Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*
Raspunsuri - Pagina 8
Bellaiza spune:
Multumim, liliana csaki! Stefan s-a bucurat mult cand a vazut ca suntem pe listuta. De fapt, tot el a vrut sa punem cat mai repede si poze pe mailul comun.
Bellaiza
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bellaiza Pentru noi nu e loc pe listuta? Avem varsat de vant si avem nevoie de sfaturi...Ce putem face sa scapam mai repede? Bellaiza |
Bine ati venit!
Am avut si noi varicela in vara ...
Nu prea ai ce sa faci, trece in 2-3 saptamani. Noi ne dadeam cu mixtura mentolata si incercam sa gasim activitai interesante de facut in casa (orice il tine pe cel mic departe de scarpinat e bun)
Fata mea a facut si un pic de febra vreo 2-3 nopti, ne-am tratat cu antitermic.
A .. si trebuie si un pic de regim, fara ciocolata si prajeli si d-astea.
cons spune:
Bellaiza, sa-ti traiasca puiul! Este un copil foarte scump. Insanatosire grabnica!
Miha 71, nu mai zici nimic?
Azi am vazut pozele lui Ionut, Biancai, Antoniei si ale lui Razvanel.
Avem niste copii minunati. Cate un pupic pentru fiecare.
Incurc mamicile ..........de numa' numa'.
misha71 spune:
Bellaiza sa treaca supararea. Nu am mai intrat demult pe forum si de aceea nu erai pe listuta. Multumiri Lilianei pentru ajutor
Noi avem termen de incuviintare pe 25 nov (adica poimaine) si sint emotionata rau tare. Sper numai sa nu mai greseasca cine stie ce prin sentinta, sa o mai lalaim citeva luni cum s-a intimplat la incredintare
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Bellaiza spune:
A fost odata ca niciodata un copil care a vazut o floare scoasa din radacina si lui i s-a facut mila. A luat-o, a bagat-o in ghiveci, a udat-o si floarea a crescut din nou. Si a venit zana cea buna, zana florilor. A zis zana: Pentru ca ai facut o fapta buna o sa iti implinesc o dorinta. Ce dorinta sa iti indeplinesc? Baiatul a zis: Imi doresc niste parinti, mama si tata, si niste copii mici si mari sa se joace cu mine. O sa iti indeplinesc dorinta, a zis zana. Copilul s-a simtit mandru si bucuros ca avea parintii lui. Copilul si parintii lui au trait fericiti pana la adanci batraneti. Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.
Este povestea pe care Stefan a conceput-o ca tema pentru la gradinita. Trebuia sa gaseasca continuarea si sa conceapa o poveste in care personajul era un copil care a gasit o floare smulsa din pamant...Nu l-am ajutat, chiar daca pare greu de crezut. Suntem fericiti si uimiti totodata...Educatoarea a fost foarte miscata de povestea lui, pentru ca da, este a lui, a noastra...
Va doresc tuturor, dar mai ales copilasilor vostri, ca intr-o zi,gandindu-se la voi, la familia lor sa va marturiseasca ca au sentimentul ca Zana buna le-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta: aceea de a avea parinti...
Bellaiza
P.S. Sunt exact cuvintele folosite de Stefan. Dupa ce ne-a spus povestea l-am rugat sa o mai spuna o data, iar sotul meu a scris-o pentru a pastra fidela aceasta amintire peste ani...
gabi_99 spune:
Bellaiza- sintezi o familie frumoasa shi norocoasa...sa fitzi sanatoshi shi fericitzi....este copilul vostru, asha cum o spune shi el cu inocentza shi dragostea copilareasca...frumos....imi doresc mult sa putem spune shi noi ca am finalizat cu toate , ca avem fata pe numele nostru, ca sa fim linishtitzi...oricum, este un sentiment minunat...sa vezi cum copilashul adoarmelinishtit, vegheat de noi...cum se aude fosaitul finutz de copil adormit shi cum se uita in okii tai cu dragoste ......este ceva care te topeshte.....sa ne traisca micutzii...shi sa dea DD k totzi cei care ishi cauta implinirea sa o gaseasca cit mai repede, kinurile cautarilor sa ramina amintire...pupici
gabi
puffy10 spune:
Bellaiza foarte frumoasa compunerea lui Stefan. Asta inseamna ca el se simte ocrotit si fericit alaturi de voi. Sa va traiasca!
Gabi_99 de ce iti mai e teama? nu mai poate sa iti ia nimeni fetita acum... am vazut-o e foarte mumusica, sa fiti sanatosi cu totii!
6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...
Bellaiza spune:
La multi ani, tuturor sarbatoritilor!
Azi am obtinut certificatul de nastere al lui Stefan!Suntem asa fericiti! Ne uitam la datele inscrise in certificat si nu ne vine sa credem! Toate bune, fetelor!
Bellaiza