Timisoara Impreuna(157)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui geta_florina

Andanii ma bucur de vestile bune, recuperare rapida
pianna concediu placut sa aveti oriunde veti merge
Vicki tu ce concediu mai astepti? ca ai fost plecata o tura ...
Anda si tu concediu ... nu ma bagi si pe mine cu familia intr-o valiza ? pe unde o sa mergeti?
Mariaa tot am vrut sa te intreb ce-ti mai fac huskiotii?
Anaaaaa .... hai ca te tot strig... esti bine, da? ti-or mai venit boii acasa?

fetele eu va poftesc la o cafea de pranz sau un ceai verde, care ce vrea, ca pe mine m-a lovit un somn ....
ma duc sa incerc sa ma trezesc ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

poze

Ma mai duc o tura la italieni........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Geta, gand la gand..pauza de cofee!! sa traiesti o mie de ani!
ce fac? ei fac bine. cred ca se pune de o tura de pui, cam asa imi zice mie feeling-ul...

apropo de ce zicea Viki cu miscarea, de mai bine de o luna, mi-am facut un program de 'inviorare'.
dimineata fac cam juma de ora plimbari intense cu bicicleta prin zona de la noi.
ajuta la miscare, la inviorare, am vazut ca ajuta si la astm si asta e cumva in contrapartida cu programul de sport pe care nu-l pot face din motive de astm. iar alergari seara sau in sala inchisa nexam, ca e aerul prea greu si ma sufoc.
no, si de ceva vreme il iau si pe Oscar cu mine iar azi dimineata am luat-o prima data pe Maya. si Maya mea care-i in rest ca spray-ul si ca petarda...s-o vezi dupa aprox.800m ce ramanea in urma mea. cand am ajuns acasa s-o trantit pe-o parte si asa o ramas o vreme...s-o gatat 'spray-ul' figura mare 'petarda' Maya...

anda, injiuri pe ungureste sau pe romaneste?
pianna, concediul placut si distractie faina!
dana, refacere rapida lui Luci!
dana danitin...bozeee

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Inca un pas facut

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

Inca un pas facut

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi

Don't ever give up

Silvana,felicitari!Bravo,proprietarilor...sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti cu multa dragoste si intelegere....Cat ma bucur pentru voi...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Silvanaaa no, stii de-o treaba...cheia aia e muncita, nu gluma...
sa aveti parte de ea, sa va simtiti ca-n rai acolo si sa fie refugiul vostru de nebunia din lume

ma bucur tare mult ca s-a finalizat!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

vaiii ce nesi is, am uitat sa dau sampania gagici dau virtual tone de sampanie, rauri rauri, is tare fericita

ma duc sa iau vopsa sa incep munca

Silvana si Paul

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Inca o data, salutare! merci de primire .

Silva - sa fie intr-un ceas bun ...

Poze promit sa pun, in exclusivitate si cu dezvaluiri incendiare despre ... Croatia, al doilea mare mon amour dupa Austria

Incep prin a va spune ca la job o fost iures rau, imediat dupa plecarea mea. Aia era taina de care ma temeam. Ne-au injumatatit programul ... la fel si personalul. Deci, aproape jumatate dintre colegi au fost pusi pe liber. Urat ... asta e ... momentan am scapat, vad eu cum ma descurc in continuare, mai ales ca si la Calin la job se anunta zile grele ....

Booon, si acum despre Croatia. Mi-a placut enorm, cu toate ca plaja unde am mers noi, in Lopar, pe insula Rab, e atipica pentru zona. Apa limpede si incredibil de curata, ce-i drept, dar fara pietrele ce au facut celebra zona ... un nisip fin, ce zic, extra fin, apa micaaaa, da mica rau, pana la glezne, pret de 200 de m, dupa care cu greu ajungea pana la sold. Calda ca-n lighean ... bucuria spiridusului.

Pe scurt, la bune trec baia in doi - super romantica - in capitala insulei, intr-o mare perfect turcoaz, sub ziduri de cetate, apoi plimbarea printr-o padure - parc de pini, cu aroma de conifere, lavanda si mare, cina la lumina tortzelor , smochinele mancate direct din copac, la fel ca migdalele proaspat culese.

La rau faptul ca Lori nu a prea suportat 10 zile in zona prea bine, de oboseala si dor de o "zupa" la la buni a si vomtat la un moment dat, plus drumul infernal - trei ore coada la feribout, serpentine in draci si senzatia tampita ca intre prapastie si masina is vreo trei fire de iarba.

Acu, ca-i mai la indemana... din domeniul culinar. Am mancat pe rupte pe acolo. Specialitati absolut dementiale au fost pesti de toate formele si marimile, la gratar, calamari prajiti, si niste salalte incredibile. Plus plescavita ... ceva absolut delicios! M-am ingrajat ca Milka. Mi s-a parut nemaipomeni mujdeiul lor, numai din usturoi usuerel, nu foarte iute, cu ulei de masline si patrunjel. Salatele le fac din te miri ce, combinatii simple dar absolut savuroase, branza de capra, cascaval, masline, castraveti, rosii.... sau varza cu castraveti, rosii, ardei gras si salata verde ... fooooarte bune.

Si ceva surprinzator, marar nu folosieau deloc, in schimb planta respectiva creste in draci in stare salbatica, vezi practic campuri cu marar salbatic ... Am mai vazut tufe uriase de rozmarin, cu tulpina lemnoasa, si am cumparat ca suvenir miere de levantica si de ... pin.

Momentan atat, promit sa revin cu poze si detalii dupa ce ma linistesc cu casa ramasa vraiste si cu job-ul unde nu stiu exact ce si cum va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

silvana, felicitari!!!
sa fie intr-un ceas bun!!! si daca nu stiai inca iti spun eu, ca cei care cumpara case anul acesta primesc 8.000 de dolari din partea statului...
sa o stapaniti sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata

ajunge?
ce de vesti bune pe aici ...
Silvana felicitari , sa va bucurati de casuta voastra si sa fiti fericiti acolo!
si daca mai e si cum zice a_alinta ca primiti niste banuti, e super!
Danitin cred ca a fost tare frumos din ce povestesti tu ... sa stii ca miere de pin mi-am adus si eu din Grecia si tare ne place, e deosebita. cat despre marar, daca stiam, iti ziceam sa-mi aduci si mie un brat plin, ca eu sunt un mare fan al mararului.
cat despre job, nasoale vremuri, nu's ce sa zic, sa speram ca va fi bine.
Vicki ce bine-ti merge tie ... adu-mi si mie o galetuta de nisip de la mare de la italieni cand pleci?
si zici ca te tii de dieta si sport? bravo tie...
eu dupa ce-am venit din concediu m-am puturosit de tot, adica n-am mai miscat nik, dar acu' din weekendul care tocmai a trecut m-am reapucat de sport, ca la dieta deocamdata zic pas ca nu-s in stare ...
Mariaa cred ca-i superfain sa te plimbi dimineata cu bicicleta asa pe racoare ... tare fain sport.
cat despre Maya si Oscar, mama, ce i-as mai smotoci ...
Ano bine ca-ti revenira boii acasa, ca deja ma ingrijoram
cum stai cu dieta? merge? te simti mai bine?
Aidutzo mai hai dimineata la cafea ...
Andanii cum mai e sotul tau? sper ca bine ... mai da-ne vesti..

fetele va pe toate, sa aveti o zi faina

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Dau si eu o cafea... dar fara cofeina, sa pot bea si eu...

Silva, asa veste... ma bucur enorm pentru voi...asta chiar e un pas mare in viata voastra!
Sa stapaniti sanatosi apartamentul...
Ce zice Paul?

Dana, bine ai revenit din concediu...asteptam pozele...

Andanii, doamne ajuta ca ati trecut cu bine de operatie...acum recuperarea...cu gandul la voi...

Getutza, ce-ti face printisorul?

Vicki, acus plecati in concediu...

Maria, si io cu cireada si boii...

Ana, gata masina? sper ca deja te plimbi cu ea...

Anda, muncesti femeie?

Aida, mai existi, mai te aflii? hai tzuc zapa...

Deya, pe unde mai esti?

O zi excelenta!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput