Vitamine romanesti in Germania (33)
Raspunsuri - Pagina 18
claudia74 spune:
cate pm ai primit deja trischo,mai ai loc in inbox ............

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
claudia74 spune:
ai contorizat audienta, cum sunt procentele ? pe ce loc ne clasam
? de mai iesim si noi la o distractie ![]()
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
trischa spune:
Tu fata,nu rade de mine ca fac urat
si acum mi-a pierit si ultima sansa de a primi pm.
Deci..io am un rucsac pe post de poseta,perna,plasa de cumparaturi,palarie de soare...si alte intrebuintari.am golit deci bunatate de rucsac,m-am uitat in el sa-i vad fundul si nu am reusit din cauza margelelor,firimiturilor,bombonelor...si alte chestii marunte, mici si care incurca lumea.
Am golit bunatate de rucsac in vana si am inceput sa fac sapaturi inainte sa dau drumul la apa...si..bingooo,a aparut cartela

Asa ca ultima mea sansa de a primi pm s-a dus
,si tu razi????
Cuscraaaaaaa,am cartela deci te sun si te balacaresc live...sau iti trimit pm???
celesta spune:
Ce-i cu atata ras si veselie pe aici? Ati profitat de frigul de afara si ati destupat toate sticla de Glühwein si beti fara mine? Rusinica.... Si eu ma rog de ce nu primesc pm? Nu-s destul de buna pt asta? ![]()
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdinaF Azi am fost la Consulat in München, am stat in niste stau-uri , tot asa faceam tot timpul ![]() ![]() ...Claudia, eu le-am dus traducerea aceea fara legalizare si mi-au zis ca e ok, nu stiu, mi se par tare lejeri functzionarii de-acolo, fatza de ce povesti am auzit ... |
S-a deschis vineri un Mall pe undeva prin apropiere, asa ca am trecut si noi sda vedem ce-i de capul lui. M-am pricopsit cu ocazia asta, dintr-un magazin de jucarii, cu un puzzle de 1000 piese, asa ca ca am ce face zilele astea
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
AdinaF spune:
trischa, bine-ai revenit!
Mihaelaaaa, wow ,mai ai un pic pana la marea intalnire, stitzi sexul copilului? Nastere usoara itzi doresc!
Daca mai vorbesti cu prietena ta ai putea-o intreba pls ce intrebari le-a mai pus la interviu ? Stiu io ... Schuhgröße, Brustumfang,
, lungime, latzime ? ![]()
Mai fetelor, va lovesc eu cu PM-uri cate vretzi, hai, facetzi lista, cine mai doreste cine mai pofteste?
simona, ce viatza interesanta si zbuciumata duci, cred ca tb sa fii nascut pt asa ceva, tot timpul pe drumuri . Ai si mare noroc cu mama ta
.
Maica-mea a venit la noi acum o saptamana, sa-si dreaga putzin moralul dupa ce l-am pierdut pe tatal meu
, dar azi ne-a sunat frate-mio ca bunicul meu e in spital , asa ca de maine suntem iar solo, pe cand tocmai ne reobisnuiseram cu ea. Fabi si Alex jelesc deja de pe-acum, sa vad cum scot maine camasa cand o duc la bus.
O seara linistita va doresc!
claudia74 spune:
Adina Sincere Condoleante ptr tatal tau si speram sa se faca bine bunicul 

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
trischa spune:
Buna dimineata tuturor,

Adina,sa se faca bine bunicul si sa nu mai fie tristi baietetii
,nu facem un schimb sa o trimit pe a mea vreo 2 ore la tine?? Tin minte cand s-a intanlit copila mea cu niste gemeni imbracati la fel si identici si a ramas fara replica..a trebuit sa o asigur ca nu vede dublu ,a fost foarte incantata.Hmmm..nu prea e schimb daca eu o trimit la tine,dar spune-i tu cum vrei.
Revin la obsesia mea,vreau sa apara cuscra![]()
![]()
![]()
Cuscraaaaaaaa,de nu apari vin la tine la usa

O ZI FRUMOASA VA DORESC !!!!!