Vitamine romanesti in Germania (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

De asta avem si noi si nu pot spune ca e neaparat rau .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Ufff Corinna, mie nu imi place . Credeam ca eu voi fii aia tare, ca doar mi-am lasat toata familia in tara, deci mai am mai trecut o data prin asa ceva. Dar acum, cu stresul de la servici, as avea nevoie sa fie cineva seara acasa sa imi faca masaj .

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna dimineata
iata ca dau eu azi pt. doritoare

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

salut fetele,n-am mai dat de mult pe-aici da nu mai am timp de calculator,si pe langa asta nici nu mai pot sta prea mult pe scaun...
N-am mai citit din urma,dar am vrut sa-i raspund lui aschiutza....

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

A dat careva de pe aici Einbürgerunstest? M-a gasit si eu ca vreau sa imi iau a doua cetatenie, da ma apuca groaza cite formulare si hirtii am de dus .

------------------

Eu l-am dat in iulie,si intr-adevar nu e greu deloc...Nu trebuie nici sa te omori cu invatatul,desi asa pare cand auzi ca sunt 300 de intrebari ...
La test iti pica 33 de intrebari din alea 300 dintre care sunt 3 despre landu unde dai testu/locuiesti.
Din astea 33 tre sa raspunzi corect la macar 17...io zic ca si daca nu inveti nika tot raspunzi la 17 corect ,ca sunt f multe intrebari tampite rau, (de ex.Daca sotia vrea sa divorteze,cine baga divortul?a.sotia; b.vecinu; c.socrii; d.copii)si multe de genul asta ...
Si spre deosebire de testul de la scoala de soferi e numai un raspuns bun...muult mai usor.
Eu am stat in sala max 5 min,vara-mea care era cu mine a crezut ca nu m-au mai lasat sa intru ca am intarziat vro 15 min ...si l-am luat cu 32 din 33 ..

Hartii intr-adevar au trebuit multe,dar n-a fost nimik din ce sa nu am...eu am sunat prima data,mi-a spus toate actele ce tre sa le duc cu mine,le-am adunat si le-am dus...si gata....

Acum sunt si io nemtoaica maram ,mai tre sa platesc aia 255€ si sa ma duc cu chitanta sa-mi iau urkundele.

si toate au mers foarte repede...

Deci,cine vrea cetatenia germana,nu stati pe ganduri ca nu e greu deloc...

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank"> 31+

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Multzam Mihaela si tuturor de raspunsuri, m-am uitat pe intrebari, cele de land mi-au fost mai grele de raspuns decit celelalte . Mai incurc eu ce face Bundestag-ul cu ce face Bundesrat-ul si care pe citi ani sunt alesi . In rest nu mi-i se pare greu

------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele
si dupa cati ani de cand esti aici poti aplica, am inteles ca la copii dupa 6, tot asa si la adulti?
noi suntem acasa, iar trebaluiala...
s-a lasat frigul de am dat deja ieri drumul la centrala iar azi a inceput ploaia tocmai cand am terminat de facut gratarul si a trebuit sa intram in casa
hei clau, nu mai intri pe aici? trebuie sa schimbi lista sarbatoritilor pe sept.

weekend fain tuturor!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Cam bate vantul pe aici....pacat ca putine fete mai au chef sa scrie...

Simona eu stiam ca dupa 8 ani in De daca nu esti casatorita cu un neamt poti cere cetatenia dar posibil sa se mai fi schimbat....poate tot dupa 6 ani...

Acum am si eu o rugaminte: acum ceva timp spunea cineva (nu-mi mai amintesc exact cine) ca doreste sa cumpere o masina de spalat vase mica, de 45 cm. Am vrea sa ne luam si noi una la un pret rezonabil (300-370e). Oferta e destul de limitata..Ce marca credeti ca e mai buna?

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Angi, eu spuneam de masina de spalat.
E adevarat ca pt marimea asta oferta este limitata.E adevarat ca au si Siemensul de 45,doar ca pentru o masina asa mica sa dau 6-700 e nu mi se pare rentabil.
Noi avem Candy si sunt destul de multumita de ea.are si program scurt de 30 min,eco,sau de 1 ora sau programele lungi.

Cat de fete,asa e,cred ca toamna e de vina.Nu mai e astenia de primavara ci aia de toamna

o seara placuta va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!|
la toata lumea.

Mersi Tumpi pentru raspuns. Si eu tot la Candy ma gandeam sau la Electrolux. As inclina tot spre Candy pt. ca si frigiderul e aceeasi marca si e ok. Sotulica zice ca i se pare ca se inchide si deschide cam greu usa pe cand la Electrolux nu....ca si optiuni sunt aproape identice, diferenta e ca la Candy scrie ca zgomotul e de 52 db iar la cealalta 49.....sa vedem.

Va doresc o zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Angi multumim de cafea, eu am nevoie de una mare.

Noi am ales Candy fiinca era singura care avea cls A pe toata linia.Cat de deschis usa greu nu mi se pare.Eu o am de vreo 5 luni , e un Candy CSF 4570 EX.

Citat:
citat din mesajul lui angiuta

Buna dimineata!|
la toata lumea.

Mersi Tumpi pentru raspuns. Si eu tot la Candy ma gandeam sau la Electrolux. As inclina tot spre Candy pt. ca si frigiderul e aceeasi marca si e ok. Sotulica zice ca i se pare ca se inchide si deschide cam greu usa pe cand la Electrolux nu....ca si optiuni sunt aproape identice, diferenta e ca la Candy scrie ca zgomotul e de 52 db iar la cealalta 49.....sa vedem.

Va doresc o zi placuta!

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Multzam Mihaela si tuturor de raspunsuri, m-am uitat pe intrebari, cele de land mi-au fost mai grele de raspuns decit celelalte . Mai incurc eu ce face Bundestag-ul cu ce face Bundesrat-ul si care pe citi ani sunt alesi . In rest nu mi-i se pare greu

------------------

Sunt curioasa daca s-ar pune intrebarile astea nemtilor, nascuti aici, cam citi ar sti sa raspunda.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput