Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

va multumesc tuturor, intr-adevar, voi fi un pic mai egoista, iar asa cum mi-ati spus si voi, sunt mai rezervata, si exact astai-am spus sieu, ca m-a dezamagit si ca imi trebuie timp, iar el trebuie sa-mi demonstreze ca intr-adevar a reliazita ce gresala a facut, si ca trebuie sa lupte sa-mi recastige increderea...
oricum va multumesc inca o data pt sustinerea voastra , pt sfaturile si gandurile voastre bune...

galli,

http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu

mda.... Eu cu perle cu tot...pai se putea altfel?
haideti la cefeeeeeeeeeeaaaaaaa

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, suricatelor.
Ms Manu de cafeluta. pt tine ca ai fost o albinuta matinala.
Galli, asteptam inca vesti de la tine.
pe toate.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete frumoase...
Va invit la cafelute...dulci si ...puternice...
Dragele babii, cum ar zice mayan....io sunt satena cu ochi verzi ...da mi-a venit si mie o dorinta de schimbare pt vara asta....
La inceput mi-s-a parut prea blond , dar acum au mai crescut radacinile si e ok...
Pentru toamna iarna am sa caut o culoare mai potolita...
Amy2007, pitica, e fica-mea de 14 ani care e ca un cal naravas in aceasta perioada...am avut razboiul stelelor..
E la varsta cand crede ca noi suntem fff depasiti... e o dulce...
Oricum a fost un concediu ff reusit, multa natura, oameni buni si interesenti de prin toate colturile lumii.
Am avut o masina misto si am intrat pe toate coclaurile..
Mama se simte mai bine, dupa ce am umplut-o de voie buna si papa bun si cena naturiste...
Despre subiectul comun tuturor....eu incerc sa nu ma gandesc pana nu se termina vara...mai am o saptamana...apoi , back in business .
Am pierdut din sirul intamplarilor...cu Gali si cu Menics...dar sper sa recuperez...
Vo pupic

Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata dragele mele , imi beau si eu cafeluta si o sterg la scoala .N-am nici un chef ...era asa de bine in vacanta , intelegeti voi ce vreau sa spun
Maine mergem la o nunta , de fapt e numai cununia civila ..a unei colege de-a lui.O sa fac si poze cu rochita noua .
Nu e ceva de covorul rosu , e mai mult de o iesire in oras ...dar cum respectiva nu-mi e ruda am cazut de acord ca ce am luat amandoi (la rochie ma refer) se potriveste cu evenimentul si poate fi purtata si dupa .
E mai preferabil asa decat o rochie super eleganta care va fi aruncata in dulap si imbracata cine stie cand ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Mona , mi-e rau!!!!Ai fost la Praid la salina?
Acolo am fost si eu , poate chiar am trecut una pe langa cealalta
Sa-ti traiasca familia si sa te bucuri pe deplin alaturi de ei.
Pustoaica e frumusica foc.

Mergi la inceput

voi posta si eu cat mai curand niste foto din concediul meu...cheia, bv, sighisoara, cluj, somesul rece...
mayan, dar ceva bun asa dupa vacanta?

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mayan,
Eu am fost la Praid pe 4 August...tocmai a dat o ploaie...Tu?
Ai vazut ce au marit salina? S-a dublat aproape fata de anii anteriori.
Si ce restaurant ...
Cursul nostru a fost
Bucuresti, Pitesti, Pestera Polovraci, Horezu, Targul Jiu, Lupeni, Dormit in statiunea Straja
Apoi, prin defileul jiului spre retezat...
Am stat patru nopti intr-o pensiune chocheta in sarmisegetusa si am vizitat rezervatia de zimbri, si evident trasee in retezat pana la lacul bucura si cabana pietrele.
Apoi, incet incet pe la Medias si Odorheiul Secuiesc, dormit o noapte intr-un satuc unguresc, Praid , Piatra Neamt ( vreo 2 zile la neamuri )si acasa la mama.
Cam asta...super...

Iar despre pustoaice....nici cu a ta nu mi-e rusine....are aer de baroneasa

Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Neatza!
am venit si eu dupa mirosul de cafea!!!
Aseara, era liniste si pace, si cand colo dupa ce m-am bagat la nani.........toata lumea s-a pus pe scris.......bine!! Las ca recuperez eu.

Never say never!!!

Mergi la inceput

nico? galli? haideti dragelor ca cafeluta ca se raceste... galli, sa nu cauti butoiul ca... stii tu, nu mai este!

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Iar el trebuie sa inteleaga ca increderea se castiga in ani si se poate pierde intr-o secunda. Daca intr-adevar te pretuieste, sa lupte si sa indure orice ca sa revi pe deplin in viata lui.

Pe-asta o cumpar! Ar trebui facut moto si tinut de 'mnealor, barbatii, in portofel, in permanenta.

Mergi la inceput