am doua sacouri deschise la culoare si am observat ca unul are o pata le umar ca de ulei (cu toate ca la pipait nu se simte a fi de asa ceva) si altul care are niste pete mici, ca niste stropi, pe o manseta.
avand in vedere ca au si poliester in comozitie nu vreau sa le curat acasa.
ce curatatorie imi recomandati?? clasicul Nufarul??? Ecoclean (e in magazinul Titan)??? sau curatatoria din Mall Vitan???
multumesc!!!
La Mall Vitan mi-am dus un sacou si nu mi l-au curatat, mi l-au dat exact cum l-am dus ( nu am facut scandal dar, nici nu am mai dus nimic acolo)
Acum ma duc la Auchan Titan, sunt foarte dragute fetele si spala foarte bine.
Tot Auchan iti recomand si eu. M ergeam inainte la o spalatorie micuta de cartier, pana intr-o zi cand am dus 2 costume ale sotului, iar cand a trebuit sa le ridic..nu mai erau. Dupa multe luni de telefoane si reclamatii, am primit o suma modica drept despagubire...ma rog, se pare ca tanti de la receptie le-a dat din greseala altcuiva! Ideea e ca spalatoria din Auchan e din cele performante, adica nu e o tanti care cauta prin sutele de haine, ci identificarea produselor se face manual, de catre computer, riscul de a da altcuiva hainele tale este mai mic:) iti spune asta un om patit!