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 http://www.adevarul.ro/articole/invatamant-obligatoriu-de-11-ani.html Fiecare copil va primi la nastere un voucher educational de 500 euro,iar parintii vor putea directiona anual 2% din impozitul pe venit in acest cont.Voucherul educational va putea fi folosit incepand cu 14 ani. |
Articolul acesta are strecurata o eroare in el.
La tezele nationale pentru clasa a 7 a si a 8 a s-a renuntat.Atat Miclea cat si Andronescu cazusera de acord ca au fost prost gandite si nu au existat in nici una din variantele de proiect.
Ceea ce nu m-am lamurit inca este daca a picat sau nu media generala.
Miclea nu o prevedea, Andronescu da.
Dar pana nu vad textul integral publicat in MO nu o sa ma lamuresc