Aspirante optimiste (418)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Ylari pai, ieri am copt un sac,(plus ca intre timp am facut si mancare) si le-am si curat,iar azi m-am trezit mai de dimineata sa le bag in congelator si azi mai am un sac.Vinetele le pun in congelator iar pentru zacusca mai cumpar exact cantitatea care imi trebuie,plus gogosarii ca eu nu fac cu capia (sa nu iasa iute) pe care le coc iarasi si dupa asta ma ocup si de capia pe care si pe aia o coc dupa care o pun in borcan pe iarna la otet....Dupa cum spuneam o sa ma tot coc......Si ma mai intreb de ce a luat al meu sot proportii .

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Ylari pai, ieri am copt un sac,(plus ca intre timp am facut si mancare) si le-am si curat,iar azi m-am trezit mai de dimineata sa le bag in congelator si azi mai am un sac.Vinetele le pun in congelator iar pentru zacusca mai cumpar exact cantitatea care imi trebuie,plus gogosarii ca eu nu fac cu capia (sa nu iasa iute) pe care le coc iarasi si dupa asta ma ocup si de capia pe care si pe aia o coc dupa care o pun in borcan pe iarna la otet....Dupa cum spuneam o sa ma tot coc......Si ma mai intreb de ce a luat al meu sot proportii .

Harnicuta noastra!!! Si io ma plang de cateva vase in chiuveta...
Dar un test cand mai faci si tu?

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

eu nu am facut nimic, si in afara de niste vine, nici nu cred ca voi face... sa vorbesc cu al meu, dar zacusca nu ne prea face bine la stomac... si cum noi nici cu painea nu ne omoram... cred ca o tai de pe lista...
a si ar mai fi ardeii capia, pe care, ii voi praji in ulei si ii voi congela asa in coaja... primeam candva din moldova, si erau f buni, isi pastreaza aroma aia de proaspat copt...si scapi si de curatat in perioada asta... zarzavatul il face mama... muraturile la fel... scap repede cu pregatirile de toamna

http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menics

eu nu am facut nimic, si in afara de niste vine, nici nu cred ca voi face... sa vorbesc cu al meu, dar zacusca nu ne prea face bine la stomac... si cum noi nici cu painea nu ne omoram... cred ca o tai de pe lista...
a si ar mai fi ardeii capia, pe care, ii voi praji in ulei si ii voi congela asa in coaja... primeam candva din moldova, si erau f buni, isi pastreaza aroma aia de proaspat copt...si scapi si de curatat in perioada asta... zarzavatul il face mama... muraturile la fel... scap repede cu pregatirile de toamna
Manu

E bine ca are cine sa te ajute, pe mine nu are cine si trebuie sa mi le fac eu, plus ca fetitzele si sotul sunt mancatori de vinete,zacusca asa ca trebuie sa fac,nici mie nu-mi displac dar nici nu ma dau in vant si plus de aia imi place pe iarna sa am de toate(asta daca am finante sa-mi pun de toate).

Ylari test imi fac doar daca imi intarzie si ar trebui sa-mi vina prin 4 sept, dar luna am cam pierdut trenul pentru ca in perioada ovulatiei sotul meu a fost plecat din Sibiu si nu cred ca o sa fie ceva.
Apropo eu sper si imi doresc un baietzel ca am 2 fetitze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetelor.
cinezee am vazut pozicile de la subiectul de animalute, cu puiul tau... e tare frumoasa, sa va bucurati de ea. sa ii dai un pe botic de la mine.

fetelor, am gasit in "asul verde" - oare ma lasa DC-ul sa zic numele? - ceva despre:
Cretisoara (alchemilla vulgaris) - se administreaza pulberea, din care se ia cate o lingurita de 4 ori pe zi, in cure de 3 luni, urmate de o luna pauza. Este o planta recomandata in special femeilor la care incapacitatea de a avea copii apare datorita faptului ca nu pot duce o sarcina la termen, aparand avortul spontan.

cine stie, o fi si asta bine de stiut...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Buna dimineata fetelor.
Beluistef ce harnicuta esti mamica.
Sa stii ca si eu ieri am cam facut treaba, am fost dupa servici , la spital apoi acasa sa am grija de sotul meu ca si el este bolnavior si apoi am facut si mancarica, mi-a fost tare rau aseara cu stari mari de voma somn....etc dar nu stiu ce sa cred ca daca ieri am fost un pic deranjata la stomac si avand atata treaba nu am vrut sa bag in seama raul si nu am stat sa ma gandesc la o posibila sarcina cu toate ca poate subconstientul mi-a lucrat.
Chiar vb lui Ylari tu cand mai faci un test cand trebuie sa-ti vina CM?
Hai ca v-am plictisit nu?
Dar spuneti-mi a patit cineva asa? O fii de la sarcina raul meu ca il am de duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Beluistef mi-ai facut o pofta cu zacusca ta.

Mergi la inceput

Tanamera , pai eu nu am zis de zacusca pe aici ca sa vi se faca rau si oricum cam peste 2 sapt o fac ca trebuie sa mai cumpar de toate cele pentru ea si treb sa iau banii ca sunt scumpi gogosarii astia de numa. De ciuperci a facut careva este buna, ca vreau sa incerc si de-asta (imi place sa fac experimente si daca iese sa fac in continuare )

Mihaela mai am pana la test in 4 sept treb sa-mi vina, oricum n-am nici un simptom doar usoare dureri de burta si sani durerosi ca inainte de menstra si nu cred ca luna asta s-a prins ceva ca sotul mi-a fost plecat in perioada cea mai propice...Deh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

happymum, nu stiu ce sa zic despre retetele naturiste... este asa de vag :"datorita faptului ca nu pot duce o sarcina la termen, aparand avortul spontan"- din moment ce mie medicul nu mi-a raspuns clar de ce s-a oprit din evolutie, analizele au fost bune, antecedente nu au existat... verdictul a fost : accident la nivel genetic...sau ceva de genul asta... asa ca inca nu ma apuc sa fac tratamente fara indicatia medicului.
mi-a recomandat duphaston- el spune ca este un medicament care chiar ajuta foarte mult in sustinerea unei sarcini... voi lua iar din Z16 , dar dupa ce vorbesc cu el. p emine ma bate gandul sa-l intreb daca tinand varsta lui Dan, ar trebui sa faca teste genetice, pt a evita doamne fereste malformatii genetice...desi, la o discutie anterioara, el nu considera necesar...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

manu, dan fiind sotul tau, nu? adica cum tinand cont de varsta lui?

nu cred ca conteaza daca e mai copt... eu si fratele meu suntem copii de tata de 44 si mama de 22... nu va minunati prea tare... dragostea e oarba ...
si suntem amandoi mari si frumosi... bine, eu mai grasunica... fratele fffffff slab... dar inaaaalt

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput