Aspirante optimiste (418)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Ca bine spui macar sa fie sanatos si sa il /o ai in brate la sfarsit

pana la mai putin de 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Buna dimineata.Ma mai tineti minte? Am revenit dupa o pauza foarte mare.Am fost plecata si in concediu si multe alte probleme cu bunica in spital si azi la munca m-am gandit sa intru sa vad ce mai faceti care din voi a plecat la gravidute.
Sorinake capul sus.Nici eu nu am reysit de atunci dar sper acum mai nou l-am pus pe sotu sa-si faca analizele sa vedem cam ce iese ca eu sunt perfect sanatoasa.Luna asta cred ca ar exista niste sperante dar sa vedem.......ca m-am invatat minte sa nu mai sper atat. Simptome sunt dar nu stiu daca sunt de gravida sau inainte de CM.
Va pupic pe toate chiar mi-a fost dor de voi fetelor, sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Menics nu stiu cat de adevarata e treaba cu calendarul chinezescAm cunostinte la care se potriveste si la care ba!!!Sa stii ca noi avem o problema comuna

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Na bine...important e oricum sa fie sanatos(sa nu imi capat rosii)Dar daca s-ar putea sa fie fetita ar fi si mai bine!!!Dupa magicul calendar din sept. pana la sfarsitul anului ar trebui sa iasa
Hai ca ma intind si incep sa aberez pe aici....
P.S Ylari ma bucur pt Eva.Multi

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

Mergi la inceput

Fetelor spuneti-mi si mie despre calendarul asta magic....va rog ca nu stiu nimic.......unde il gasesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

stiu ca spuneti ca e important sa fie sanatos dar sufletu meu tot dupa fata tanjeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Tudormiha uite aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=21.Si a propos bine ai revenit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

stiu ca spuneti ca e important sa fie sanatos dar parc sufletu meu si al sotului tot dupa fata tanjim

Si noi la fel.

Mergi la inceput

tanamera mersi frumos interesant calendarul.
Cinezee stiu si eu tanjesc dupa un baietel, iar sotul este dupa fata topit sa aibe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Eu mai am o luna pt fetita , oct- hehe...

http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu

Mergi la inceput