Bebe urmeaza sa se nasca la inceputul lui aprilie in Germania de unde este tatal sau si care considera ca e mai bine pt. bebe acolo (adevarat!), deci, trebuie sa merg si eu acolo....dar ce se intampla cu cartea mea de munca??? Am continuitate de vreo 10 ani in ea si voi lucra pana in februarie, teoretic, toate drepturile aferente aici. Daca bb primeste de acolo niste drepturi , eu ca mama cum raman? Aici primesc CIC, se trece in cartea de munca cei 2 ani sau mai primesc cei 600 lei pt ingrijire? Specific ca eu am cetatenia romana si asa va ramanea, ma gandesc ca bb primind drepturi de la statul german normal nu mai primeste aici.
numai bine
tatal este cetatean german? sunteti casatoriti legal?
copilul va primi alocatie de la statul german, daca se va naste si va locui aici.
depinde ce-ti doresti tu pentru tine, dar ma gandesc ca din moment ce se va naste aici, vei locui si tu cu bebe. tatal copilului nu te poate ajuta cu raspunsuri?
aici, primesti bani, tu mama, doar daca ai lucrat si implicit contribuit la fondurile sociale. altefl nu. doar copilul.
sincer, in locul tau m-as muta definitv in Germania!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Eu am primit pt copil pe langa alocatia de 160 euro, inca 300 pe luna pana a implinit copilul 3 ani...se calculeaza in functie de venitul tatalui, in ultimul an am primit doar 220 in loc de 300 dar erau buni si aia. Daca nu va locui aici, nu primeste nimic.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5