Moldovence aspirante sau gravidute(14)
Raspunsuri - Pagina 6
Delphinas spune:
o veste buna va dau eu...am reusit sa ma las de fumat 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Delphinas spune:
neata...poftiti la 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
taty_ana spune:
buna fetelor,
eu am niste emotii maari cat china...pe 3 sept am punctia, sa dea DD sa fie cu muuulte ovocite ca are de unde, am vreo 35 de foliculi....sunt fff speriata ca am ovarele marite si mi-e frica sa nu fac hiperstimulare dar imi repet intr-una in gand "o sa fie bine, o sa fie bine" si o sa fie bine.....va pup
...unele fete ma stiu de cand am inceput sa ma duc la chisinau de prin februarie....acuma in sfarsit sunt pe ultima suta de metri...va tin la curent
amir10 spune:
Buna fetelor,
Noi suntem bine, calendaristic de maine intru in a doua jumatate a sarcinii, deja am o burtaaaaaa....Bebitza se zbenguie in fiecare zi, eu ma simt mai bine, pot manca orice, nu mai am greturi, dar ma misc mult mai greu...
Am fost cateva zile la munte in Maramures, a fost foarte placut, m-am plimbat cu telescaunul, am urcat la cascada. Sunt foarte frumoase locurile pe acolo.
Ma bucur sa vad asa multa miscare pe forum.
Vanessa, leucoreea poate afecta spermatozoizii, sa ii opreasca din drumul lor catre uter. Fecundarea propriu-zisa, nu. Important e ca un voinic sa strabata bariera. Ca sa ii ajuti, bea sirop de tuse Robitussin in perioada fertila pt formarea glerei de calitate, iar inainte de contact sexual cu o zi fa irigatii cu bicarbonat, ca sa scapi de leucoreea rea.
Delphinas, ce bine ca te-ai lasat de fumat! Sa stii ca afecta foarte mult fertilitatea. Ce noutati mai ai?
Bitza, deja ai facut inseminarea, cum a fost? Da doamne la bebe!!!
Pogonici, mai ai 3 saptamani pana pleci la unguri. Bafta!
Oanka, ce mai face fluturelul tau? Cum te simti? Valabil si pt Arina.
Va pup pe toate.
21
vanessa80 spune:
AMIR, bine ca te-ai mai relaxat si te-ai bucurat de concediu. Ma bucur ca esti alaturi de noi, sa ne ajuti cu sfaturi.
Delphinas spune:
amir ma bucur ca te-ai relaxat...ma bucur pt miscarile lui bb
noutati in afara de fumat nu am...ma testez zi de zi cu testul de fertilitate. cat am fumat, desi am respectat intru totul instructiunile, nu prea am vazut ferigute. dimineata incepeau sa apara, semn ca se instaleaza ovulatia. eu zic ca e semn bun ca am reusit sa las tigarile. uneori cand ma plicitsesc as mai trage cate una, dar imi amintesc cat de rau mi-a fost de la ele, imi caut ocupatie si gata. stiti care e culmea culmilor? dimineata la cafea, nu mai pot sta cum stateam inainte...mi se face rau doar de la fum.
si cantitatea de
am redus-o doar la o ceasca medie dimineata. nu 0,5l/zi cum beam inainte.
nu am mai fost la avatajitei. mi-a zis daca in 6 luni nu raman de la Dumnezeu lasare sa revin la ea. nu ma mai stresez cu dr, stimulari, tratamente si alte cele, chiar daca in in toamna voi face 27 de ani si imi doresc un copil nespus de mult. Dumnezeu stie mai bine decat mine cand e potrivit sa avem copii. 
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
pogonici1977 spune:
tatyiana ........nu neai zis unde ai inceput pana la urma sa faci FIV?????
vrem mai multe detalitiiiiiiiiiiiiii..ai disparut in umbra iubita...
uf eu mai am 3 saptamani
taty_ana spune:
pogo am disparut ca nu aveam realmente ce spune, fiv-ul il fac la o clinica biogenesis din buc este o echipa de medici din grecia, embriologul si dr grec al catalinei, nu stiu daca o stiti pe cata, e veterana la fiv...in fine mult nu mai este si fac si eu fiv-ul ravnit din februarie cand am inceput sa bat drumurile la chisinau...tu sti ca aveai si tu in intentie....
delphinas eu m-am chinui sa ma las de fumat cu 1 luna inainte de fiv cu gandul de a pregati "terenul" dar pur si simplu nu am putut insa in momentul in care am inceput stimularea nu stiu ce s-a intamplat...eu cred ca DD m-a ajutat si ma ajuta...pur si simplu nu am mai pus gura pe ele, de altfel mirosul de tigara imi provoaca si rau...daca trag un fum de la sot imi dau seama ce scarboase sunt ....si asta iti spune o fumatoare inraita de 1 pach pe zi si care dupa anestezia de la histeroscopie, nici nu ma trezisem bine si ceream la asistente o tigara...oricum felicitari ca te-ai lasat si sa te tina forever
fetelor va pup...maine am iar echo sa vedem foliculasii ce mai fac...deja am facut sant pe autostrada de atatea drumuri![]()

fetele
sophie76 spune:
amir 
, ma bucur ca te ai relaxat in concediu si ca snteti bine, sarcina usoara mai departe si mai ales la termen cu bebitza sanatoasa
taty_ana, iti tin pumnii sa ai ovocite de calitate care sa se iubeasca cu spermatozoizii sotului
si peste 9 luni sa ai un
. Din ce am mai citit eu pe forum la fetele de la FIV cica un pic de hiperstimulare cica chiar ar creste sansele de reusita in FIV asa ca daca te simti bine, nu te impacienta, bea multa apa si maninca albus de ou, oricum cred ca si tu ai devorat tot forumul asa ca probabil stii deja ceea ce ti am spus si multe altele
. Eu iti tin pumnii si ma rog sa fie cu rezultatul dorit!!!
delphinas, felicitari ca te ai lasat de fumat e un pas mare inainte si ai sa vezi ca rezultatul nu se va lasa asteptat, oricum toate sansele sunt de partea ta, inca esti ffff tinara si nu ai de ce sa te impacientezi (eu la 27 ani nici nu mi trecea prin cap sa ma apuc de facut copii
, pacat, poate daca ma apucam mai repede cine stie ce sanse aveam....)
vanessa bafta si tie in continuare la FIV, se pare ca 3 sept e o zi importanta pt fivoasele moldovence
; daca as fi continuat cu d-na dr Dracea acu eram si eu in plin proces de injectare pt FIV,sa speram ca am ales bine si ca Dumnezeu ne va da la toate bebicul mult dorit!
bitza20 , ce mai zici? cum a fost la inseminare?sper ca acum stai cumintica si nu te agiti ,ca doar ai un bebic acolo prin burtica
, stiu ca partea cea mai grea este asteptarea, dar gindestete ca va fi cu un rezultat pozitiv 
sophie