PRIETENE FARA TITLU (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

V-am zis ca mi-e foame intruna?

Testul maine dimi, sincer daca iese negativ nici nu stiu ce sa fac cu tratamentul pt ovulatie, pt ca nu este indicat in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Moni flacoanele care nu au indicator au eticheta cu marginea de sus max. sau au un sant pe sticla.

Nu are nici una nici alta,acum m-am uitat.Mai mult,in prospect la "prepararea suspensiei" scrie ca daca nu a fost preparata in farmacie ... "prospectul contine instructiuni pentru prepararea acasa" Ce sa zic

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Fa o poza (mai multe) de aproape sa vad si eu.

Mergi la inceput

Mmmda Moni ciudat ... asta este gen ghici ghicitoarea mea. Neseriosi ...

Ia uitati fetelor un joc: cica trebuie sa ghiciti litera care liseste:
I F M A M ? I A S O N D

Mergi la inceput

LITERA LIPSA E I
I F M A M I I A S O N D
Adica ian feb mart apr ... nov dec

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Si ca sa nu ma credeti prea distiapta am trisat
Am cautat cu google

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, deci trisezi .
In cutia cedax-ului n-ai gasit si-un capacel de plastic??? Cu acela trebuia sa masori apa, adaugand (parca?? nu mai retin) 30 de ml apa plata.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

poze (1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

De ce ai trisat? Dar frumos din partea ta ca ai recunoscut!
Da asa este, I=iunie lipseste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro
In cutia cedax-ului n-ai gasit si-un capacel de plastic??? Cu acela trebuia sa masori apa, adaugand (parca?? nu mai retin) 30 de ml apa plata.

Ba am gasit,dar e semn pana la 25 ml doar.Acum ca mi-ai dat ideea asta,am mai scanat odata instructiunile (luungi si imbarligate) si am gasit in final indicatia - chioara-s - cica de doua ori 25 ml de apa cu capacul dozator,deci 50 ml.Am masurat ochiometric cu capacelul si cam atat pusei chiar daca empiric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si la fiecare administrare trebuie agitat SUPERBINE flaconul.
Moni, inca o data m-ai facut sa rad, cand vorbeati de metode de contraceptie... de unde nu se putea, acuma nu va mai opriti, hehe... uite-asa face soarta haz de noi uneori...
Astept sa zici de capacel. Care este prevazut cu o fanta in el, deci n-ai cum sa pui apa mai multa decat necesarul, fiindca... curge inafara.

Edit: Ok, am inteles, deci era capacel.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

poze (1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput