Moldovence aspirante sau gravidute(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

of...bitza asa am patit si eu....nui nevoie de eco..

dar ptr ati da seama ce insemna adevarta inseminare citste la cap inseminare..si vei vedea acolo la fete cum fac alti dct....

monitorizare din ziua 4 , 6, 8, 10, 12, 13, 14 si in ziua inseminariii...toate caeste monitorizari se fac ptr a nu face hipestimilari si a vedea cat au crescut foliculuiii...iar dupa inainte de a face pregnilul se face eco sa vada daca sau spart foliculuii, iar 2 zi la inseminare se face eco sa se vada daca sau spart foliculii, ca daca nu sau spart at se face inseminarea cam degeaba...

daca gresesc doresc sa fiu corectata de fetele care sunt mai in tema.....

eu la budapesta vreau sa incep cu o inseminare..si ultima faza va fi FIV..stiu ca e costisitor drumul..etc..dar am siguranta medicala 100% si nu ca la iasi...la ghici

imi pare rau ca sistemul la dct onofri nu sa schimbat...se pare ca merge cu procedurile la ingramadeala...bani cat de multi si pe banda rulanata

e tot asa de aglomerat la el?? de curiozitate intreb??? eu nu am fost decat in ian o data atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Pogo, tot asa de aglomerat e. Faza e ca eu m-am dus la el stiind ca e destul de bun in ceea ce face, am destule cunostinte care au ramas insarcinate datorita lui. La inceputul lunii am mers la el si mi-a dat cu ce sa fac stimularea dupa care mi-a zis sa-l contactez pe dr. Luca de la Omini si sa continui cu el. Asta m-a deranjat cel mai tare adica...frate daca eu "investesc" in tine si vin la tine nu merg la alt dr, de ce ma plasezi altcuiva?. In fine...am mers la dr Luca, un om cumsecade m-am ce spune, cu rabdare, mi-a raspuns la toate intrebarile, dar cred ca nu prea are experienta in ale inseminarilor...am inteles ca dr O face doar FIV iar problemele mai usoare le da dr-lui Luca. Eu am facut monitorizare in z9 si 12, in z 13 am facut pregnyl iar in z14 am facut inseminarea.
Sincer stau si ma gandesc si la partea rea, daca e sa nu fie luna asta, incotro s-o iau, as mai incerca o inseminare dar nu stiu unde sa o fac. Ori ma duc la dr. o si ii zic clar..ori faci tu ori imi caut alt dr care sa ma urmareasca calumea.Din ce am citit eu pe forum la IA nu ar fi trebuit sa ma doara iar eu nu mai puteam de durere pe masa aia si cand am ajuns seara acasa am vazut o mica pata maronie. De asta zic ca dr Luca nu e chiar as in inseminari.
Va pup pe toate si sa aveti o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oach spune:

o intrebare fetelor (amir, please help)
dupa sarcina pierduta in aprilie , am depistat un TSH usor marit( 4.9 fata de 4.5 limita superioara , cu FT4 normal si fara alta patologie tiroidiana, eco tiroidian normal).Adica hipotiroidism subclinic , dupa unii. Toti recomanda sa nu faci nimic decat daca vrei urgent un bebe, caz in care treb sa iei euthyrox pt ca hipotiroidismul afecteaza si ovulatia .OK, am inceput cu euthyrox doza mica , dupa 6 sapt analize impecabile TSH 1.43 si FT4 normal.Ulterior insa , continuand cu aceeasi doza (recomandarea endocrinologului) , nervozitate extrema, insomnii nocturne repetate, caderea accelerata a parului si acum dereglarea menstruatiei(mai devreme ca de obicei, desi era "ceas" pana acum).Am decis sa opresc tratamentul. Acum nu stiu ce sa mai fac?? Daca am pierdut sarcina din cauza acestui hipo subclinic , treb sa reiau tratamenul dar mi se pare ca da un dezechilibru mai mare decat inainte.Sunt disperata, nu stiu ce sa fac.Help!! Ginecologii spun ca e putin probabila pierderea sarcinii din aceasta cauza la 8 saptamani , mai degraba un defect de implantare (toate celelalte analize, inclusiv culturi au fost normale).Eu ce fac???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bitza,imi pare rau pt ce ti s-a intimplat,probabil ti-a lezat endometrul daca a fost dureros si ai avut si o pata maronie
dar acum lasa asta ,sper sa vii peste 1 sapt si ceva cu vesti bune si ai sa uiti de asta...
daca doamne fereste nu reusesti uite eu ti-l rec pe dr meu din Sibiu daca te incumeti sa mergi pina acolo,un dr deosebit si acolo se fac inseminarile ca la carte ,monitorizari din z8 de cite ai nevoie sint incluse in pretul IA 1050ron si inseminarea se face ecografic,vezi exact cum iti introduce sperma....
sophie,pogoniciBudapesta va va implini visul,o sa vedeti
tatiana,mult succes la fiv,sa stii ca si io m-am gindit pt un fiv la clinica Biogenesys,am inteles ca un fiv e 1500e si ICSI 1900e,se fac fiv-urile pe loturi cumva?se vorb romineste pe acolo ,am inteles ca au fost deja ceva reusite acolo,procentul e f mare,doamne ajuta si la tine sa fie o reusita,cu ce ai facut stimulare ,doamne eu cred ca cam in 3 ani produc atitia foliculi

acum sa va dau si io o veste ,joi am facut inca o eco ca asa mi-a zis dr meu si folic a crescut de la 9 la 12,6mm si endo de la 3,8 la 6,2 mm ar fi trebuit sa fac eco in continuare ,dar eu am abandonat ca nu vreau sa mai fac IA luna asta
si surpriza ,dr meu sa tinut de cuvint si a obtinut de la clinica o reducere pt mine ca sa fac fiv pe CM natural(deci mi-am scos proba care ma costa 20 mil)fiindca sint una din persoanele care nu raspund la stimulare si asta ar fi singura solutie,
eu l-am intrebat cindva de fiv pe CM natural si el mi-a zis ca preturile sint la fel la ei la clinica si pt un singur folicul e prea scump ,dar a insistat la conducerea clinicii si a obtinut o reducere pt mine...
la CM urmator incep sa iau marvelon din z1 si la CM din oct incep o stimulare mai usoara din z3 cu 150 ui puregon/zi ,mie frica sa ma bucur...atit de mult imi doresc si io 2 foliculasi ,dar nu cred ca-i voi obtine
nu am cuvinte pt dr asta ,un om deosebit si fiindca nici el nu renunta (atunci cind vreau sa abandonez atunci apare el cu un telefon )parca nici mie nu-mi vine sa renunt...

la inceputul lui noiembrie am exact 4 ani de cind am fost prima data la Giulesti (nu-i mai pun pe cei care i-am umblat pe la Iasi si pe la mine in oras)si sper ca pina atunci sa am si un rezultat oricare ar fi el sa inchei capitolul IA-FIV si daca nu voi reusi voi incepe dosarul de adoptie ,vorba lui sophie ,am uitat in acesti ani ca trebuie sa ne mai traim si viata ,numai la copii ne gindim..apropo si io tot 32 ani am ca tine pogonici si sophie

va pup pe toate

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

uffffffff suntem 3 babe..pogo, sophie si bytzi.....

dar lasa ca om trece noi si peste asta..si o sa aratam tuturor ca vom invinge cu ajut lui dezeu..caci el nu ne lasa daca il rugam sa aiba grija si de noi...cu bb nostru sau unul adoptat..ca si ei sunt tot copiii..nu???..om reusi

eu stiu ca va fi bine...mai devreme sau mai tarziu..dar va fi

poate credinta ma intareste psihic....si ceea ce simt e ca va fi bine in final

azi eu cu sotul am tras o portie de ..caci am obosit in aceasta poveste de aprope 3 ani...am obosit...saracul acum el doarme...mie asa mila de el...e mai slab de fire decat mine..rabda rabda..si apoi cade rau de tot si ca un

Mergi la inceput

Mic Ghid de Inseminare:- analizele recomandate de dr, dupa caz.
- stimulare hormonala, dupa caz.
- telefon la dr. in Z1 a CM pentru programare la monitorizare ecografica.
- monitorizare ecografica incepand cu Z10 in functie de lungimea CM, 2-3 eco pana ovulezi, dupa caz.
- in ziua precedenta ovulatiei, la aprecierea dr., pregnyl injectabil pt. spargerea folicului cam in 24-36 ore.
- a doua zi (ziua cu ovulatia) ecografie inainte de inseminare
.
- in prealabil sotul recolteaza sperma (acasa si atunci trebuie sa ajungi cu ea tinuta la temperatura corpului in 30 - maxim 45 minute la clinica sau chiar la clinica).
- dupa ultima eco si recoltarea si prepararea spermei de catre dr. biolog, urmeaza inseminarea propriu-zisa, de catre dr. ginecolog: introducerea cu ajutorul unei siringi speciale a spermei preparate dincolo de colul uterin.
- stai intinsa maxim 30 minute.
- in urmatoarele 2 saptamani relaxare, evitarea activitatilor solicitante.
- test de sarcina sau, cel mai bine, test de sange bhcg la 14 zile de la IAS.
- sustinerea eventualei sarcini astfel obtinute cu un suport progesteronic (ex. utrogestan), la recomandarea dr. si pe perioada stabilita de dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pe mine una ma depasesc total aceste discutii. sper sa nu fie nevoie sa apelez la asa ceva. amz is ca daca nu va fi si nu va fi, voi incerca si un fiv.
va doresc sa fie bine, sa va bucurati de bebicii vostri cat mai curand.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Foarte corect ghidul de inseminare. Pacat ca nu toata lumea il respecta. La mine toate 3 inseminarile au fost realizate ca la carte, dar din pacate nu s-a prins nimic. Sper FIV-ul sa rezolve problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pogonici,care babe ???,io ma simt un copil,chiar sint f copilaroasa.....

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor, trezirea... Fac cinste cu . Sa aveti o saptamana minunata.

Mergi la inceput