Ce parere aveti despre acest articol
Raspunsuri - Pagina 7
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse ...dar eu nu sunt scriitoare, doar cititoare...poate nu inteleg eu "subtilitatile" astea. |
Pai nu cred ca e vorba de cine stie subtilitati.
Aici mai e un aspect. "Pastila" pe care o comentam este, din cite am inteles de la voi, o postare pe blogul ei sau cam asa ceva. Deci e scrisa "dintr-o suflare", cam la modul in care scriem si noi aici, pe forum. Daca ar fi fost un editorial din revista, probabil ca o prelucra si o pieptana mai mult, ca sa devina mai limpede.
Ca unele formulari ating zona pamfletului si stirnesc emotii ( negative :), mi se pare normal, cita vreme e jurnalista si nu intocmitoare de procese verbale si dari de seama.
Sincer, pe mine m-a deranjat cind la acest topic s-a trecut de bariera discutiilor decente (fie ele pro, fie ele contra) si s-a ajuns la invective la adresa autoarei. Nu cred ca le merita.
Nu-i cunosc indeaproape articolele, dar, din alea citeva cu care m-am intilnit intimplator, mi s-a parut o jurnalista inteligenta, cu talent, cu nerv, si, mai ales, fara aura aia edulcorata si penibil de dulceaga pe care o au multe din scrierile care se practica in revistele pentru femei.
Acuma, ca discutia a revenit pe un fagas decent (fie el pro, fie el contra) ma declar multumita.
Triunghiul portocaliu *
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi_2003
ellej - atata timp cat cele care se intorc la servici pentru ca simt nevoia sa o faca sau pentru ca au nevoie de bani nu zic despre cele care stau acasa ca o fac pentru ca sunt incapabile nu e nici o problema. fiecare are dreptul sa aleaga varianta cea mai buna pentru ea si familia ei - dar fara sa arunce cu noroi in tabara cealalta. Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/ |
Total de acord cu tine, de asta cred ca autoarea articolului ar fi trebuit sa fie obiectiva, cu atat mai mult cu cat cred ca e o femeie inteligenta.
E clar ca isi apara pozitie, desi eu nu inteleg ce e de aparat. Atata vreme cat eu sunt impacata cu alegerile mele, poate sa vina oricine sa-mi spuna ca sunt denaturata pentru ca n-am stat acasa 2 ani cu copilul; ii rād in nas. Pentru ca eu stiu ce e mai bine pentru copilul meu si pentru mine, nu X sau Y. Probabil ca ea nu e impacata total cu sine.
Off topic, ca sa raspund unei co-forumiste (nu mai stiu cine:)) despre posibilitatea de a alapta si a merge la serviciu in paralel: fiu-meu avea 4 luni cand am reinceput munca si l-am intarcat complet la 1 an. Il alaptam initial dimineata, inante sa plec, apoi pe la 6 seara si inca odata pe la 8-9. Incet-incet, pe masura ce faceam diversificarea, a ajuns sa aiba doar masa de dimineata la san; iar la 1 an l-am intarcat complet (laptele era pe sfarsite). Deci, se poate, nu sunt incompatibile cele 2 actiuni
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
blackpanterro spune:
Ce articol cretin! Eu una nu ma simt jignita DELOC!
Nu ma intereseaza ce crede lumea despre decizia mea de a sta acasa cu Aidan.Nu mai lucrez de 6 ani si ma simt ok, nu dau socoteala nimanui, fiecare familie functioneaza intr-un anume fel asa ca toata tanticile astea care cred ca trebuie sa jigneasca pe unii si pe altii care nu intra in tiparul lor pot sa isi ia ziarul unde e articolul si sa il infiga exact acolo unde nu le arde soarele niciodata! LOL
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
alra spune:
citat din mesajul lui ellej Off topic, ca sa raspund unei co-forumiste (nu mai stiu cine:)) despre posibilitatea de a alapta si a merge la serviciu in paralel: fiu-meu avea 4 luni cand am reinceput munca si l-am intarcat complet la 1 an. Il alaptam initial dimineata, inante sa plec, apoi pe la 6 seara si inca odata pe la 8-9. Incet-incet, pe masura ce faceam diversificarea, a ajuns sa aiba doar masa de dimineata la san; iar la 1 an l-am intarcat complet (laptele era pe sfarsite). Deci, se poate, nu sunt incompatibile cele 2 actiuni |
si ce te lauzi? te astepti sa iti dam floricele?
io o stiu pe una care mergea de 2 ori de la servici sa alapteze, (acuma merge doar o singura data ) si a auzit o gramada de jigniri si apropouri si chestii ... nu tocmai civilizate sa le zicem. asta e lumea...
ontopic: nu prea e frumos ce a zis tanti aia insa am citit si bloguri ale unor persoane care stau acasa (unele nu neaparat in apartamente la bloc ) care blameaza pe cele care lucreaza si dau tot felul de pronosticuri relativ la dezvoltarea psiho-sociala a puradeilor "abandonati". deci oua stricate si tomate ultra coapte se arunca in ambele directii.
nikol24 spune:
eu m am intors la munca cand avea fimea 3 luni pt ca nu ne ajungeam cu banii si stam si cu chirie si acum mi as da 5 ani din viata sa nu fi facut asta am sa regret vtoatat viatta ca m am intors la munca
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
si ce te lauzi? te astepti sa iti dam floricele? io o stiu pe una care mergea de 2 ori de la servici sa alapteze, (acuma merge doar o singura data ) si a auzit o gramada de jigniri si apropouri si chestii ... nu tocmai civilizate sa le zicem. asta e lumea... ontopic: nu prea e frumos ce a zis tanti aia insa am citit si bloguri ale unor persoane care stau acasa (unele nu neaparat in apartamente la bloc ) care blameaza pe cele care lucreaza si dau tot felul de pronosticuri relativ la dezvoltarea psiho-sociala a puradeilor "abandonati". deci oua stricate si tomate ultra coapte se arunca in ambele directii. Vacanta cu Laura in Romania |
Sau o statuie, ceva acolo Glumesc, desigur.
Nu vad de ce ar trebui sa ne justificam alegerile, indiferent care au fost ele. Si mai mult, nu vad de ce ar trebui sa ne pese de "gura lumii".
Dupa parerea mea toate articolele / pozitiile / manifestele furibunde care mai nou inunda netul pe blogurile vedetelor si mai putin vedetelor si care cauta sa socheze cu orice pret, sunt ori rodul unei dorinte de a starni valva (si implicit publicitate), ori rezultatul unor frustrari serioase (eu am instintiv o reactie de respingere cand primesc pe mail reflectii din alea "filozoafe" si profunde rau, pescuite de pe bloguri).
Andries spune:
Mai fetelor!! Fata a vrut accesari pe blog de la cat mai multe IP uri unice sa-i creasca ratingul la pagina si sa incaseze mai mult de la nenea Jacobs ce naiba...credeti ca daca scria ceva decent si civilizat ne mai dadeam noi de ceasul mortii aici sa facem click dupa clic ???
Andries
alra spune:
citat din mesajul lui ellej Sau o statuie, ceva acolo Glumesc, desigur. |
daca recidivezi ne mai gandim, pana atunci ia bon de ordine si stai frumos in rand
... Si mai mult, nu vad de ce ar trebui sa ne pese de "gura lumii". |
ne pasa. ca nu suntem dalai lama si nu am atins culmile cunoasterii de sine si ale inaltelor principii morale ca sa nu ne mai pese. ca suntem femei, ca suntem mame, ca suntem obosite, ca suntem stresate, ca ne place chanelu sau mau stiu eu ce. si de aia cand simtim ca ne musca cineva de ... ne inflamam si incercam sa raspundem inapoi intr-un fel sau altul. io zic ca e uman
ellej spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alra
daca recidivezi ne mai gandim, pana atunci ia bon de ordine si stai frumos in rand
ne pasa. ca nu suntem dalai lama si nu am atins culmile cunoasterii de sine si ale inaltelor principii morale ca sa nu ne mai pese. ca suntem femei, ca suntem mame, ca suntem obosite, ca suntem stresate, ca ne place chanelu sau mau stiu eu ce. si de aia cand simtim ca ne musca cineva de ... ne inflamam si incercam sa raspundem inapoi intr-un fel sau altul. io zic ca e uman Vacanta cu Laura in Romania |
Corect, totusi fiind femei cu scaun la cap ar trebui sa aplicam principiul "numar pana la 5 si rasuflu adanc" , dupa care sa ne punem intrebarea "oare cine e icsulueasca sau popeasca asta si ce rol joaca in existenta mea" si cred ca in 90% din cazuri ne-am da seama ca si persoana si parerea sunt egal cu zero pentru noi si ne-am calma .
Eu folosesc cu (destul) succces reteta asta. Am ajuns la concluzia ca nimic nu raneste amorul propriu mai mult decat indiferenta :)
kariguld spune:
nu am citit articolul cu pricina, doar ce s-a scris aici.
ce bine ca suntem diferiti! avem valori diferite, dorinte si asteptari strict personale, care se pliaza pe sufletele noastre si pentru care nu trebuie sa dam socoteala nimanui! nici chiar lui Alice Nastase.
daca n-am fi diferiti, atunci pe planeta ar marsalui o armata de robotei trasi la indigo!
dorintele si valorile mele sunt mai presus de judecatile celor din jur!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!