INCEPUT DE SFARSIT.....
Raspunsuri - Pagina 13
irlandeza spune:
Andreea, cum mai sunteti?
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
andreeaben spune:
Doamne,dragele mele...a trecut asa mult timp....s-a terminat totul atunci,am avut cateva infatisari pana s-a dat sentinta.Am trecut prin clipe foarte grele,n-am mai avut putere sa scriu.A obtunit drept de vizita la 2 saptamani cate o zi..de fapt asta afost cererea lui,de sambata pana duminica la amiaz,de doua ori pe luna...si atat.In rest nu da un telefon sa vorbeasca cu Andrei.sa-l caute.Se plange in schimb la toata lumea ca are de platit pensie alimentara,atentie 150 lei noi,ce mult e...in fiecare luna,ca ramane fara bani,ca serviciul nu-i prea convine...ma critica ca nu educ bine copilul,ca Andrei zice in loc de "poftim"uneori"ce",dar faptul ca stie deja sa citeasca literele sa scrie,citeste ceasul....asta nu vede,ca la numai trei ani ai lui le stie pe toate astea.Asa decurge viata mea,asteptand intre doua saptamani...ultima data Andrei n-a mai vrut sa mearga acolo.Cand a venit acasa era suparat si m-a certat zicand-mi:"Du-te in amarul meu,ca mi-ai facut capul mare!!!!"Va dati seama cum au vormit ei acolo cu el?Am intrebat cum de vorbeste asa si a zis ca bunica i-a zis asa.si taica-su injura in fata lui.Vai fetelor,ce ma fac!Copilul meu inca n-a uitat calvarul de atunci din august....inca stie ca bunicul alovit-o pe mama lui,ca tatal lui s-a uitat nepasator....si am probleme cu el.A devenit iar agitat,doarme foarte rau,e neascultator....ma respinge de multe ori cu vorbe dure...nu mai stiu ce sa fac.Am fost cu el la dr pediatru neuropsihiatru ,mi-a zis ca e in regula,ca e doar varsta....Acum sambata vine iar sa-l ia..iar ii vor otravi mintea acolo.
Acum trebuie sa inchei ,plec in curand la munca...o sa intru diseara tarziu cand revin sa vad ce mi-ati mai scris.Va pup si va doresc numai bine
Multumesc pentru tot
Andreea
szivarvany spune:
Ce tristete m-a cuprins citindu-te Andreea, imi pare tare-tare rau ca puiul tau inca nu a uitat :( si inca are de suferit :(
Cred ca faci bine ca mergi la un doctor psiholog cu el
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
pitzinuca spune:
Andreea - imi pare tare rau.
Nu renunta la psiholog chiar daca ti-a zis ca e bine - e clar ca nu e.
Apoi pe Andrei poate il poti surprinde cu un mic webcam ascuns, cum vorbeste sau starea in care se afla cand se intoarce de acolo.
inregistreaza-l de cateva ori, apoi suna la Protectia Copilului si fa-le reclamatie de abuz, si poti cere suspendarea dreptului de vizita.
Nu ii lasa sa ii fure copilaria lui Andrei.
Te imbratisez!
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
anco spune:
imi pare rau de situatia ta andreea, intr-adevar poti face ceva ca tatal copilului sa nu-si mai vada deloc copilul. cu probe sepoate cere ordonanta presedentiala prin care se suspenda dreptul de vizitare al tatalui.
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
7 martie facem jumate de an
andreeaben spune:
Dragele mele...ca sa ii iau dreptul la vizita trebuie mai mult decat sa surprind copilul cu camera video...nu e relevant...M-am interesat si mi s-a zis ca trebuie dovezi clare de abuz fizic,emotional,,is foarte aiurea legile in tara asta!
Ma doare groaznic tot ce se intampla,Andrei e f subred emotional si pt ca eu am avut o sarcina destul de stresanta si o perioada postnastere grea,cu multe lacrimi....doamne..ce viata aiurita am!Daca nu era Andrei plecam demult undeva,departe de toate,dar legea nu imi permite sa rup definitiv cu locul asta blestemat...in care ma vad din doua in doua saptamani cu el..si Andrei va putea risca sa fie la un moment dat atras de partea lui,el fiind permisivul ,eu,balaurul care ii interzice sa faca unele lucruri....Mi-e groaza ca se va putea intampla asta....Daca il pierd pe Andrei chiar nu mai stiu ce mai am in viata!
Noapte buna,aveti grija de vietile voastre,de copiii vostri
Andreea
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeaben Dragele mele...ca sa ii iau dreptul la vizita trebuie mai mult decat sa surprind copilul cu camera video...nu e relevant...M-am interesat si mi s-a zis ca trebuie dovezi clare de abuz fizic,emotional,,is foarte aiurea legile in tara asta! |
Poate nu e f. mult sau important, dar daca aduni dovezi , in timp ai putea cere interdictia de a mai vedea copilul, poate doar in prezenta ta.
Oricum, bine ca ai scapat de divort, copilul o sa creasca si o sa inteleaga in timp unde ai este mai bine, si nu neaparat cu tatal pt. ca este permisiv.
Mai du-l la psihoterapeut.
Ai incredere in Dumnezeu, in timp lucrurile o sa se aseze.
Pupici
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
andreeaben spune:
Dumnezeu mai stie ce sa fac,Andrei vrea sa mearga la taica-su ca ii e dor de el,e si firesc sa fie asa,sambata trecuta cand l-a luat a fost asa fericit sa maerag acolo,insa mai mult de o singura zi nu vrea sa stea nici in ruptul capului...plange si vrea la mine.taica-su e iritat ca Andreinu vrea sa stea cu el mai mult,dar in definitiv nu cred ca face mare lucru pentru el cat e acolo si copilul simte ca ei sunt mai reci si vrea acasa.El si-a dorit foarte mult sa "scape"de mine...cand eram in pragul divortului,oare de ce are asa o ura viscerala impotriva mea,de ce nu-si vede de viata luiacum ca e liber?Tot la asta se gandeste cum sa ma sunteze pe mine,in loc sa faca ceva cu viata lui....
Nu pot sa ii iau dreptul de tot sa-l vada pentru ca ma va judeca copilul cand va creste....ca i-am rupt legatura cu tatal lui.Pe de alta parte ma tem ca il va infuenta negativ,ca va otravi mintea lui cu prostii...si Andrei va crede.fiind totusi tatal lui...va fi derutat de variantele spuse de noi,cand va ajunge sa puna intrebari...Sunt intre ciocan si nicovala..nu stiu cum sa fac sa fie mai bine,pe termen lung.Offfff
Sper sa se rezolve cumva toate ,sa ne linistim intr-o buna zi
Va pup cu drag, Andreea