Timisoara Impreuna(157)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
vazut eu una bucata Ana slaba in poza si pe mine ochiul nu ma inseala
stiu ca e modesta draga de ea
anoooooo mi-e dor de printesa mica mica ... cum facem sa o mai vad si io
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Nu ma mai laudati atata...ca nu-i nici un sfar...ma laud cand o sa ajung unde trebuie,nu acum...ca e prea repede.
Deya,da,avem si aparat nou...nou pentru noi,ca el nu e de nou,l-am luat la schimb cu altceva.Dupa ce am renuntat la fumat si baut cafea,am inceput sa tin o altfel de alimentatie...ca sa mai dau jos si deja ma simt extraordinar de bine,sper ca ce am inceput eu sa nu fie inceputul sfarsitului...
Dana...pai habar nu am...cand se pune de intalneala,o aduc si pe mandra cu mine...si asa a crescut si vad ca ii place in gasca...Ii duce dorul lui Alex,ca e plecat acum,undeva pe langa Cugir,unde a intarcat Mutu iapa...ca nici semnal nu este...
Simona,lasa ciucalata,da?
Hai ca va tzuculesc si ne mai auzim noi...mintenas plec si eu spre casa...
deya spune:
Bravo Ana pai sa il stapaniti sanatosi si tie sa iti fie nou stil de viata de folos si sa te simti bine
anda spune:
gagiceeee
va pupa mandea de la bibione.
nu apuc sa va citesc, ca-s la netu cu minuta si ii tastatura asta de kk in italiana de nu gasesc bine bumbii. da io sper ca toata lumea ii in parametre. va trimit o tzara de soare ca mie mi o dat pe dinafara. rac mai rosu si mai copt n-ati vazut :))
maine ma duc sa vad venicele ca nu se poate altfel...iubirea ramane iubire. de o mie de ori si ii tot ca prima oara :))
abia astept sa va vaz tefere si nevatamate. tzucaturi in grup.
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
danitin spune:
Fugutza, fugutza si de la mine , da-s ametita rau. Azi m-am invoit si de la lucru, nu stiu ce am da am facut febra, doare tot, ametesc si fac palpitatii. Sper sa-mi revin pana maine.
Mariaa spune:
no...o trecut in viteza si gondola cu Anda la pupa
stai acolo ca stai bine femeie smuak la toata trupa
deiule, poi s-o las la greu?! ntz da' stau cuminte in banca mea ca ma bate Ana, imi trage o bazuka mintenash...in plus, fata lu' mama trebe sa ma vada faina, nu-i asa?! ca sa-i placa de mine
ca tac'su ii cred ca definitiv umflat
Ana, bine mey, fara ciucalata da tot vine ziua aia...da' lasi si tu starbucksu ala??
Dana, ce ai mah, esti oke?!?! Da cate un semn sa stim de tine!
puuuuup gaska!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Hoooo, disperatelor....ca deschid capitol nou acusica...
Subiect inchis
Va astept aiciwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories