Vitamine romanesti in Germania (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Neata pt toata lumea
Kea si eu la amandoi copii am folosit borcanele de la Hippde care am fost fff multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna dimineata
ioana, mersi de cafea , tot timpul esti prima la apel!
eu plec azi cu calcul in brate la un centru ca nu se mai poate, nici ca i-am dat de capat...
am schimbat ghivecele dar la gard mai am de lucru ca e in panta terenul si vreu sa-l aduc la drept, deci construiesc ziduri, nu intrebati cum!!!!!!!
am facut ieri si perdele la bucatarie, (altele), ca doar de aia mi-am luat masina de cusut
si am fost cu toni la sala de karate, sa vada cum e, a facut ora de curs si a concluzionat ca-i place. acu tre sa mai caut cursuri de dans si muzica...

o zi frumoasa!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

ei da ce-i asta, bate vantul pe aici, e a 2-a oara cand eu(!) postez consecutiv...sper ca in weekend recuperati

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Si eu am dus-o pe Eliza la un curs de Gimnastica (ma rog, adaptat pt cei 2 ani ai ei). I-a placut la nebunie :). Trebuie sa ma fac insa Mitglied :D.
Pe mine tot ma doare rau spatele - cred ca o sa frecventez si eu niste cursuri de sport, ca 'scartzai pe la incheieturi' :D.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!
pentru toata lumea!

Noi astazi vem multe de facut....spalat, calcat, facut de mancare, sotul schimba blatul la bucatarie...plus ca tre sa mergem sa-i cumparat o pereche de incaltari lui V. ca sandalele deja i-s fixe si oricum de acum vine toamna. Cumparatul de incaltari la copil la mine e un cosmar....ba nu-mi plac mie, ba nu-i plac lui ba nu gasesc marimea sau culoarea si tre sa astept 2 sapt. sa ni le aduca.

Vreau sa va intreb daca si copii vostri au manifestat dorinte in materie de imbracat si incaltat inca de la varste asa fragede. Eu innebunesc in fiecare dimineata cand V. merge la dulap sa-si aleaga cu se imbraca. De multe ori doreste si geaca cand afara sunt si peste 25 de grade . Cu urlete si tipete renunta la ea...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui angiuta
Vreau sa va intreb daca si copii vostri au manifestat dorinte in materie de imbracat si incaltat inca de la varste asa fragede. Eu innebunesc in fiecare dimineata cand V. merge la dulap sa-si aleaga cu se imbraca. De multe ori doreste si geaca cand afara sunt si peste 25 de grade . Cu urlete si tipete renunta la ea...

DA . Cand vede prima data o chestie nici nu se apropie de ea (cum ar fi un palton / palarie pe care vreau sa le probeze in magazin). Daca il vede insa pe-acasa, se acomodeaza cu el. Si are si anumite culori care nu-i plac (de-abia am imbracat-o in maron!)

Si Elizei i se pusese pata pe-o caciula acum vreo 3 luni, adica tot in toiul verii . La mine nu prea face asa mult scandal, insa cat a fost mama la mine, nu imbraca decat ce-avea ea chef.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Neatza fetele
Si eu tot acasa am primit pasaportul (mi-au trimis intai instiintare ca pasaportul nou e la ei, sa trimit prin posta pasaportul vechi si un plic cu timbru autoadresat. Am primit apoi in scurt timp - cateva zile parca - pasaportul nou cu domiciliul in Germania si ala vechi taiat la colt). Asta se intampla in 2006. Deci da, functioneaza astfel si inca f bine

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Cum o fii cum n-o fii, pe mine ma gasesc astia intotdeauna de fraiera de trebuie sa merg pe la toate usile. Asa fuse si cu nunta si cu transcrierea casatoriei. Da acuma a trebuit sa predau buletinul, poate de aia a trebuit sa ma duc personal sa ridic pasaportul nou. A durat numai 5 minute, da drumul si trenul.... Sau numai Berlinul o fii asa?

A dat careva de pe aici Einbürgerunstest? M-a gasit si eu ca vreau sa imi iau a doua cetatenie, da ma apuca groaza cite formulare si hirtii am de dus .

Cele care aveti doua cetatenii: cite cetatenii au bebeii vostrii? Noi suntem in stare de planificare (da inca cu statut de aspirant) si vreau sa ma pregatesc de pe acuma psihic pentru plimbat hirtii

La noi e frig si bate vintul tare. Pupicei la toate vitaminele, eu pe aici pe forum vin cam rar ca pic in nas seara

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

buna fetele
weekendul a fost cam aglomerat si la mine,am muncit,am facut prin casa toate cele etc...
aschiutza unde stai in germania ?am vazut ca de fel esti din moreni,eu sunt din targoviste,aici stau linga dusseldorf
vremea a inceput sa semene a toamna...doar ce se apropie,nu?
saptamina viitoare incepe la noi in sat schutzen fest...asa ca abia asteapta fie-mea sa se dea in toate comediile
cit despre imbracat cred ca a devenit deja un mic punct de negociere intre mine si ea...ea isi alege cu ce vrea sa se imbrace,iar eu tb sa aprob...si de multe ori vrea rochita cind e frig si haine groase cind afara e f cald...si toate trebuie sa fie rozzz
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Neatza Vitaminelor! O duminica cit mai frumoasa!

Noi ne-am hotarit sa facem o excursie azi, da inca nu stim unde . Vremea e din nou frumoasa, dar miroase bine de tot a toamna...

Citat:
citat din mesajul lui anda_banu

aschiutza unde stai in germania ?am vazut ca de fel esti din moreni,eu sunt din targoviste,aici stau linga dusseldorf

Salutam Dimbovita ! La mine cu Germania e incurcata bine: eu lucrez si locuiesc in Dresden, dar sotul a schimbat serviciul in apropiere de Braunschweig, asa ca suntem pe drumuri in weekend... Casatorie de weekend, ce sa mai .

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna la toata lumea!

Aschiutza noi avem doar cetatenia romana insa stiu sigur ca copii pot avea fara probleme ambele cetatenii. Daca voi nu aveti inca cetatenia germana dar locuiti de cel putin 8 ani in De, copilul are dreptul la cetatenia germana.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput