Moldovence aspirante sau gravidute(14)
Raspunsuri - Pagina 14
ellenii spune:

Revin si io, dupa o absenta..... mai degraba i-as spune lene de scris. Sa stiti totusi ca v-am citit si am fost cu gandul alaturi de voi!
Pogonici, nu-ti pierde speranta! Stiu ca o sa fie bine pana la urma. Poate ceea ce ne dorim noi la un moment dat, nu e cel mai bun lucru pentru noi si Dumnezeu ne trimite semnale...
Bitza, sa fie bebe!
Amir, sanatate multa! Ce repede a trecut timpul...
Eu ma ocup cu monitorizarile. Azi merg sa vad daca barosanul s-a spart sau nu...
In ziua 15 foliculul avea 27 mm. Va dati seama? Dr. Mi-a zis - sa speram ca o sa se sparga. Daca nu, ma procopsesc cu un chist. N-ar fi prima data, asa ca trebuie sa-mi pastrez optimismul...
Iris, bine ai venit la noi!
Esti "consateanca" cu mine! La ce doctor mergi? Ca si eu am fost la atatia... de nu mai stiu pe unde sa o apuc...
Delphinas, imi place optimismul tau de acum. Sa nu te mai prind in butoi!
Pupici la toate fetele

ellenii spune:
Vanessa, multu' de cafea!
Ma fetelor, da' se poate?!
Apar eu si voi dispareti? Sau m-ati pedepsit?![]()
AM fost ieri la dr si se pare ca am ovulat. Cand? Grea intrebare... Toate testele de ovulatie facute zi de zi au fost negative!
bitza20 spune:
ellenii, imi pare rau ca nu ai prins perioada. Acum stau si eu si ma gndesc, eu am avut o perioada din octombrie pana prin apilie, cand imi facea tot timpul teste si toate au iesit negative, Chiar daca aveam probleme...chiar nu am ovulat in perioada aia? Nu trebuie sa ne incredem 100% in testele astea, am mai citit ca nu sunt f sigure. Cred ca cel mai sigur e testul acela pe care il are Delphinas, dar tre sa fii profesor sa stii sa citesti rezultatele ![]()
Pupici la toate si duminica placuta 
ellenii spune:
La testul ala, mi-a iesit pozitiv vreo trei zile. SI nu stiu inca daca am ratat perioada. Am facut noi ce trebuia, dar nu prea stiu exact ziua ovulatiei. As crede ca lunea trecuta, dar...
Doamne ajuta!
nichi spune:
Buna fetelor !
Vin si eu cu vesti dupa ceva timp,am fost in concediu putin,astazi z1 si ma pregatesc de IA la Omni,dar nu sunt foarte optimista de ce am citit pe aici,acum cu Dumnezeu inainte...vom vedea.
Pogonici nu-ti pierde speranta ,o sa fie bine pana la urma
Bitza sa dea Domnul sa fie bebe!
Pup toate fetele 
taty_ana spune:
buna fetele...vin si eu cu vesti proaspete....am avut 26 ovocite s-au fertilizat 20 si au iesit 20 de embrioni toti in perfecta stare de caegorie A....si dr era uimit de evolutia si calitatea buna la toti embrionii....maine am ET-ul....partea proasta este ca sanse sa se prinda nu sunt ff mari din cauza durerilor de ovare care le am, plus ca ovarele marite apasa pe uter si-i da contractii dar e pacat sa ratez totusi ET-ul sii avand in vedere ca mai am o gramada de embrioni congelati nu-i problema...oricum cat am suferit si mai sufar la procedura asta nu va pot explica...sunt plina de calmante ca altfe m-as urca pe pereti de durere,dupa punctie am vomat pana seara asa rau mi-a fost de la anestezie ...insa poate totul va fi inspre bine....va pup
si Doamne ajuta!
nichi spune:
Buna dimineata fetelor!
Taty_Ana toata durerea si tot chinul sa dea Domnul sa fie cu folos ,oricum ai grija de tine.
Pup toate fetele
sophie76 spune:
taty_ana
, cred ca deja ai facut ET ul si sper ca totul a decurs f bine; de la asa o productie sigur ai un endometru barosan in care embrionasii se vor culcusi bine si nu le vor pasa de posibilele contractii datorate ovarelor. Asa ca stai cumintica, odihneste te pe cit posibil si te asteptam peste 2 saptamini cu beta mare
sophie