Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 6
peta spune:
Ella eu am luat ova-mit care e cam ac lucru. il luam seara cat mai aproape de ora de culcare (ca in cazul in care nu ma simt bine sa adorm cat mai repede) si incercam sa il iau la aceeasi ora in fiecare zi.
llary spune:
Anda imi pare rau ca nici tu nu ai reusit.ma bucur ca faci si tu luna aceasta.poate reusim acum
,ca am depasit 1 moment greu
anda15 spune:
Ilary, chiar ma gandeam la tine si credeam ca faci pauza luna asta.Eu initial asa voiam, sa fac pauza, dar parca imi pare rau sa las timpul sa treaca si eu sa nu fac nimic
, asa ca sa inceapa pregatirile de inseminare
.
Ella28, eu am luat Closty, cate 2 pe zi, una dimineata, una seara, in principiu in jurul aceleiasi ore.
V-am 
speranta2008 spune:
buna
Catalinasi- esti pe listuta
arianna ai spus ca se face un test post-coital. Asa se numeste ?
pot sa il fac la orice clinica? imi poti recomanda ? in a cata zi de la CM, se face?![]()
multumesc
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
dankutza spune:
danutza27 sigur or sa mai creasca foliculii. Esti de abia ziua 11. Poate o sa ai ovulatia in ziua 15 sau 16. Stai linistita! Din 4 sigur or sa se matureze cel putin 2. Cel de 14mm, va creste mare. Este posibil ca in ziua 14 sa aiba vreo 18, 19mm. Doamne ajuta! Bafta in continuare! 
Ella sa vina septembrie cat mai repede, cu copilasi in uniforma si foliculi grasi. Din cate imi aduc aminte, eu luam Closty dupa micul dejun. 
bitza20 vad ca ti-a raspuns Peta. Acelsi lucru ti l-as fi scris si eu. In plus ti-as recomnda sa stai in Iasi. De ce sa faci un drum asa lung? Ia acid folic, 1cp/zi. Doar atat. Fara Utrogestan sau alt tip de progesteron. Dupa inseminare, urca-te in spate, in masina si stai asa pana ajungi unde o sa innoptezi. Ajungi in casa, si te asezi in varful patului, cu o perna sub fund si nu te dai jos din pat decat cand iti pocneste vezica. SOtul o sa fie camerista. Mananca ce iti place. Citeste o carte buna. Uita-te la tv. Stai pe net. Fa numai ce iti place si te recreeza. Nu sta cu gandul la inseminare. A doua zi neaparat, trebuie sa prestezi. Chiar si a treia zi. A doua zi nu te duci la servici. EU asa am facut. Iti tin pumnii. 
anda15 imi pare rau.
Ma bucru sa vad ca nu te lasi. Asa si trebuie. Nu iese luna asta, iese luna urmatoare. Se regleaza si functia ovariana in felul acesta. 
23+ moi si
Cezara Maria
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta2008 arianna ai spus ca se face un test post-coital. Asa se numeste ? ![]() pot sa il fac la orice clinica? imi poti recomanda ? in a cata zi de la CM, se face? multumesc In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26) |
Dragutza....din cate stiu eu testul post coital se face in perioada fertila......si la maxim 8 ore dupa contactul sexual.
cand ajung acasa am sa iti spun exact unde poti sa il faci....am notat pe cava ...si acum imi scapa....
_
fotograflar
peta spune:
speranta - din cate stiu eu, in cazul in care faci inseminare nu conteaza cum e mediul, ca ei pun sperma oricum mai departe, in uter.
bitza20 spune:
dankutza, multumesc tare mult de sfaturi. Sunt foarte nehotarata in privinta statului in Iasi ca e si vorba de banii pe cazare, oricum mai vorbesc si cu sotul meu sa ma sfatuiesc si cu el ce facem.De azi am inceput sa iau acid folic si stiu ca dr meu mi-a zis ca dupa inseminare trebuie sa mai iau ceva dar sincer nu stiu ce ca nu-i inteleg scrisul.Nu stiam ca dupa IA poti sa faci nebunii
, eu auzisem ceva de genul ca in luna cu IA e repaos total (bineinteles ca noi nu am ascultat
si cred ca am facut bine).
Sa auzim numai de bine de la toate fetele 
bytzi spune:
bitza,cred ca ti-a rec utrogestan dupa inseminare,este progesteron natural(sau duphaston-progesteron sintetic) si majoritatea clinicilor il recomanda,daca ai deficit de progesteron este neaparat nevoie sa-l ei ,progesteronul permite pastrarea mucoasei uterine pe perioada sarcinii
iti doresc succes
dumnezeu ma va ajuta

catalinasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta catalinasi - multumim mult pentru raspuns, credeam ca ne-ai si uitat Felicitari inca o data si sa ne mai tii la curent cu noutatile. |
Gonal de 75ui este cea mai slaba stimulare injectabila. Nu mi-aduc aminte daca mi-a zis motivele pt care sa iau gonal sau stiu eu ca am tot citit pe net. Eu am inceput intai cu ovamit si am avut endometrul mic si 1 singur folicul la prima IA. In urmatoarea luna am luat 2 pastile pe zi de ovamit, dar a intervenit ceva si nu am putut sa ajung la inseminare asa ca m-am stimulat degeaba. Am citit pe net ca nu e bine sa iei prea multe luni ovamit pt ca poate sa afecteze endometrul. La mine nu arata grozav dupa ovamit.
Deci probabil ca am trecut la injectii ca sa am un endometru mai bun si sa am mai multi foliculi. La mine ovamit nu a dat rezultate si oricum nu puteam sa il iau in continuu.