FIV in Ungaria - 63
Raspunsuri - Pagina 10
Avalon spune:
da, sa zicem ca daca aveai LH mare putea sa presupuna ca ai chisturi, dar nu era mai simplu sa aiba o certitudine punand mana pe ecograf?
Doctorul asta stie sa faca ecografii???
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 

karinuta spune:
buna seara fetelor! isa si duia , vreau sa va spun ca si eu am fost pacienta dr.bodnar anul trecut si am ramas cu un gust deosebit de amar, regretele ca am apelat la serviciile lui sunt oricum tardive dar pot macar sa va ridic un semn de intrebare pt a fi atente.Spun asta pt ca azi am si un termen de comparatie, tocmai facand un fiv la Szeged cu dna dr.Krizsan, un om deosebit pe care il recomand tuturor celor care vor sa faca fiv.Dar revenind la dr bodnar,vreau sa spun ca eu am inceput cu dansul 4 proceduri de fiv, din care doar una finalizata cu embriotransfer si asta (sunt ferm convinsa) numai pt faptul ca el fiind in concediu am facut stimularea . monitorizarea si punctia cu dr.Tandor, pt ca altfel sunt convinsa ca din nou as fi intrupt tratamentul.este adevarat ca am facut f. putine ecografii pe perioada stimularilor cu el, de ex.mi-aduc aminte ca am fost la el intr-o vineri si mi-a spus (evident fara eco) ca totul este ok, iar luni mi-a spus ca am chist, destul de mare.cum este posibil ca in 2 zile sa fac un chis mare, in conditiile in care eu luam decapeptil pt inhibare, deci nu tratament de stimulare.Nu este intentia mea de a denigra pe nimeni, dar repet ca acum am termen de comparatie si credeti-ma nu se pot compara cei 2 dr.as putea sa va mai dau si alte ex. dar vreau sa va spun doar atat, cand am fost ultima oara la el si am incercat sa-l intreb oare de ce nu am reusit, mi-a spus sa merg sa fac laparoscopie .am ramas socata.de ce nu mi-a spus asta la inceput, mai ales ca veneam dupa 3 IA nereusite si 7 ani de incercari.impresia generala care mi-a lasat-o a fost cea de superficialitate.Sper ca v-am fost de folos si multa bafta!
rubia spune:
Fetelor am o intrebare:ce fac daca sunt pe ciclu in ziua cand am consultatia? Ma poate primi Dr Kovacs?
La mine menstruatia trecuta a fost ceva de genul:
-Z1 pe 24 iulie
-Z11 pe 5 august am avut histeroscopia
-Z12 a inceput sangerare (nu a fost ciclu) ce m-a tinut pana pe 20 august
In mod normal pe 22 august ar fi trebuit sa-mi vina ciclul;va dati seama ca n-a mai venit si acum sunt in asteptare,pentru ca am durerile dinaintea CM doar ca el nu mai vine.E pt prima data cand ma rog sa vina si el ...nu si nu.
tamaryllis spune:
Buna fetelor! Nu am mai scris de ceva vreme, dar v-am urmarit! Am intrat sa-i urez lui Luck succes! In ianuarie, cand o sa merg la Szeged, trec sa va vad cu burtica pe tine si Candy.
Rubia, eu am facut eco transvaginala in Z2 a CM-ului, atunci cand am inceput inhibarea.
Imi pare rau sa aud ca intr-o clinica din Ungaria se pocedeaza dupa ureche in ce priveste fiv-ul. Mie la Szeged nu mi s-a intmplat asa ceva. Mi-a facut eco din 2 in 2 zile, iar la un moment dat, pt ca eu aveam un fix ca o sa ovulez inainte de punctie, m-a chemat zilnic pt eco.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
pogonici1977 spune:
tamaryllis
membru junior
Romania
818 Mesaje
Trimis la: - 30/08/2009 : 09:30:14
--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetelor! Nu am mai scris de ceva vreme, dar v-am urmarit! Am intrat sa-i urez lui Luck succes! In ianuarie, cand o sa merg la Szeged, trec sa va vad cu burtica pe tine si Candy.
Rubia, eu am facut eco transvaginala in Z2 a CM-ului, atunci cand am inceput inhibarea.
Imi pare rau sa aud ca intr-o clinica din Ungaria se pocedeaza dupa ureche in ce priveste fiv-ul. Mie la Szeged nu mi s-a intmplat asa ceva. Mi-a facut eco din 2 in 2 zile, iar la un moment dat, pt ca eu aveam un fix ca o sa ovulez inainte de punctie, m-a chemat zilnic pt eco.
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
tamarilis..poti sami spui si mie unde a scris rubia despre clinica din ungaria care face procedura FIV dupa urecehe???..caci eu nu gasesc nicaeri..
oare nu cumva ai inteles tu gresit?????????/
pogonici1977 spune:
si care e clinica ia din ungaria care afcae asa ceva????
caci eu nu am citit nicaeri asa ceva?????...poate face confuzii cu debrecen...unde au mai existat discutii negaive despre clinica de acolo
caci de budapesta si sheghed am auzit numai lucruri fff bune
duia76 spune:
Buna fetelor !
Va multumesc ca nu m-ati respins avand in vedere ca nu am cuvinte de lauda la adresa unora si pentru ca va exprimati parerea.
pogonici 1977este vorba de clinica Kalli din Debrecen .
Isatrebuie sa insisti sa-ti faca ecograf , eu nu am solicitat cand mergeam la control pentru ca m-am bazat pe profesionalismul lor , dar se pare ca m-am inselat .Am impresia ca m-a tratat ca pe un caz mai usor , ca si pe fetele care au problema cu trompele sau la care este sotul problema , insa avand in vedere faptul ca in 8 august mi-a facut punctie pt. chist si am inceput stimularea in 13 august consider ca trebuia sa-mi faca eco mai repede ca si in data de 22 august . Poate ca rezultatul ar fi fost acelasi dar nu m-as mai fi consumat psihic atat de mult si trebuie sa recunosc ca poate faceam si ceva economie de bani .
fancy mona cat Gonal si Menopur ai facut ?
Ce a spus medicul , de ce au fost asa putini foliculi ?
Pa , pa 
tamaryllis spune:
Pogonici, aprecierea mea a fost cu trimitere la mesajul Karinutei. Sau tu nu citesti decat selectiv mesajele? Ti-am spus si tie ce ai vrut sa "auzi"? Ca doar asa m-ai rugat! Oricum, in ideea ca iar citesti selectiv, repet ce a spus si Duia: era vb de clinica din Debrecen, respectiv dr. Bodnar.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
goggy spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Avalon
chiar asa, nimeni, nimeni? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 27+ ![]() ![]() |
Draga mea, ma refeream strict la doctori

Ziceam ca sunt indignata de faptul ca tot noi insine trebuie sa facem sapaturi ca sa gasim solutia. Daca nu intram pe forum si nu citeam povestea ta? Daca nu te ascultam ?Daca nu incepeam sa caut informatii suplimentare? Poate ca as mai fi facut 2-3 Fiv-uri degeaba si m-as fi resemnat la gandul ca nu voi avea copii niciodata.
Sau, mai rau, ar fi trebuit sa pierd vreo 2 sarcini pana cand ar fi avut cineva inspiratia sa ma trimita sa-mi fac profilul de trombofilie ( din nou ma refer strict la medici
)
Isa78 spune:
Nu stiu fetelor ce sa zic, eu sunt foarte dezorientata, imi vine sa renunt, sa nu mai merg. Oricum maine nu ies din cabinetul lui fara eco, si daca imi gaseste chist ii spun eu ce se tine de el, ca doar eu il platesc pe el, nu el pe mine. Si eu cred ca m-a stimulat destul de tare: Z1-decapertyl 0,1, Z2 si Z3-decapertyl 0,5 si gonal 225, Z4 si Z5 - decapertyl 0,5 si gonal 150.
Va scriu luni cand vine ce am facut.
Va multumesc pt raspunsuri.