Locul fetelor Nou-Venite (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, Cora, Ankcta vad ca am ramas numai noi pe baricade, au plecat toate in vacanta......
Cora tu incepi de luni pregatirile pentru Fiv?
Abia astept ziua de Miercuri sa vedem cand ne programeaza, din cate ma inteles de la urolog nu ar fi nici-o problema pentru noiembrie, abia astept

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna DRAGA,bafta multa la urolog,trebuie sa fie bine.
Eu am inceput tratamentul din data de 17 august,sper sa fie cu

Mergi la inceput

Scuze nu am citit pana la capat,bafta mare la programare,sa fie cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

buna fetele!!!
pe toate prezente dar si pe cele care sunt in vacanta
da se pare k am ramas doar noi......pana vin fetele din vacanta poate se intorc mai multi, adik deci noi tb sa le facem o surpriza si sa le asteptam si noi tot
Doamna Ajuta!

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Buna fetelor,
eu m-am intors deja din vacanta,dar mai am o saptamana de concediu.
Am intrat sa vad ce noutati mai avem.
Bun venit, fetelor noi si sper sa ne facem bagajele din toamna sa ne mutam la odisee.
Fetelor care au plecat in concediu,le urez sa aiba parte de vreme frumoasa si sa se distreze cat pot de mult ca asa de repede trece..
Fetelor care sunt la testat,celor care sunt la tratament, sau "la treaba", le tin pumnii si sa fie cu ochisori.Eu am sa vad "rezultatul"peste 2 saptamani,asa ca mai am de asteptat si de exersat...
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor eu sunt azi Z22 dar nu am nici un simptom de sarcina. Uratii ar trebui sa vina pe 30 ( sper sa nu vina). Aveti ideea in cat timp se intaleaza simptomele de sarcina...eu am uitat de la Ale.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

tocmai vroiam sa intreb si eu la cat timp simptomele. eu am o colega care a resimtit greturile cam cu o saptamana inainte de data la care trebuia sa ii vina cm si a avut o sarcina tare grea apoi. eu la cea pe care am pierdut-o nu am avut decat sani durerori cam cu 2 zile inainte de cm in rest nimic si sunt destule cazuri de nu apare nici un simptom. din ce am mai citit cam doar dupa data la care ar trebui sa vina cm apar si primele simptome. greu si cu stresul asta. orice balonare sau mic discomfort il asociem cu sarcina si apoi daca vine cm apare si dezamagirea. grea mai e si asteptarea asta. uffffff... de ce nu s-or fi inventand ceva teste care sa despisteze sarcina mai repede si asa scapam si noi de atata stres. pupici.

Mergi la inceput

Salutare fetelor,Doamne ajuta sa auzim de multe burtici fericite.
Concedii placute fetelor plecate la relaxare.
Nu mai este nimeni la raport?
Se pare ca am ramas singurica

Mergi la inceput

Larissa,sper sa nu iti mai vina uratii si sa ramai .
Eu nu am avut niciodata o sarcina,asa ca nu iti pot spune despre simptome prea multe,dar verisoara mea nu a avut absolut nici o greata,sau durere de cap,decat vagi dureri de burtica si intepaturi in ovare.
Abia astept sa primesc o veste bun cu II liniute

Mergi la inceput

Draga,Ankcta unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput