Aspirante optimiste (418)
Raspunsuri - Pagina 3
happymum spune:
buna fetelor.
am re-aparut si eu.
anca imi pare rau, chiar citisem azinoapte la odiseea de mar-apr, ca nu ai curaj sa faci testul si fetele iti faceau galerie. si asteptam alta veste... pacat, mare pacat... te inteleg perfect. dar nu iti pierde speranta. te pup.
eu ziua 4. am avut un cm mai lung vad, de 44 sau 45 de zile.
anidaz, tanamera 
toate aspirantele 
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
am si eu o nedumerire... de ce nuu mai suntem aspirante >20?
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
ancadragoman spune:
nici nu am observat![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
raluxas spune:
Salutare fetelor!!!!
Anca - un nou inceput e un pas mai aproape de bebe !!!!
am si eu o intrebare, daca stie cineva....daca iau colposeptine am liber la prestat "activitati sportive" ?
Cinezee spune:
Salut gagici , nu stiu daca v-am scris in trecut dar sunt si eu in proiectul de aspiranta anul asta
Am inceput deja treaba de luna asta , nu s-a prins din prima dar cine stie poate se prinde acum dupa menstra ![]()
Am 38 de ani si ma cheama Mihaela
menics spune:
da, Eu!
off acum sa spunem bine... am rupt logodna, ne-am impacat... bla, bla... el face iar tratament, asta este cel mai important... ca sunt iar aspiranta.
eu dpdv medical sunt super OK dupa nenorocirea aia, am luat o luna duphaston, si la control eram neasteptat de bine, dupa spusele medicului... acum sper din tot sufletul sa fie bine si sa va dau cat mai curand vestea cea mare...
ma bucur si nu ma bucur ca v-am regasit aici...sper ca intelegi ce vreau sa spun... dar cu capul sus, mergem mai departe... eu nu renunt la visul meu, asa cumv-am mai spus...nu ma las...
tu, cum esti?
http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu