Vitamine romanesti in Germania (33)
Raspunsuri - Pagina 16
zuzi.simona spune:
am uitat sa spun suprafata incalzita cca 145 mp si ca vegetalele: iarba, crengi le duc intr-un loc amenajat care am norocul sa fie f. aproape
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata tuturor. Pe unde sunteti, nu v-ati trezit inca?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
zuzi.simona spune:
i'm back!
venim din olanda spre mannheim, vreau sa plec maine acasa ca am termin cu mama la oftalmo..
am facut drumuri de m-am saturat, singura chestie ce-mi place in belgia sunt eclerele, chiar mai bune decat in franta 

va pup
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
tumpi spune:
Simo,merci de detalii.Da tu platesti cam multicel bag eu de seama.
Am vazut mesajul de la tine,dar dormeam deja cand ai scris.
Vreau si eu eclere
,chiar daca sunt la regim.
Ioana, merci si tie de detalii.
Daca nu mai apuc sa intru maine, zic de pe acum
La multi ani Patrizia, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor.
Adina, sa-ti traiasca printesa si sa va lumineze clipa, de clipa chipul si viata
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anangel_lexi spune:
Urez si aici, dar cu intarziere, la multi ani Patriziei, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa iar mami si tati sa se bucure mereu de tine!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
ramonaiani spune:
Si eu vreau ecler
.
Noi fuseram in week-end la o prietena cu o fetita de seama Elizei. S-au jucat fetele, s-au batut pe jucarii
dar a fost asa placut sa iesi din rutina zilnica
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Claudi@ spune:
Si eu cu intarziere. La multi ani! Patrizia
Saptamana viitoare e ziua sotului, face 30 de ani,are cineva ideii mai aparte pt un cadou, ceva comic sau ceva iesit din comun. Multumesc anticipat.
puiul11 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Fabian si Alexander , sanatate si numai bucurii.
Cu intarziere urez si eu La multi ani, Patrizia!!!!!
anangel_lexi spune:
La multi ani, Fabi si Alex! Adina, sa va traiasca gemeneii, sa fie sanatosi, norocosi si sa va bucurati de ei!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
claudia74 spune:
LA MULTI ANI PRINTESA DE ADINA SI TIBI, SA VA TRAIASCA PATRIZIA, D-soara de 3 anisori,sa va bucurai de ea si sper sa petreceti bine acasa in Romania,alaturi ce cei dragi, party-ul ptr Patri
LA MULTI ANI ALEXANDER SI FABI, ATOMICII ADINEI, sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii, distractie placuta la party
si inca ceva, la mine pe bloq am un mesaj ptr toata mamele cu suflet, Doamne Ajuta! si nu uitati Dar din dar se face rai 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova