Ramadan Kareem!
Raspunsuri - Pagina 2
Adela99 spune:
Ramadan Kareem!
dodo, hannen scoateti topicul de la bucatarie de la naftalina, va rog!
ma necajesc ca nu mai gasesc hummus la magazinele din apropiere de cand m-am mutat :( fiecare cu ce-l doare :)
post usor si sa va fie primit!
citisem in ziarul local ca magazinele alimentare s-au pregatit de Ramadan dar ca magazinele de jucarii nu au fost pe faza. ca de Ramadan se fac cadouri copiilor si in medie un musulman cumpara jucarii in valoare de 7000 sek (cam 700 €) in preajma Ramadanului. n-am stiut de obiceiul asta, se pare ca nici magazinele de jucarii.
dodo spune:
Multumim, fetelor Mai e un pic si trecu juma' de post, foarte repede, anul asta a picat la sfirsitul iernii, n-a fost frig dar nici n-am scos limba, taman bine!
Adela, anul asta sintem la dieta, vrem sa merem in RO la sf anului si tre sa ne debarasam de sunci, ca nu ma mai incap opincile, m-am obisnuit sa port papuc (mules) si nu mai sint obisnuita cu pantofii, daramite cizme si palton, asa ca tre sa slabesc sa ma incapa cizmele si paltonul lasate-n RO,so, mincarea e...
Ache, trecem si prin A-D, of corz! Acum 3 ani am petrecut Ramadan in Emirate, a fost extrem de obositor, nu sintem obisnuiti sa pierdem noptile pina spre ziua, plus ca bb era in spital, ceilalti 2 erau dati peste cap de programul celorlalti de a sta tirziu si tot asa...Mai bine aici, la hogeac!
hannen spune:
Ce surpriza,vad ca au inceput fetele sa ne "sorcoveasca"
Adela,eu trebuie sa-l pun pe jupinu sa scoata topicul de la naftalina ,ca el e bucatarul sef zilele astea.Nush ce-l pali dar a dat mania bucatarelii peste el,iaaar!
Adela,eu stiam ca de obicei dupa post, in prima zi de sarbatoare se cumpara cadouri copiilor,rudele le ofera bani,cam asa ceva.Sa ma ajute cuscra ca am uitat.
Ache,
O "idee" despre Ramadan .
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
ache spune:
Eid Mubarak, fetelor!
Foarte frumos explicat in link, Hannen .
Dodo, ce examene ai tu?
Dandum
anca
hannen spune:
ache,sarumana!
Eid Mubarak ,cuscra!Si la toata lumea ,of course!
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Criss75 spune:
Aid Mubarak tuturor musulmancelor de pe forum!
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Criss75 Aid Mubarak tuturor musulmancelor de pe forum! Criss si Alex (11.05.2003) Printisorul meu EMMA, printesa primaverii |
Multumim frumos!
valentinag spune:
Eid Mubarak fetele!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
beshter spune:
Assalamu alaykum wa rahmatuLlahi wa barakatuhu!
Ramadan Mubarak!
Trouve avant de chercher