Vitamine romanesti in Germania (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Puiul exact pe acolo mergem si noi intr-o saptamana zici ca a fost fain la venetia? ui si io abia astept,mai ales ca imi revad niste prietene foarte bune la care mergem.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Si eu vreau cetatenie dar trebuie sa treaca 7 ani de stat in Germania (am facut cursul de integrare, fara curs trebuie 8 ani). Asa ca mai trebuie sa treaca vreo 4 ani.

Si sa stiti ca intrebarea cu cine trebuie sa intenteze divort noua ni se pare stupida dar sa nu uitam ca alaturi de noi traiesc si alte culturi unde femeia nu are nici un drept si poate doar socrii sau vecinul sa poata intenta divort, in nici nu caz sotia. Macar cu ocazia luarii cetateniei e bine sa afle si sarmanele fiinte ca au dreptul de a se desparti de sotul care poate de ani de zile le trateaza necorespunzator. Pare incredibil dar la unul din cursurile de germana cand am fost intrebati ce citim, o colega a raspuns ca ea nu citeste nimic pentru ca sotul nu-i da voie. Eu am ras ca proasta crezand ca-i o gluma si am simtit brusc cum imi cresc urechi de magar in momentul in care mare parte a "clasei" s-a uitat urat la mine. Am avut colege care invatasera doar 4 clase deoarece dupa ce le-a venit ciclul nu au mai fost lasate sa mearga la scoala. Dar... probabil ca povesti din astea cunoasteti si voi. Deci... din pacate ceea ce pentru unii inseamna normalitate pentru altii e ceva straniu si incredibil. Treaba asta e valabila in orice sens cand vorbim de culturi diferite.

Hai ca ma duc la culcare. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani pentru maine, Robert si Matei! Sa cresteti mari, sanatosi, voinici si norocosi!
Duminica o asteptam pe maica-mea asa ca maine o sa am de smotruit si nu voi apuca sa intru sa fac urarile, de aceea le-am facut de azi.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

buna dimineata si un weekend cit mai placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

Matei si Robert , sa va traiasca baieteii dragelor!
eu la vapor, descarcam la mannheim, incarcam in dreptul lui baden-baden, da-s blocata, ieri cand am ajuns a cazut autokranul cu tot cu masina, deci probleme...
ClaudiaH, mersi de info

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

La multi ani, Robert si Matei!!!!!!!
Scuze pt intarziere dar la sfarsit de saptamana intru mai greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna dimineata fetele, unde umblati

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Ce faceti fetelor? Lasati subiectul sa moara? Aproape nimeni nu mai are chef sa scrie nimic pe aici....pacat.

Le zic si eu cu intarziere laLa multi ani! Robert de Didi si Matei de Osana.

Eu nu am nimic interesant de povestit, acelasi lucru zilnic...gradinita, gatit, jucat cu copilul...

Va pup!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine
Sunt curioasa daca s-ar pune intrebarile astea nemtilor, nascuti aici, cam citi ar sti sa raspunda.

oo, asta-i deja de super-avansati!
eu le-am dat colegilor mei foaia de test de limba germana (cea care iti calculeaza nivelul de cunostinte si te trimite la un curs de-un anumit nivel) - si de-abia au facut 100 din 140 de puncte.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Claudia, Simona, Ioana, Alexandra si va multumesc pt urari in numele Elizei.

Din pacate eu nu prea mai am timp de calculator asa mult - toamna se numara conferintele la sot, are 4 in toamna asta. A fost 2 saptamani deja plecat - am fost singura cu 2 pitici acasa. Sambata pleaca iar pt 8 zile .

Din pacate, copiii mei sunt cam i ncontratimp. Daniel se scoala la 5 jumate si sta treaz (+ distractie) pana pe la 9 cand se scoala Eliza. Si tot asa, cand vreau sa culc fata de pranz, se trezeste el. Sper sa se regleze si ei odata cu somnul, ca nu mai pot, n-am clipa de ragaz ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput