Oradea * (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aha... Sa cresteti mari si sanatosi. Sarcina usoara, normala si un finis pe masura. Doamne ajuta!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Va propun o tema de gandire.
Ce nume sa-i dam noului meu perus? E baietel.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Moni - felicitari!!! Sanatate multa va doresc!

Simi - propunerea mea este... Rodrigo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni,m-ai dat gata..felicitari!!!!

Simi nu ma pricep,da Andy zice ca el vrea un papagal pe care sa-l cheme Coco,asa ca probabil asa l-as numi

Daria vaz ca v-ati distrat de minune.
Noi ne-am sarbatorit la soacra,asa ca petrecerea n-a fost extrordinara,da nah..a tinut-o soacra

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce veste extraordinar de frumoasa, felicitari din suflet Moni, sa ai parte de o odisee fara nicio grija si un/o bb sanatos/sanatoasa !

Simi, mie-mi place Rodrigo

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Gata Rodrigo este numele de botez DC

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Moni-felicitari, sarcina usoara si sanatate!!

Simi-pe ai mei ii cheama pako si tako.Da' habar n-am care-i unu' si care-i altu'.Andrei e cu deosebirea

O zi faina!!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Daca va spun la ce nume m-am gandit eu, o sa radeti. "BlueAir" sau "Albastrel" sau "Rica".
Dar are o voce - ca un clinchet de clopotel. Asa mi-o place.
Deocamdata e cam tacut din cauza partenerei care e o salbatica. De cand am primit-o de la un crescator de papagali, acu vreo 3 ani tot asa e. Si are un egoism in ea...Pfuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc mult pentru urari, dragilor! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat.

Eu nu stiu cu ce nume sa votez, Rodrigo e simpatic si e mai diferit, ca sa zic asa, nu e un nume standard de papagal... Blueair parca e cam greu de pronuntat dar oricum sa ne spui cand te hotarasti la nume, Simi. Si deci e baietel sigur? Ca spuneai ca nu se poate sti cu siguranta cand sunt mai mici.Lasa ca se va obisnui si partenera...

LAURA, nu pui poze cu proaspata sarbatorita?

Monica, mami de Luca si 4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Mai e o varianta: "Pufulet".

La petshop mi-a spus ca inclina sa creada ca e baietel. Dupa ce l-a prins si mi l-a pus in cutia de transport, si-a intarit convingerea ca e baietel pt. ca n-a ripostat, nici cu piscatul, nici cu tipatul.
Femelele perus sunt mult mai agresive si protesteaza cand ceva le enerveaza.
Apoi i-am facut poza si am pus-o pe un forum cu pasari, sa intreb la alti crescatori de papagali, daca e mascul sau femela.
Acolo mi s-a confirmat ca e mascul. Pe masura ce va creste, daca i se va colora nasucul mai tare, voi stii si mai bine ca e baietel.
Chiar acum cand va scriu, converseaza cu mine asa frumos.
Salbatica de Peti e in cuib. Acolo isi petrece toata ziua.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput