Secretie maronie!!!
Buna! Incercam de cateva luni sa avem un bebe, dar pana acum nu am reusit, probabil si pentru ca am avut dereglari destul de mari in ultima vreme. De luna aceasta mi-am luat temperatura bazala, insa nu a crescut in preajma datei in care cred ca a fost ovulatia.
Prima zi a ciclului a fost in 25 iulie, iar dupa cum reiese dintr-un calcul facut pe net, ovulatia a fost prin 13-14 august(cand am si avut contact sexual neprotejat), si intr-adevar in data de 13 am si simtit niste intepaturi in partea dreapta a abdomenului...In 18 august,am observat pe hartie si pe slip o secretie maronie, redusa cantitativ. E oare posibil sa fie vorba de nidatie??? Sunt destul de speriata, pt ca acum iau niste medicamente care sunt intrezise in sarcina, pentru a trata o nevralgie.
Sper totusi ca daca e sarcina sa fie ok, pt ca am citit ca in primele 2 saptamani de la conceptie pericolul cauzat de medicamente e destul de redus... Poate a mai avut cineva situatia asta...Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti?
Raspunsuri
aerlilian spune:
Este extrem de posibil sa fie nidatie!In a cincea zi de la ovulatie,petele maronii pot indica instalarea sarcinii.Eu am patit asa in luna iunie,in z19 am avut astfel de pete.A fost sarcina,dar din pacate una extrauterina care m-a lasat fara o trompa...Ar fi pacat sa fie sarcina si sa nu o poti tine din cauza acelor medicamente.Nu-ti ramane decat sa astepti si sa vezi...
Valentina_D spune:
Madutza, si eu zic ca e posibil sa fie nidatie chiar daca nu e obligatorie intr-o sarcina! Doamne ajuta, uite un pup sa te linistesti si sa ne dai vesti bune curand
Ca io am o vorba: sa dea Domnul la toata lumea , dar sa imi dea si mie
Valentina_D spune:
a, am uitat sa iti spun ca si la mine ultima zi a cm a fost 25 iulie, si am cm la 25-28 de zile...cam asa
de azi ma asteptam deja sa apara, dar nu am avut nci urma de nidatie desi am prestat si io in perioada cu pricina o zi da...una ba
sa fie cu ochisori, la toate fetele care isi doresc
Madutza_21 spune:
Fetelor, va multumesc pentru incurajari!
Ma gandesc sa nu mai iau nici un medicament pana nu-mi fac testul...Mai bine sau cu durerea..Luna trecuta cred ca am avut un avort menstrual din cauza ca am luat foarte mult ibuprofen(pentru durere de masea). Zic asta pentru ca am avut toate simptomele(sani mari si durerosi-ca niciodata, pishu f des, somnolenta, greturi, cosuri, etc), inclusiv teste slab pozitive, dar liniuta a doua nu s-a inrosit ci a ramas asa(roz f deschis), pana cand a venit menstruatia(sau asa am crezut eu).Atunci nu stiam ce sa cred daca e sarcina sau nu, si cand am avut sangerarea am fost convinsa ca e menstruatia. Pana la urma nici acum nu stiu ce a fost, dar prefer sa nu ma gandesc, pt ca nu mai are sens.. Mi-e tare frica sa nu cumva sa se intample ceva rau acuma...Ce ma sfatuiti?
Madutza_21 spune:
Valentina, la mine 25 a fost prima zi a ciclului, dar asta nu conteaza... Sper din tot sufletul sa vi se indeplineasca dorinta de a avea un bebe, la fel cum imi doresc si mie. Doamne-Doamne ajuta la toata lumea! Oare cand as putea sa fac bhcg? Stiu ca la testul de urina, sure check, trebuie sa fie 14 zile de la ultimul contact, Iar asta e prin 26-27. Trebuie sa mai am rabdare pana atunci...Nu stiu si cu ciclul asta ce sa fac, am avut niste dereglari destul de urate, de nici nu mai stiu cand tre sa vina CM!! Mai am o nelamurire..Oare e posibil sa nu creasca temperatura la ovulatie? La mine din 1 aug si pana acum a tot variat..
Valentina_D spune:
da, imi dau seama ca am scris o prostie mai sus, prima zi a cm a fost 25 iulie, si la randul meu cred ca am avut un avort menstrual.....contractii fantastice...ceea e de obicei nu am
Madutza, mai bine ia Nos-pa forte pentru dureri si mai rabda cateva zile draga mea, e posibil ca testul acum sa nu fie relevant, daca faci unul de la farmacie
de la doctorita mea stiu insa ca 2 saptamani de la intarzierea cm, in care ai luat medicamnete si ..ai bb, nu e pericol, dar mai bine Nos-pa
eu ma simt rau, sunt umflata ca un balon, sanii nu ma dor ca de obicei inainte de urati...dar mi-e teama sa imi fac sperante
Valentina_D spune:
cat despe temperatura, eu nu te pot sfatui....nu am folosit metoda asta
poate totusi nu ai luat-o corect, hai sa fim optimise
Madutza_21 spune:
Stiu ce simti..E nasol sa-ti faci sperante si dupa aceea sa vina dezamagirea..Dar poate nu e cazul acum
In orice caz..Nu stiu cat de sigura e si treaba asta cu temperatura...Mai ales ca iau tratament, si cred ca temperatura e usor influentabila...Poate avem noroc luna asta! Tu cand faci test? Bafta!
Valentina_D spune:
Madutza, la cat timp iti vine tie cm? Ai scris ca pe 13-14 august ai avut ovulatia, conform calculului de pe net. Eu la 26 de zile am ovulat, conform aceluias calculator banuiesc, pe 6-7 august
Poate nu am inteles eu bine de la tine, dar.....
Madutza_21 spune:
Valentina...Nu stiu sa-ti zic sigur...Mi-am calculat la 34 de zile, pentru ca asa mi-a venit pana sa am dereglarile despre care spuneam...Ultimele doua CM-uri au fost de peste 70 de zile! Prima data am luat Duphaston, iar a doua oara a venit de la sine(sau a fost avort menstrual) chiar inainte sa ma hotarasc sa iau Duphaston din nou.
Apai nu stiu ce sa mai zic...