Ce parere aveti despre acest articol
Raspunsuri - Pagina 4
cristies spune:
Mi se pare penibila aceasta "jurnalista". Ce dragut ca au sunat-o cand era pe masa de nastere! Evident ca ea plecase in pauza de masa sa nasca, altfel nu-mi imaginez ce sefi ar fi capabili sa sune o femeie in travaliu. Probabil ca nu a auzit de expresia "nimeni nu este de neinlocuit". Sunt de acord ca fiecare ia deciziile cele mai bune pentru viata lui, dar de aici si pana la a se transforma in mama eroina e cale lunga. Eu nu am copii (inca) dar am o cariera pentru care am muncit 10 ani si in care tot timpul sunt in mijlocul unui "proiect". Cand am aflat ca sutn insarcinata nu am stiut cum sa reactionez. Si colegii mei la fel. Acum, dupa ce am acceptat eu sunt si ei fericiti pentru mine.
Nu stiu cand o sa ma intorc la serviciu, nici cand o sa plec, desi fata de extrardinarele care stateau pana in ultima zi pe scaun 9 ore eu alerg orele alea, mi se umflau picioarele si cand nu eram insarcinata s.a.m.d. dar cu siguranta alegerea mea va fi bine gandita, iar remuscarile nu mi le voi expune in public.
Ca sa nu-si mai faca nervi si alte mamici cred ca ar trebui inchis subiectul asta, nu de alta dar se face publicitate unei stupiditati. Iar mamele noastre (si poate si a ei) care stateau 4 luni in total prenatal si postnatal cred ca sunt in stare sa-i dea argumentele pe care nu le vede de nasul prea pe sus "jurnalista".
Va pup.
18+
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Mi se pare penibila aceasta "jurnalista". Ce dragut ca au sunat-o cand era pe masa de nastere! Evident ca ea plecase in pauza de masa sa nasca, altfel nu-mi imaginez ce sefi ar fi capabili sa sune o femeie in travaliu. Probabil ca nu a auzit de expresia "nimeni nu este de neinlocuit". Sunt de acord ca fiecare ia deciziile cele mai bune pentru viata lui, dar de aici si pana la a se transforma in mama eroina e cale lunga. Eu nu am copii (inca) dar am o cariera pentru care am muncit 10 ani si in care tot timpul sunt in mijlocul unui "proiect". Cand am aflat ca sutn insarcinata nu am stiut cum sa reactionez. Si colegii mei la fel. Acum, dupa ce am acceptat eu sunt si ei fericiti pentru mine. Nu stiu cand o sa ma intorc la serviciu, nici cand o sa plec, desi fata de extrardinarele care stateau pana in ultima zi pe scaun 9 ore eu alerg orele alea, mi se umflau picioarele si cand nu eram insarcinata s.a.m.d. dar cu siguranta alegerea mea va fi bine gandita, iar remuscarile nu mi le voi expune in public. Ca sa nu-si mai faca nervi si alte mamici cred ca ar trebui inchis subiectul asta, nu de alta dar se face publicitate unei stupiditati. Iar mamele noastre (si poate si a ei) care stateau 4 luni in total prenatal si postnatal cred ca sunt in stare sa-i dea argumentele pe care nu le vede de nasul prea pe sus "jurnalista". Va pup. 18+ |
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
si mie mi se pare cel putin insinuant articolul asta...
sunt de acord cu ce au spus naty si gecko..nu inteleg ce cauta pe DC...i-am scris si eu acolo..
si o nelamurtire as avea...cum ramane cu alaptatul, nu?..daca te duci asa repede la job, nu-ti mai pasa si de asta prea mult, sau cum?...ca in fond, articolul apare pe DC, care sustine alaptatul!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Deus spune:
Mie imi place Alice,scrie din suflet si o apreciez.... asta este parerea ei si trebuie sa o respectam. Este un blog, sunt gandurile ei! Voi nu judecati dupa criteriile voastre pe nimeni? Cine spuna ca criteriile noastre sunt cele bune?
Sa arunce cu piatra cele care nu barfesc, nu judeca si nu trec orice prin prisma lor subiectiva toate cele...
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
blackgirl0 spune:
N-am admirat-o niciodata pe aceasta madam! Iar cu acest articol a atins culmea ... carierei ei de scriitoare/jurnalista sau cum o vrea domnia sa sa numeasca insiruirea de cuvinte... O neica nimeni!
luny spune:
Deus, nu cred ca e lipsa de respect din partea nimanui, dar cum ea si-a asumat parerile si opiniile personale in acest articol,este normal sa apara si reactiile, care nu pot fi toate in asentimentul ei si al sustinatoarelor ei...ea asta simte, corect, dar alte mame simt altfel si sunt la fel de 'in masura' sa se exprime liber ca si ea...si eu o citeam destul de des si imi placea, insa articolul asta...
Deus spune:
citat din mesajul lui luny Deus, nu cred ca e lipsa de respect din partea nimanui, dar cum ea si-a asumat parerile si opiniile personale in acest articol,este normal sa apara si reactiile, care nu pot fi toate in asentimentul ei si al sustinatoarelor ei...ea asta simte, corect, dar alte mame simt altfel si sunt la fel de 'in masura' sa se exprime liber ca si ea...si eu o citeam destul de des si imi placea, insa articolul asta... Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
toate avem pareri despre alaptat, raceli, apa rece, imbracat gros sau subtire, stat acasa sau mers la birou, acceptare sot si amanta sau nu, etc...si pe blog-ul nostru le putem etala, scriem ce simtim, ce gandim! trebuia sa scrie un articol care sa fie in asentimentul tuturor? Era imposibil:)
Sa fim sincere, sa-i citim blog-ul care are multe articole foarte interesante si dupa sa o disecam:)
Nu va enervati tare ca faceti riduri
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
luny spune:
mai, eu nu am nimic impotriva inceperii serviciului dupa o zi de la nastere, din simplu motiv ca fiecare le stie pe ale lui!!!si eu daca nu aveam incotro dpdv financiar, nu as fi stat pe ganduri, asta era situatia! dar nu cred ca era cazul ei, nu era muritoare de foame, a ales si cu asta basta, treaba ei, motivele ei, o privesc!m-a deranjat insa cum a pus ea problema acolo, parca se disculpa aratand cu degetul, ies la iveala niste frustrari..ma rog, e treaba ei, putin imi pasa de cum isi creste copii...
marius spune:
citat din mesajul lui luny si o nelamurtire as avea...cum ramane cu alaptatul, nu?..daca te duci asa repede la job, nu-ti mai pasa si de asta prea mult, sau cum?...ca in fond, articolul apare pe DC, care sustine alaptatul! Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Vrei te rog sa precizezi unde anume apare pe DC?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Deus Mie imi place Alice,scrie din suflet si o apreciez.... asta este parerea ei si trebuie sa o respectam. Este un blog, sunt gandurile ei! Voi nu judecati dupa criteriile voastre pe nimeni? Cine spuna ca criteriile noastre sunt cele bune? Sa arunce cu piatra cele care nu barfesc, nu judeca si nu trec orice prin prisma lor subiectiva toate cele... „Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi www.de-azi.ro inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate. http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI quod me nutrit me destruit |
Teoretic ai dreptate. Insa, una e sa-ti spui parerea si alta e sa jignesti(intr-un mod voalat, desigur) pe ceilalti. Adica aia care au facut exact invers.
In spatiul public , ca oameni responsabili ce suntem si deloc anonimi(cum e Alice) trebuie sa avem grija la ce scoatem pe gura.
Vorbim de o femeie jurnalist, deci asta cu ´´ati inteles gresit ce am scris´´ este un mare bullshit-e ca si cum ai recunoaste ca n-ai talent la a scrie un articol.
Femeia s-a simtit atacata in vreo discutie PRIVATA si a iesit si ea PUBLIC la revansa aruncand cu KK(lenese, intretinute, fara valoare) in femeile mame care NU au facut ca ea.Incerca sa se ´´racoreasca´´ de propriile nemultumiri, ajungand sa vorbeasca prostii.
Eu nu am respect pentru o parere pe care o gasesc deplasata. Ce anume sa respect adica? Respectul SE CASTIGA! Ca are drept la a-si spune parerea? Asta da, dar si eu am dreptul la a comenta parerea ei. Si nu cer nimanui sa-mi respecte punctul de vedere, ci sa-l ia ca atare, ca el exista. Atat.