Produse romanesti - sunteti nostalgici?
Raspunsuri - Pagina 5
nikole spune:
Mie mi-e dor de tot, made in Romania, sincer.
Iarna trecuta as fi dat toata gama Clinique pe un Epidermin,numai eu stiu cat sufar iarna in vant cu pielea, si cum NIMIC nu ajuta cu adevarat.
Imi este dor cel mai tare insa, de produsele naturiste,de toate buruienutele mele(ale naturii de fapt) si de ...loboda!
As manca un bord de loboda, si cu ochii...
Nikole, mami lui Albastrel si fericita 9+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
iepumic spune:
nikole, e foarte frumos ce spui...simt intr-adevar nostalgia in felul cum ai scris.
Imi place foarte mult sa "aud" romani plecati din tara carora le e dor de Romania, de lucrurile de acasa indiferent de felul lor. Din pacate am cunoscut destul de multe persoane care uita de unde au plecat si isi vorbesc tara de rau. Nu ca ar fi ea perfecta dar pana
la urma care este?
Eu nu as renunta la unguentul de galbenele, oriunde as fi.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepumic nikole, e foarte frumos ce spui...simt intr-adevar nostalgia in felul cum ai scris. Imi place foarte mult sa "aud" romani plecati din tara carora le e dor de Romania, de lucrurile de acasa indiferent de felul lor. Din pacate am cunoscut destul de multe persoane care uita de unde au plecat si isi vorbesc tara de rau. Nu ca ar fi ea perfecta dar pana la urma care este? Eu nu as renunta la unguentul de galbenele, oriunde as fi. Iepumic Noi pozici cu Iepi-Mici www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR All's Well That Ends Well. |
Sunt romanca pan' la moarte...
mi-e dor de innebunesc de mirosul pamantului,al pomilor, sincer...dar nah...daca m-am indragostit de un brazilian...acu ce sa mai fac???
Insa inima mea, e acolo...acasa.
Doamne fere' numa de vreun meci de fotbal Brasil-Romania, ca atunci nu-s pe unde mai scot camasa....
nici eu nu ma despart de al' de tataneasa, a batut toate cele 3 creme date de 3 diferiti ginecologi ptr trataea epiziotomiei(iertare cititori)
ptr toti romanii
Nikole, mami lui Albastrel si fericita 9+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
nibi_niki spune:
Dar nu va e mila de mine deloc?Uite cum stau si va citesc si daca nu mananc un bors de zarzavat cat mai repede va strang de gat pe toate.NIKOLE tu ziceai de loboda?Mamaliguta cu branza si smantana, slaninuta cu ceapa rosie, bors de fasole,icre, si multe altele.Incerc sa nu imi fac pofta singura degeaba.
11+
blackpanterro spune:
Dar voi despre ce icre vorbiti ca aici se gasesc la toate magazinele de alimente si sunt ffff gustoase?De pasta de icre?
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
iepumic spune:
nibi_niki, nu ne strange inca de gat! Mai asteapta putin, nu merita totusi sa faci inchisoare pt. un bors.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.