FIV 238
Raspunsuri - Pagina 17
lauravoinicu spune:
Eu pe 17 august am facut ET cu embrioni congelati , azi as fi ziua 11 de la ET , sau ziua Et nu se numara ? as putea sa fac maine testul beta hcg din sange sau mai bine il fac luni ? Am transferat 4 embrioni (congelati la 3 zile , 72 de ore) unul a fost de 16 celule , 2 de 8 celule , iar unul avea deja fragmentati si nu stiu cate celule avea . Sincer nici nu imi vine sa fac testul , am emotii de simt ca mor , nu imi fac eu prea mari iluzii dar totusi sunt terminata .
Pup fivoasele 
Avalon spune:
Poti sa faci si azi testul beta hcg, Laura. Azi ai fi ziua 10 de la ET (ziua Et nu se numara). De fapt poti incerca si unul de urina azi, daca iei un barza banda (nu stilou sa caseta) roz (acela pe care scrie gold) daca e sarcina va iesi o a 2-a liniuta pala de tot si intr-adevar dupa circa 15 minute, mie mi-a iesit si cand am avut sarcina unica in ziua 9 de la ET acest test barza.
Am emotii de parca as fi facut eu Et-ul, tin pumnii stransi!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

lauravoinicu spune:
Avalon , merci
O sa ma duc maine dimineata , si incerc diseara , cred , un test de sarcina barza gold . Va anunt!
alina06st spune:
Laura, iti tin pumnii stransi tare, tare! Te rog sa ne spui repede!
Avalon, tu ai bebeii prin FIV??? Sarcina usoara! 
cora79 spune:
Buna fetelor,ma primiti si pe mine?
Sunt deja in tratament, in perioada de inhibare pentru primul fiv din viata mea si, sper ca va fi si cel norocos![]()
cora79 spune:
Felicitari tutoror fetelor posesoare de burtici norocoase si multa bafta aspirantelor fiv

Sper ca toamna aceasta sa fie una bogata in 

Dragaica spune:
Va multumesc pentru primire
, ce pot spune despre noi.....eu 26 de ani (27 in decembrie), sotul 29 de ani, de 1 an incercam sa facem bebe, dupa ce am facut toate analizele la centrul de cercetare McGill din Montreal rezulatele nu au fost foarte bune. La mine totul este ok, in schimb sotul are o calitate scazuta a spermei desi din punct de vedere anatomic si fiziologic este complet perfect, la nivel hormonal totul este ok.
La prima spermograma i-au iesit 5,9 mil, 85% imobili (cauze...necunoscute), a doua spermograma 12 mil (dupa 1 luna de tratamente cu vit: A,E,C, Zinc,Seleniu+ la care baba de mine a adaugat Branca ursului, fara sa ma spun doctorilor) dar acum au iesit 90% imobili
Dumnezue cu mila .
Nu ma sarcini pirdute sau intrerupte, nu am avut probleme de sanatate
nici eu nici sotul.....
La prima eografie mi-au gasit 15 foliculi, vroiam sa va intreb daca e k, adica nu stiu cati are trebui sa vem in fiecare luna, daca acum am asa ma intreb dupa tratament cati o sa am ? De cati au ei nevoie ?
Partea cea mai nostima e ca dupa punctia foliculara sunt niste injectii care se fac la "poponet", asistenta razand ii spune sotul ca;"Dumneavoastra o sa le faceti".......mamaaaa.....trebuia sa-i vedeti fata sotului...era verde la fata.....
Tre sa mergem la centru sa-l invete sa faca injectii, pentru puregon ne-a dat deja trusa si un dvd in care-ti explica cum se face.
Cam atat pana astazi....o sa venim in tara pentru 3 saptamani o sa ne incarcam bateriile dupa care ne imbarcam in marea "expeditie".
Va imbratisez cu drag si un
pentru toate viitoarele mamici luptatoare.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
mirela2 spune:
[/quote]
Mirela2, da draga mea asa este, creste si sunt oricum extrem de atenta si precauta sa stii. Asa mult imi doresc sa fie si la voi bine si sa fie toamna asta cu multi bobocei! Tu cand incepi?
Sa-ti tin pumnii, sa facem galeria mai mare!!!!
te pup
castelana fericita
8+
[/quote]
castelanaC, nu stiu exact, eu sper ca de luna viitoare, in functie si de radndamentul dat de tratamentul facut de al meu.![]()
castelanaC spune:
Cora, bine ai venit, sedere scurta la aspirante si sa fie cu noroc!!! Bafta multa si sa ai incredere in reusita ta!!!!
Lauravoinicu, bafta si rezultat pozitiv!!! Mi se pare ca testul de sarcina se face dimineata. ca parere personala e ca testul de sange e mai elocvent, masoara exact conc de beta hcg! Doamne Ajuta!!
Mirela2 hai ca trebuie sa fie bine, mama lor de tigari...dar sa vezi ce campioni face toamna asta. Fii acolo sprijin si tu si sigur incepeti cat de curand!
Looana, draga mea nu stiu nimic de tine, hai te stept cu beta mare!!!!!
carmelly, ce mai faci? ET? ceva semne? te astep si pe tine cu vesti bune!!!!!
castelana fericita
8+
castelana fericita
8+
catalina2307 spune:
cora - bine ai venit si bafta multa, multa.
cora, dragaica - unde faceti fiv-ul sa va trecem la catestif.
Uneori am asa senzatia ca suntem la AA. ![]()
coltul meu de rai