Aspirante optimiste (418)
Raspunsuri - Pagina 13
tudormiha spune:
Madutza sa ne spui si noua.Uite eu deja sunt nerabdatoare dar trebuie sa ai raaaaaabbbbbbbbbbbbbdaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeee multa (stiu ca nu prea reusesti) si sa faci celalalt test peste 2 3 zile. Iti tinem pumnii sa fie cu oki si sa ne dai si noua reteta![]()

Madutza_21 spune:
Mersi de raspunsuri fetelor
...Si eu am zis ca nu mai fac barza, dar numai astea 2 le avea...Stiu cum e liniuta de uscare la Barza...e subtire ca o zgarietura de ac, insa la astea era roz foarte sters si e la fel de lata. Stiti cum se vedea in primele 5 min? Ca atunci cand tragi o linie cu o carioca roz, si peste pui o foaie de calc...Nu stiu daca ma intelegeti, dar numai asa am putut exprima!
Acuma, dupa ce s-a uscat deja nu mai arata la fel ca in primele minute, si nici nu mai sunt roz liniutele(sau mai bine zis urmele de liniute). O sa mai fac peste cateva zile cu primul pishu, poate avem noroc luna asta! Doamne-ajuta!
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madutza_21 Mersi de raspunsuri fetelor ...Si eu am zis ca nu mai fac barza, dar numai astea 2 le avea...Stiu cum e liniuta de uscare la Barza...e subtire ca o zgarietura de ac, insa la astea era roz foarte sters si e la fel de lata. Stiti cum se vedea in primele 5 min? Ca atunci cand tragi o linie cu o carioca roz, si peste pui o foaie de calc...Nu stiu daca ma intelegeti, dar numai asa am putut exprima! |
Subscriu si eu spusele fetelor!!!Mai repeta testul peste o zi ,doua!!Doamne da sa fie cu ochisori

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08
menics spune:
| citat din mesajul lui Madutza_21 Asa o sa fac! ![]() |
fii atenta ca la surecheck- scrie clar ca a doua linie va fi roz... citeste bine instructiunile.. ca eu am facut cinci teste pana m-am prins ca roz trebuie sa iasa
http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu
Cinezee spune:
cum ii sure checkul asta ..ca eu nu am facut in viata mea un test
acum 13 ani erau numai din alea banda
pana la
mai putin de 2 saptamani 
menics spune:
| citat din mesajul lui Cinezee cum ii sure checkul asta ..ca eu nu am facut in viata mea un test acum 13 ani erau numai din alea banda pana la mai putin de 2 saptamani ![]() |
e tip stilou... si ca pret dublu decat barza...dar vezi ca este si ceva blue...parca si este mai ieftin..
http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu
ellenii spune:
Menics, nu am fost la nicio odisee pana acum. M-am inscris pe DC dupa ce am pierdut sarcina, in iulie anul trecut. DE atunci au trecut 5 luni in care am incercat din nou, dar se pare ca am ratat momentul. Next time...
Fetele cu simptomele, sa dea Dumnezeu sa fie de la sarcina.
Eu am avut nu unul, ci doua teste surecheck negative, desi eram insarcinata. Erau facute la o zi si la trei zile de intarziere. Depinde de organism cat HCG secreta. De aceea e bine de facut primul test la o saptamana de intarziere. Multe femei (printre care si eu) au ovulatia in zile diferite si de aceea e greu de estimat cand are loc conceptia.
Chiar, a aparut vroe odisee? Ca eu tot nu ma uit...![]()
Madutza_21 spune:
Da, la surecheck stiu ca daca iese chiar si roz f deschis, e sarcina sigur ca n-am auzit la nimeni sa fi avut probleme cu testul asta. Si surecheck-ul trebuie facut dupa cel putin 14 zile de la conceptie, iar eu nu am atata, si n-am avut rabdare, am sperat ca poate se vede ceva...Si s-a vazut "ceva", dar se vedea atat de slab, ca nu pot sa-mi dau seama daca era ceva bun sau imaginatia mea a luat-o razna!! Si oricum acum dupa ce s-a uscat, n-are rost sa ma mai uit.