Oradea * (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Deci nimic interesant la Expo? Eu nu am ajuns, desi as fi vrut, ca aveau niste prieteni de ai mei stand cu tigara electrica. I-ati vazut??

Am pentrecut un weekend de leneveala la tara. Am citit mult si am facut papa si atat. Dar a fost super. Mai trebuie sa faci NIMIC din cand in cand...
Maine oricum incepe o noua saptamana muncitoreasca. Sa speram ca va trece cu bine pentru toti.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Mie mi-a placut la expo, mi-am luat o poseta din bucati de piele cu 36 ron si i-am luat lui Luca mai multe hainute la superpret, de la magazinul Soffi Planet, ca avea stand acolo, eu nu intrasem niciodata in magazin ca n-am drum si la cat de fain arata ma gandeam ca are preturi mari, dar dimpotriva. In rest ni s-au scurs ochii dupa niste saltele de pat din Ungaria, superscumpe dar si supercomfortabile, cam multa pielarie ca de obicei, instalatii, covoare, mobila, flori. I-am vazut pe cei cu tigara electronica, GABI, dar nu m-a prea interesat ca noi nu suntem fumatori.

O saptamana buna tuturor!

Monica, mami de Luca si 5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Va fac si eu rapid cu mana.
Am scris un mesaj, l-am cosmetizat, tuningat si cand sa mearga catre voi, imi da eroare netu'

O saptamana frumaoasa si calda sa avem!!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

da' cine-i harnic si face cinste cu un capitol nou??

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa merg tot io sa-l fac ???

1 minut pls

capitolul 47 aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142973

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput