Aspirante optimiste (418)
Raspunsuri - Pagina 5
ellenii spune:

Am revenit dupa o pauza mai lunga....
Adina, Happy, Tanamera, Menics, ce ma bucur ca va gasesc aici!
Cinezee, bine ai venit! Te "stiu" de pe miresici! He-he-he... Am fost si eu pe acolo o perioada scurta de vreun an si....
pupici pentru toate fetele!!!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
cos_minutza spune:
Vad ca incet incet revin fetele care au cam absentat![]()

Cinezee bun venit
Mai am juma' de ora si acasa cu mine 

O dupamasa cat mai placuta sa aveti si o noapte plina de
![]()
![]()
![]()

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08
alysa26 spune:
anca imi pare rau ca nu a iesit testul...lasa ca mai e o luna..mie mi-a iesit la prima sarcina din a 3 a incercare...puup
onybony si eu am prin 1 sept ar trebui sa vina. asa ca si tine m-am gandit sa nu fac testul inca ca e prea devreme, sotul in schimb ma streseaza sa fac...dar am zis c apana in 29-30 astept.
noi suntem supar raciti, tusim , curge nasul...toata gama....bleahhhh
larissa_79 spune:
Mie in 30 ar trebuie sa imi vina. Ma mananca si pe mine degetele sa cumpar un test pentru 28...dar cred ca stau cuminte.....ca luna treacuta am irosit unul...Vad ca n-a deschis nimeni odiseea de mai-iunie 2009. Oare cine o fi prima?
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
sorinake spune:
buna seara, fetele!bine v-am regasit! ce harnicute ati fost! vad multe fete noi! sa nu stati mult pe aici!!!!
eu sunt intr-un butoi adaaaaaaaanca de tot! facut astazi test in z30 (z13dpo) care a iesit negativ! oricum cred ca maine vin rusii pt ca deja isi fac anuntata prezenta! luna asta mergem pe inseminare! nu am cine stie ce sperante, dar asta e, mergem inainte!
cine urmeaza sa se testeze? speram sa auzim multe vesti bune saptamana asta!
pentru toate fetele,
! sa aveti o saptamana usoara!
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Cinezee spune:
Eu inca sunt acolo dar ...nu mai eset ce era o data pe acel forum asa ca scriu mai rarut ca e mai bine ...sunt niste fitoase si mi s-a facut lehamite de atitudinea unora
imi dai voie sa te adaug in lista de prieteni 
| Citat: |
citat din mesajul lui ellenii![]() Am revenit dupa o pauza mai lunga.... Adina, Happy, Tanamera, Menics, ce ma bucur ca va gasesc aici! Cinezee, bine ai venit! Te "stiu" de pe miresici! He-he-he... Am fost si eu pe acolo o perioada scurta de vreun an si |
pana la
mai putin de 2 saptamani
nadinas spune:
Salutare fetelor!Ma mananca degetele sa fac un test,dar ma tin tare,mai ales ca deja simt dureri de ovare si mijloc.Luna trecuta am consumat nu stiu cate teste...nu mai vreau,m-am necajit si am sperat..
Vreau sa va intreb daca credteti ca se poate prinde ceva la 4-5 zile de la ovulatie?
Mie mi-e teama ca am prestat prea tarziu si iar n-am nimerit perioada.Sunt in ziua a 18-a si sper,doresc din tot sufletul sa nu vina uratii...ca fac urat...
Oare la cate zile de la conceptie se poate vedea o sarcina la testul de urina?6 zile?
Cu primul copil am reusit din prima...
Gata nu ma mai vait!
Sa auzim numai de bine,de fapt sa auzim de 2 liniute la toate!!!
pup
onybony spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alysa26 anca imi pare rau ca nu a iesit testul...lasa ca mai e o luna..mie mi-a iesit la prima sarcina din a 3 a incercare...puup onybony si eu am prin 1 sept ar trebui sa vina. asa ca si tine m-am gandit sa nu fac testul inca ca e prea devreme, sotul in schimb ma streseaza sa fac...dar am zis c apana in 29-30 astept. noi suntem supar raciti, tusim , curge nasul...toata gama....bleahhhh |
e mai bine, totusi pentru un rezultat cat mai corect e mai bine sa asteptam, oricat de mult ne dorim sa aflam mai repede.
va pup si tin pumnii