Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Sal schimbul de noapte (daca mai e cineva).
Nico esti mortalaaaa. Mereu ma faci sa zambesc.
Elly, parca tu ziceai mama draga ca mergi la HSG. Pareri? Doare ca dracu, ma tineam de pereti . Si trompele erau ok. Dar am auzit ca depinde de organism. si sa dea DD sa nu te doara si sa fie cu noroc.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Amy, discutiile cu voi ma stimuleaza, sunteti oaza mea de liniste si buna-dispozitie.
Apropo de HSG, ai fost fooooaaaaarte "diplomata" cu Elly. Cred ca se va duce deja plangand. Interesanta pregatire psihologica i-ai aplicat. Norocul ei c-ai mai dres nitel busuiocu' la final.

Elly, revin cu detalii despre HSG. A facut si fata dar n-as mai repeta-o, sincer. Ia-o ca pe o experienta necesara in implinirea visului nostru.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Neata fete,
Vin si eu cu o calfeluta fierbinte.
Declar oficial, Z1
Here I am back in buisness.
Azi merg la doc.
va tin la curent
pup

Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

A revenit in "business" optimista sefa.
De cand te asteptam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

am venit dupa miros,......
imediat pleaca al meu de acasa, si revin cu vesti....
am deschis capitol nou, in caz ca nu sunt pe aici...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

In sfarsit un semn.
Incepusem sa ma foiesc in pantalonii mei scurti. Nu mai aveam rabdare, intentionam a te sun dar nu vroiam sa fac vreo boacana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mai fetelor, ia sa merg si eu la doctor...doar asa ca e trendy, pai toate mergeti si eu nu? macar sa vad ce tarife mai practica...acum pe bune, voi stiti daca pt lama si papanicolau este o perioada anume?? pt lama sigur nu, dar papa?

am o stare de greata azi, si m-am gandit ca la pranz sa mi-o tai cu o sawarma

http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

He he...eu maine ma intalnesc cu doc-ul meu !!!

Never say never!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menics

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

in dimineata asta pe mine ma doare in dreptul ovarelor

Nu am chef de facut nimic si pe deasurpa trebuie sa ii fac baie bunicii si sa ma ocup de ea

pana la mai putin de 2 saptamani

esti la ovulatie??

http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu

Esti abia in Z7CM, dar poate are dreptate Lumy cu intrebarea pusa. Ia-ti un set de teste de ovulatie Barza (contine si un test de sarcina). Daca se confirma ca esti in perioada ovulatiei, pune "pe usa" placuta "Do not disturb!" si da-i bataie .

Mergi la inceput

Meni, la care doctor te duci? Imi amintesc eu bine? Era tanar si singur?

Lumy, dupa smilie-ul folosit, sa inteleg ca se lasa cu o "consultatie" la domiciliul "pacientei" ?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Lumy, dupa smilie-ul folosit, sa inteleg ca se lasa cu o "consultatie" la domiciliul "pacientei" ?!

Mai tinand cont ca dr ginecolog femei nu mai frecventez de mult.... mi se par tare rautacioase si uneori insensibile, prefer doctorii.....macar cel la care merg acu nu e fosila ci un dr tinerel si prezentabil .

Never say never!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Citat:

Mai tinand cont ca dr ginecolog femei nu mai frecventez de mult.... mi se par tare rautacioase si uneori insensibile, prefer doctorii.....macar cel la care merg acu nu e fosila ci un dr tinerel si prezentabil .

Never say never!!!

Sa ne trimiti o poza cu dr.
Chiar, ce-ar fi sa postam poze cu medicii? Eventual, in momentul consultatiei. Super tare: picioarele noastre si capul doctorului. Nici nu trebuie sa ne obosim la vreun colaj.
Sa va ganditi la asta cand va duceti la control. "May I have a photo with you, doctor?"

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Citat:

Never say never!!!

Sa ne trimiti o poza cu dr.
Chiar, ce-ar fi sa postam poze cu medicii? Eventual, in momentul consultatiei. Super tare: picioarele noastre si capul doctorului. Nici nu trebuie sa ne obosim la vreun colaj.
Sa va ganditi la asta cand va duceti la control. "May I have a photo with you, doctor?"

exact!!! stai ca caut pe net poza cu al meu

Never say never!!!

Mergi la inceput