ANTIRECLAMA! - despre Quelle

ANTIRECLAMA! - despre Quelle | Autor: dadi_t

Link direct la acest mesaj

Sunt nevoita sa va avertizez cu privire la comenzile facute la Quelle...din pacate o firma gazduita de DESPRECOPII.COM.
In urma cu 10 zile am facut o comanda pentru acest produs: file: //localhost/D:/A-%20Gabi/quelle/quelle.com.ro%20_%20_%20_%20Lada%20pentru%20rufe.mht.
Bine veti spune si care este problema??? la mail-ul continand comanda mea am primit confirmarea urmatoare:

Cod produs Denumire Pret unitar Total
-----------------------------------------------------------------------------
CA0943041 Lada pentru rufe 1 59,90 RON 59,90 RON
Posta Romana 19,90 RON 19,90 RON
-----------------------------------------------------------------------------
Total: 79,80 RON

Va multumim pentru comanda Dvs.

Bineinteles ca am confirmat livrarea...si surpriza.....la aceasta comanda am primit o perna . La reclamatia facuta am primit specificarea ca am gresit codul...in conditiile in care codul ei l-au confirmat prin email la produsul,,lada pentru rufe,,
Am scris firmei si ma ,, roaga,,, sa trimit ramburs comanda....PE BANII MEI IAAAAR....si sa comand lada....dar la pretul de 3mil si ceva....

Am de gand sa merg la OPC si cred ca nu raman aici...nu se poate sa te prosteasca pe faqta...in conditiile in care fetita mea plange ca nu are lada,,,pt. jucariii,,, asta voiam sa fie utilizarea ei....

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Poze noi!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Pe site la articolul CA0943041 scrie negru pe alb:
perna pentru lada de rufe

Daca selectezi in combobox lada pentru rufe, alb,
va apare codul CA0943028 si pretul 399.90

Inainte de a face ANTIRECLAMA trebuie sa admitem si posibilele erori umane. Baza de date este imensa, se mai pot strecura inadvertente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eroarea a venit probabil de la faptul ca titlul produsului e "Lada de rufe" si apoi are dropbox sa selectezi ce vrei, perna sau lada, daca nu mergi pe dropbox sa schimbi din perna de lada de rufe in ada de rufe, culoarea mierii, te alegi cu perna. Si altii fac asa, trebuie numai putina atentie la comanda.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

ok,...dar cum se face ca erorile sunt numai in defavoarea clientului...si daca te uiti la descrierea produsului nu perna este descrisa, iar ceea ce spui tu vis-a vis de cod...codul e specificat de ei in proforma si corespunzator lazii... proforma de ce a fost cu denumirea exacta a comenzii mele si codul altul si nu corespunzator comenzii mele care a fost clara????..Am vrut lada de rufe... nu am facut comanda pe cod ci pe denumire

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

eu cu Quelle m-am lamurit...acum vreun an jumate am primit pe adresa alor mei 2 mandate postale...merg la posta ca habar n-aveam ce am de ridicat si imi spune aia de la posta ca suma e undeva la 15 mil lei si ca sunt covoare binenteles ca nu le-am ridicat deoarece eu nu mai facusem comanda la Quelle de vreun an...ma duc acasa, caut pe net nr lor si imi raspunde o domnita foarte amabila, ii explic toata tarasenia si tipa imi spune ca probabil s-a strecurat vreo greseala...dupa 2 saptamani din nou un alt mandat ...tot de la Quelle, nu am mai mers la posta ci am sunat direct...ii spun frumos ca eu nu am facut nici o comanda...tipa nu si nu ca am facut...i-am explicat ca nu sufar de amnezie...in fine, pana la urma nu am ridicat nici un colet...dar nici n-am sa mai comand la ei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Daca in proforma scria ca este lada la pret de 3 mil..pb renuntam la comanda...si acelasi lucru daca se specifica ca este perna...normal ca renuntam la 80 lei ...adevarul????

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dady anuleaza comanda si mergi si ia-i o lada similara din magazin. Sigur am vazut prin magazine gen Praktiker, Bricostore, Bamboo, tot asa din rachita. Sau, daca nu gasesti, vorbeste in Mamaia cu oamenii aia care vand produse de artizanat impletite si daca nu o au deja sigur se gaseste unul sa-i faca copilului o lada de jucarii.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Dady anuleaza comanda si mergi si ia-i o lada similara din magazin. Sigur am vazut prin magazine gen Praktiker, Bricostore, Bamboo, tot asa din rachita. Sau, daca nu gasesti, vorbeste in Mamaia cu oamenii aia care vand produse de artizanat impletite si daca nu o au deja sigur se gaseste unul sa-i faca copilului o lada de jucarii.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

am crezut ca mi s-a inchis subiectul...oricum ...l-au marginalizat...asta eee....

mda... solutia asta este ...dar sincer....m-a deranjat nonsalanta cu care m-au aburit...nici macar n-au acceptat ideea ca greseala vine de la ei...imi pare rau pt ei...sau nu-mi pare, ideea e ca tb sa-mi plateasca transportul ...nu e vorba de suma...e vorba de principiu...daca nu vor ..zilele astea oricum merg la OPC...

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

gata....m-am racorit...Ideea era sa luati aminte si sa nu treceti prin ce am trecut eu....Rog moderatorul sa inchida subiectul! multumesc!

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

La cererea autorului am inchis subiectul.

O observatie:
astazi am fost la posta din C-lung Moldovenesc sa trimit o scrisoare recomandata la Bucuresti. La oficiul de curierat erau in spate zeci de cutii de la Quelle. M-a frapat cat de multe erau pentru un oras relativ mic.

Nu vreau sa i-au apararea celor de la Quelle su este bine sa ne semnalati de fiecare data cand aveti probleme dar la volumul lor de produse si la volumul de comenzi este inevitabil sa apara si clienti mai putini multumiti.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput