sfat

sfat | Autor: pik

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.Va citesc de ceva vreme si m-am hotarat sa va cer ajutorul.La control gine s-a descoperit o rana si infectie cu E. Coli pentru care am primit tratament cu ovule.Am facut si un eco vaginal si l-am intrebat pe Dr daca am ovare poli iar el a spus ca nu , se vad ovare care peste vreo 2 zile elbereaza folicul si ...alte minunatii.
Eu fiind mai sceptica am mers si la un endocrinolog care mi-a dat sa fac LH,FSH,Testosteron intre a 3-5 a zi de CM.valorile au iesit urmatoarele:3.154; 1.782; 0.690.M-a diagnosticat cu PCOS si mi-a dat duphaston cate 10 zile din a 16-25a zi CM timp de 3 luni.
Sunt derutata caci vad pe la voi alte analize pentru diagnostic.Ce parere aveti?Am 32 ani imi doresc un copil, nu am avut sarcini.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

intra la subiectul Pcos si intreaba acolo fetele
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138926
poate ar fi bine sa citesti tot capiltolul, oricum fetele de aici sunt foarte dragute si te vor ajuta daca ai nelamuriri. vezi ca mesajele tale sunt moderate(primele 10) si de aceea nu apar in timp real. asta e motivul pentru care pb mesajul tau nu a fost vazut si a ramas fara raspuns. scrie repede inca 9 mesaje sa scapi de moderare....si succes la proiectul bb

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput