Cafea cu aroma de femei si bebelusi-109.

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ma inscriu si eu la o cafea; ma doare capul de mor si gandesc ca o inghititura de cafeluta mi-ar face bine!
Kisses...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

La cat mai multe lunitze Natalia!si Alice

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

saru-mana asemenea! noi maine venim cu berica....dar paremi-se ca voi sarbatoriti azi, asa-i? la multe lunite...Isabella, te pupacim dulceato!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pacientul catre asistentå:
-Promiteti ca nu veti rade da??
-Bineinteles ca nu o sa rad, in douazeci de ani ca asistenta nu am ras de niciun pacient
- Bine...zise pacientul, dandu-si jos pantalonii si scotand la iveala cea mai mica "scularie" pe care asistenta a vazut-o in viata ei.
Sta serioasa o clipa, apoi incepe sa ranjeasca, pentru ca in final sa nu se mai poata controla si izbucni in hohote de ras pe jos
Trage de ea sa-si revina, se ridica..
- Ma scuzati, nu stiu ce m-a apucat, va promit pe onoarea mea ca nu se va mai repeta...Acum spuneti, care ar fi problema?
- E umflata...
In secunda doi asistenta paraseste camera.

Aida ... 37+ AMR max 14 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Un roman, ajuns in Franta, isi ia micul dejun (cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident!
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania! Continua francezul, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea. Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?
Romanul:
- Evident!
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind, zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam , facem marmelada si o vindem in Romania.
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Desigur, raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite?, continua sa intrebe romanul.
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu, zice romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.

Mergi la inceput

mi-e rau tzacanitoooo

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

http://www.collegehumor.com/video:1918513

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

asta da buna dispozitie in cafenea!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Io intrai sa intreb Aida scumpa ce faci? Ca la subeictul pt Emma, iarta-ma te roooog, dar mi-e greu sa intru. Si la odisee va urmaresc greu, pe mess nu raspunzi. Cat mai ai? Ca iar aflu din alte surse ca naste cineva imp pt mine. Vreu sa te sustin, asa ca sa ma anunte cineva sa scot galeria virtual, si sa ma gandesc la voi.
Alice, la multi ani Nataliei, ti-am urat si la noi la odisee, dar cred ca nu intri pe acolo.
Mexxa, Sebicu ce face?
Va pup pe toate! Somn usor!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ayla, multumesc asemenea
de care odisee vorbesti?

Aidule....mai ai 14 zile? nu-mi vine sa cred..sa fie cu noroc

ALICe
eu

Mergi la inceput

Ayla21 dar tu ce mai faci scumpo? uite ca eu am AMR-ul la semnatura

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi

Mergi la inceput